35

Анонимен

преди 9 години

САЩ се подготвят за нещо с което още не са се зблъсквали а именно масови размирици и гражданско неподчинение на целият американски народ 2015 г е преломна за тях отказ на полу вината свят от доларът и началото на хипер инфлация която ще доведе може би до гражданска война . И най големият мъдрец не е по мъдар от народа с той е казал просто и ясно КОЙТО Нож вади от нож умира

34

Анонимен

преди 9 години

Тя държавата им е на доизживяване вие за тоя ***.нго сте заривали.

33

Анонимен

преди 9 години

"На Америка воения буджет е за година 680 милиярда долара"Огромната част от тези пари отиват за бюрокрация, подръжка на изведено от употреба оборудване, подръжка на налично въоръжение - повечето образец отпреди 20 години, и ремонти на ръждясалия им ядрен арсенал. Освен това харчат десетки милиарди за купуване на излишни нови хъмвита и боеприпаси, които не им трябват - защото логистиката им куца дотам, че буквално не знаят какво имат на въоръжение...суперсила са, ама в сравнение с Ирак.

32

Анонимен

преди 9 години

. На Америка воения буджет е за година 680 милиярда долара а на русия е 78 милиярда долара.О6те ли 6теги сравнявате 4ервени ***.Много сте сме6ни.Сега 6те мъл4ите като комонист пред разтрел.Цяла Русия е разру6ена.По пъти6те навсякаде тръгнали да завземат Украина,те немогат даси оправат собствената си държава.

31

до 45

преди 9 години

"бая народ изпотрепа тоя "мислител""Е колко народ е изтрепал де...?Само миналата седмица руснаците изтрепаха в Чечения 20 души - колкото американците за цяла година.Иначе и едните и другите твърдят, че били "само отделни инциденти"...

30

оптимист

преди 9 години

Да се надяваме, че Ванга и тоя случай ще се окаже права. Позна немислимото за тогава - че америката ще има черен човек за президент. Дано да познае и че този черен президент ще е последния.

29

нормален

преди 9 години

Бе, бая народ изпотрепа тоя "мислител" и носител на нобелова награда за мир. Но пък ако беше другият "хуманист" маккейн или пък килъриту, можеше ТСВ да е приключила вече.

28

Иван Иванов

преди 9 години

"Вашингтон прекъсна военното сътрудничество с Москва и предприе санкции срещу нея, но като цяло политиката на Обама по въпроса, оценявана от критиците му като слаба и нерешителна"- край на цитата.Силната и решителна позиция на Буш, наречена още каубойска, не носеше никакви успехи. Слабата и нерешителна позиция на Обама е на път да катурне най-силният диктатор на нашето време- Путин. Никой не е очаквал такава катастрофа за Русия за толкова кратко време. Стига глупости за Обама!

27

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Слабоста на Обама е в това, че той нищо не разбира от идеология на обществото и се хвана да спасява една средновековна философия отречена отдавна от живота.Срещо тази философия е цялото човечество. Е, можели Обама да се справи с този проблем? Не неможе, Путин е друга работа. Той прие законите на най -новата философска наука,прибави и нещо от последните философски достижения и ето радва се на успехи.Щастие за човечеството щеше да бъде двамата да си съвпаднеха,но уви- това не се случи-Обама си от

26

Един

преди 9 години

А какъв е днес курса Рубла към Долар? Май 50 000 към едно.

25

Анонимен

преди 9 години

До МарксИзобщо не е толкова просто ФИНАНСОВИТЕ ПЪНКАРИ и ИНДУСТРИАЛНИТЕ АНАРХИСТИ са най-жестоките хора познати в историята !САЩ ако не се разпаднат ще унищожат света!

24

бг

преди 9 години

Еврейския Конгресс ли спря краставия Обам или крайцера "Москва"?

23

Маркс

преди 9 години

Не смятам, че Обама е лош човек и политик, той просто няма шанс. Щатите се управляват от ФЕД, ФЕД контролира службите и пентагона, сената също. Бих желал да се намери американец, който ще национализира ФЕД и ще направи финансова ревизия на американския долар. Бих желал този доблестен човек и да оповести резултатите от такава проверка. Знам обаче, че това никога няма да стане. Америка не е ЗЛОТО, но тя се превърна в негов иструмент и просто не може да се откъсне от неговите лапи, надявам се руските булави да и помогнат!

22

зизи

преди 9 години

До Анонименслед русия няма нищо тва ще бъде края!

21

Bulgatani

преди 9 години

"Джудже " Путин не ви харесва, нали? ОК! Long Oбама е най-добрият! Дали е да е?

20

sallaadin

преди 9 години

ОБАМА, БАРАК, Добре помня думите на Каубоя от ТЕКСАС Джордж У Буш мл. след 11.09.2001г.: Страните, които ще платят за това зло са Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Иран,виждам помниш ги и ти, планът е перфектен, Ислямска Държава е идеалният плацдарм от сунити, наред е Иран, време е ятоаласите да си го получат и те. Така че мислителю ДЕЙСТВАЙ!!!

19

****

преди 9 години

До-22:Прочети,Русия въвежда нова валута,рублата отпада ,тази валута ще е разплащатена в евраазийският съюз,така доларът на краварите отива в канала.

18

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Статията е главата на този, който я е надраскал - куха! Дори и маймуните знаят, че Ел Президенте е празен костюм на конци. И няма значение как се казва той - Буш, или Обана, или Бушама, все си е тая. Президентът е само най-висшият изпълнителен чиновник на невидими сили, управляващи страната от тъмните задни стаи на Уолстрийта! Така че, статията я прочетете само за забавление.

17

До 22

преди 9 години

Бре, бре, бре, колко пък си се надул? Какъв ред, каква Русия, какъв Китай бе???! Какви ги плещиш? Скоро задачка че е как краварника да оцелее, как да не се разбягат кравичките от стадото. Или си мислиш, че хилядолетни цивилизации и империи току така ще ги гътнат? Тези финансови престъпници скоро ще се наденат на собствените си номера. С най-голямо удоволствие ще наблюдавам истеричните им викове и гърчове.

16

Samo minavam

преди 9 години

Ще търсите Реигън и Клинтън,но няма да ги намерите,хамбургери. в своята лакомия изгубихте способността си да мислите и през инфантилния Буш,стигнахте до Обама.Природата си отдъхва.Да не забравите,хамбургер,кола,хамбургер,кола и така до безкраи.