11

Анонимен

преди 9 години

Херувимки!!!

10

изумен

преди 9 години

А защо са мълчали тези магистрати, като знаят че системата е дефектна!?!?!?!?!?!?!?

9

vesko02

преди 9 години

Всички работещи там или си плащат ,или са протежета /по партиина или роднинска линия

8

дедо Грую

преди 9 години

ама Янева, сигурно аз съм виновен. Нагла безсрамница

7

darcas

преди 9 години

Те само наемат фирмата, която да изработи софтуера и го използват, докато се падне правилния съдия на правилното дело. Естествено че нямат никаква вина съдиите. Ей докато не виснат по светофарите, няма да има оправия тая държава!!!

6

Анонимен

преди 9 години

advokat,sadiya,prokuror - moral. nesavmestimi neshta.

5

Анонимен

преди 9 години

За жалост ДЕФЕКТА не е софтуерен!В Правен свят има много хубав репортажЗа още някои (зло)употреби на системите за случайно разпределение на делатаЕдна от основните причини за тоталната корупция в съдебната система е липсата на прозрачност.Трябва да има реални лостове за прозрачност, проверки и носене на лична отговорност! Сменете подкупните съдии. На Софтуера нищо му няма. Тези които го манипулират са виновни!!!

4

читател

преди 9 години

Не е ли същата тази която беше нечия семейна приятелка? Същата която бе забъркана в "софийски имоти", същата, избрана със скандал, дала неверен адрес и т.н. т.н.Образец за справедливост и честност!Хвала!

3

Анонимен

преди 9 години

Наказателна отговорност за извършено престъпление може да носи навършило определена възраст физическо лице,което притежава нормално развита психика...Тоест, шефовете на съдилищата са невинни!

2

Анонимен

преди 9 години

Шефовете на съдилища не са виновни за дефектите в системата! Тоест, те не носят отговорност за действията си - или по-точно , луди са демек.

1

Анонимен

преди 9 години

Дефектите са ясни от отдавна. Но хората, които явно се възползват от тях, сте точно вие. Няма как праграмата да носи отговорност за криминалните ви прояви и умишленото редене на съдебни състави. Всеки един технологичен проблем би могъл да се преодолее поне времено от решения водени от етиката, морала и духа на закона. В случая вие вършите точно обратното.