52

Анонимен

преди 9 години

Горанов - ОСТАВКА. Крадец и саботьор на държавата.

51

Анонимен

преди 9 години

Както вървят нещата, ГЕРБ е на път да остане само с подкрепата на ДПС за пенсионните осигуровки По равно ли ще ги делят или по братски?

50

Анонимен

преди 9 години

Не забравяйте,че Буда(дс,кгб) е "БИВШ"комуно-социалист"....

49

ano

преди 9 години

Дglasuvaite pak za Tikvata, hak vi e!!!!о Анонимен

48

annon

преди 9 години

До кандидат пенсионерTikvata e vinoven - barza na tamno.

47

Анонимен

преди 9 години

Ама големи глупости са написани от много хора по-долу. Уж разни коалиции (а, бе смешници как виждате коалиция ПФ и ДПС), катастрофи, нови избори и т. н. Няма да има - а и да има нищо ново няма да се появи.

46

Анонимен

преди 9 години

Чак пък трус! Просто различни мнения по един важен въпрос за реформа в даден сектор. Такива е нормално да има и ще има по много други теми.

45

кандидат пенсионер

преди 9 години

Няма никакъв шанс да вземеш нищо .Толкова е ясно че и децата вече знаят как се фалира било то КТБ или друга фирма

44

симпатяга до 52

преди 9 години

Има доза истина в думите ти, но даже и да е ясно, че при фондовете има проблеми, от тях (например чуждите, които са си от) поне има шанс да вземеш нещо (*** и наследяване). Малък-голям, поне е някакъв шанс. Докато от НОИ имаш 0 шанс - там е заигравка за политици с наивните хора, някой бъдещ супермен да определя какви да са пенсиите както му скимне, за да има от общия кюп за ***,чиновници,милиционери и псевдо-инвалиди (гласоподаватели иначе), без достатъчен осигурителен принос.

43

кандидат пенсионер

преди 9 години

и в частния ив държавният фонд парите ще изчезнат.това е ясно не ни правете на наивници

42

Анонимен

преди 9 години

До симпатягаНОИ плащат пенсия на всяко от децата ти даже и без да си внасял, докато УПФ само според какво си внасял т.е може и по 5 стотинки. Застраховка живот е най-добре ако искаш да платят на децата ти след смъртта. УПФ и НОИ вече са по-скъпи и неизгодни от застраховка.

41

симпатяга

преди 9 години

А, и още нещо - партидата в УПФ се НАСЛЕДЯВА; ако аз се гътна, няма да отиде на вятъра, а частичката от моя труд (5% вноска) ще отиде при детето ми! А в НОИ си дотам, внасял-невнасял, малко-много, гътнеш ли се по-рано, всичко отива при ***,чиновниците, милиционерите, шапкарите и всякакви други хрантутници. То и да преживееш до пенсия, с уравновиловката, пак намазват *** от гореизброените групи с недостатъчен осигурителен принос.Това справедливо ли е?

40

Анонимен

преди 9 години

Отново едни крадливи ръчички се протягат чааак от сараите, умело прикрити зад казионни синдикати и широката гърбина на силно десния премиер и финансовия му министър!

39

nemam nervi

преди 9 години

До Анонимен Ако Болния мозък ти е надеждата емигрирай в Северна Корея

38

симпатяга до 17

преди 9 години

Пич, вярно е че става въпрос за лични партиди срещу общ кюп, ама я си представи лични партиди в НОИ каква тъпотия значи-какво, ще ти ги управляват чиновници и ти ще се кефиш? Във фонда поне си виждаш партида, доходност,можеш да го смениш, горе-долу знаеш как се управлява, виждаш му отчетите (и портфейла, макар и рядко). Не че няма 2-3 калпави фонда, но чуждите са си ок. А в НОИ какво имаш-една голяма каца без дъно. Мерси, да си го пълнят НОИ *** и чиновниците и да си го разпределят на воля.

37

цирк

преди 9 години

Това ако е реформа, по-скоро поредния цирк и отклоняване на вниманието от това, че ще резнат пенсиите.

36

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ - ДПС Коалицията БОСТАН

35

наши и ваши

преди 9 години

Режимът на т.н. "герб" действа точно така, както действа фашистката хунта в Куев! Разделя нацията на наши и на ваши. Първо ще посегнат на най-слабите - пенсионерите, онкоболните, майките и децата!

34

Анонимен

преди 9 години

#КОЙ предложи национализацията? #Оставка! #ДЗПОwithme

33

Анонимен

преди 9 години

Горанов - ОСТАВКА!!!