120

баи Ганю

преди 9 години

Ааааа Меркел ще помага! Ясно! Значи меркел ще се навежда на Путин.Че ко ша праи със тази старица бе????

119

Emil ot Lyoneberya

преди 9 години

Do 168-hm!!! Za tvoe svedenie i v pechata ne go otraziha!I sega kakvo e mnenieto ti ,smeschko?Za6toto v slu4aya izvodat e edin-kolkoto i jalko da e!!!

118

Beschwerung

преди 9 години

Frau Merkel lass der Pener Borisov in ruhe , er hat keine ahnung , was ist Regierung

117

Анонимен

преди 9 години

До хмспрете с наркотиците те ще увредят вашето разклатено здравездраве

116

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМалоумието води до робство

115

хм

преди 9 години

Не сте видели другари Бойко по немската телевизия, защото руските тв приемници не ловят цифров сигнал.

114

Emil ot Lyoneberya

преди 9 години

S udivlenie vi saobschtavam,mili sanarodnici,che v NITO EDNA NEMSKA TV NE BE6E OTBELYAZANO GRANDIOZNOTO POSE6TENIE NA VELIKIYA balgarski premier g-n Borisof ;-)

113

pipilota

преди 9 години

Защо ли по нито една от немските телевизии не показаха нито един кадър от тази среща? Не казаха нищо за тази важна среща. Просто това е едно потупване по рамото без никакви ангажименти, за съжаление сме толкова малки с тези невзрачни управници, които се мислят за велики като са минали по един червен килим. ПОЛИТИКА,ПОЛИТИКА, но днешните не я владеят за съжаление. Нищо няма да получим от никъде

112

ha ha

преди 9 години

Абе тия двамата, защо не си разменят местата за по един мандат да видим какво ще стане.

111

Анонимен

преди 9 години

Поредния цирк с главен актьор борисов, но за цвят е добавено името на Меркел.Южен поток е вече химера и децата го знаят, но трябва да се прави впечатление, че уж се борят за него, но господарите от америка са написали сценария и той е пагубен за България и Бедния български народ. За богатите няма значение.

110

Анонимен

преди 9 години

Революцията в България срещу евроатлантическото ционистко робство е неизбежна, с всеки изминал ден се убеждавам , все повече в това. Народа е на ръба на границата на въздържанието.....

109

Анонимен

преди 9 години

С влизането ни в Шенген България ще се напълни с икономически емигранти от развиващите се страни талибани, главорези, терористи и всякаква ***. Но това няма да стане докато не се проведе референдум за членството ни в ЕС и Нато, за да бъде узаконено и евентуално при положителен отговор може някой да си мечтае за Шенген. Ние сме нелегитимен член на еврогейския съюз и Нато защото бяхме приети без референдум ,което нарушава конституцията и Лисабонския договор за присъединяване, БЕЗСПОРЕН ФАКТ.

108

Анонимен

преди 9 години

От ЕУ започват да се усещат че ако и нас продължават да ни бъзикат както Турция ..и ние ще се обърнем към Русия . Застина им изпражнението на евопрйците когато Турция им се опъна и не ги пусна на базите да бомбандират а също така си направи договор с братушките и сега ЕУ ще купуват газ от Турция . Почнаха да ни ухажват за шенген

107

siso

преди 9 години

Нима нашата преса не обрисуваше на германския народ толкова съблазнително прелестите на западната демокрация, че, в края на краищата, благодарение на тази възторжена тирада нашият народ наистина повярва, че той може да довери бъдещето си на някакъв си митичен съюз на народите Доста познато звучи,казано преди почти 100 години от Адолф.

106

ЧОК

преди 9 години

До АнонименНИКАКВА ПОЛЗА КОЛЕГА.НОВ ТРИК НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ *** ДАНИ ЛЪЖАТ ЧЕ НИ ВОДЯТ КЪМ ДОБРО.

105

ЧИБУКА

преди 9 години

МУТРАТА ДА ЗАРЕЖЕ ЧОК ГЬОЗЕЛ МЕРМЕРКЕЛ!!!ДА СЕ НАДЯВА НА АМУДЖАТА СИ ЕРДОГАНЧО.

104

Анонимен

преди 9 години

Само едно нещо не мога да разбера,каква ще ни е ползата от влизането в Шенген?Стандарта на живот ли ще се вдигне,заплати и пенсии ли ще се увеличат,престъпноста ли ще намалее,повече работа ли ще има?

103

хх

преди 9 години

Европейския съюз ни отпуска за следващия програмен период от 5 години 16 милиарда евра. Ако остане Борисов на власт 5 години, ще успее да усвои поне 12 - 14 милиарда. Това са около 30 милиарда лева, или бюджета на България за цяла година.Путин и бандитската му компания не са ни дали и 16 инфлационни копейки, въртят корупционни проекти и грабят милиарди от бедната ни държавица.А троловете по всички блогове плюят ЕС и величаят руския сатрап лилипутин. Ей на това аз казвам национални предатели.***,***...

102

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

ОРБАНЕ,ОРБАНЕ ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО СИ ГОЛЯМ? ИСКАШ ЛИ НАШИЯ *** ДА ТИ ПРОДАДЕ НЯКОЛКО МЕНТЕ МУСКАЛА??

101

Garibaldi

преди 9 години

Ужким бай Тошо навремето се целувал само с ръководителите на соц.държавите.А този като види баба Меркел и лигите му потичат.