130

Глупаво е...

преди 9 години

... да се опитват да спасяват рублата. По-добре да я оставят на самотек. Трагично е заради това да вдигат лихвата на 17%. Така ще докарат зорлен катастрофата - масова безработица и масови фалити на руски фирми в страната. Най-добре е да използуват валутните си резерви да държат ниска безработицата и да инвестират в отрасли от националното стопанство. Останалото ще се нормализира.

129

Да ще страдат

преди 9 години

Горките Руснаци, само ще се надяват това число 63 да не се достигне -- зер тоя човек няма да спре да прави глупости и когато навърши 63 -- ще става все по-лошо ТОВАРИЩИ.63 годишния очевидно, се намира в маникално състояние!!!

128

...

преди 9 години

Докато американците натискат нефта на долу, за да ударят Русия, борсата в Дубай се срина...

127

не бързайте,

преди 9 години

нито да се радвате,нито да тъжите.Големите държави така действат-има действия,има бездействия,има контрадействия,има контра на контрадействията.Така са и с информацията.И с икономиката-криза,криза,пък едно действие я оправи.Курс/мурс,пък една 100 милиардна сделка го оправи.Пийте си ракията тези седмици и си мислете за нас си.

126

морски

преди 9 години

Слава на Русия и руския народ!

125

Шоп

преди 9 години

До Bulgatani За какви проблеми бълнуваш, бе? Руският народ няма никакви проблеми, Путин е най-умният и най-хитрият, а 72 рубли за долар е само от полза за руския експорт.Русия става все по-силна и ние треперим от ужас...

124

Bulgatani

преди 9 години

Това е голяма радост за нас, братя,че ние сме в состояние да се насладите на много проблеми на Руския народ. Браво!

123

Анонимен

преди 9 години

скоро шамара ще изяде България няма кой да купува имотите по черноморието

122

Анонимен

преди 9 години

Ревете ***, сега е момента, после може да е късно!Кои са ***- това са деца и внуци на шумкари-мандраджии и партийни секретари!

121

Анонимен

преди 9 години

Така е, който няма икономика и мисли само за танкове и калашници, накрая яде шамари!

120

Анонимен

преди 9 години

Извинявайте, но в тоя сайт(както и във всички български медии) само с Русия ли ще ни занимавате все колко е лоша и колко е зле! ТУКА Е БЪЛГАРИЯ и ако не сте забелязали българите мизерстват и са на светлинни години от руснаците, които и със санкции пак са по-добре от нас при средна заплата 1300 лева!

119

Анонимен

преди 9 години

къде да купя руло рубли за тоалетна хартия

118

Анонимен

преди 9 години

Половината от титановата руда, от която руснаците вадят титан, се внася от Украйна. Украинците нямат заводи за преработка, но това е поправимо.

117

до 177

преди 9 години

Ало"умния" ...суровини са НЕ само петрола--газ,полезни ископаеми,злато,диаманти,дървесина,въглища и т.н.Някои от полезните ископаеми,са в пъти по-важни за икономиката на много страни,от петрола.Само титана да спрът руснаците,и ВСИЧКИ производители на самолети са аут...недейте да бъдете толкова наивни.Сега след спада на цената на петрола,руснаците вдигнаха цените на другите суровини-и цял свят купува-просто няма откъде другаде-а руснаците компенсират падението на петрола-сега схвана ли????

116

neo

преди 9 години

Другaрю финaнсист: a нормaлно ли е целия гейски свят дa е срещу Русия. И кaкви сa мотивите им. Зaщитa нa Укрaйнa и демокрaциятa ?хaхaххaA мислят ли те зa обикновеният руски човек. ? Кaкво стaвa всъщност и от кaкво се стрaхувa зaпaдa. От силнa Русия ли? Aко е тaкa те искaт тогaвa сaмо слaби държaви дa цоцaт ресурси ...тоест пaк не им дреме зa хорaтa. Достa е прозрaчнa политикaтa им и ми се повръщa от нея

115

Анонимен

преди 9 години

До финансистС тази разлика,че сега Русия не е сама,няма го Горбачов,златният им резерв е огромен,суровините са много по търсени от 1991 год и най вече руснаците си обичат Родината--а това е гарант,че ще се справят с всяко предизвикателство---та така г-н демократе...

114

Фъфлещ

преди 9 години

Искам да пощипвам сочни рускини

113

финансист

преди 9 години

Другари и как точно си представяте вашия любимец Путин да се пребори с ЕС и САЩ . Това 28 държави и САЩ , а Русия е сама . Навремето Солжиницин казваше , че СССР представлява Горна Волта с ядрени ракети . Цялата мизерия , която ще се стовари върху Русия ще я плати обикновения човек , а не Путин и върхушката . Това е реалността , а не празнодумството на червените *** .

112

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Разкошно, you made my day! :)

111

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно другари , вашия любимец Путин държи големи козове за рублата и петрола . Той ще вземе ответни мерки . Просто спира да купува от Запада и си произвежда всичко сам . Така навремето направи Куба и процъфтя икономически . Хайде успех .