153

хикса

преди 9 години

Да обявим Волен за психопат!!!:)))

152

Austin Powers

преди 9 години

Болен, е малко, беловласо джудже със фес. Подобно джудже на господаря си в Кремъл.

151

Болен

преди 9 години

Абе Белчо, дай да върнем лентата, покажи на тия хора какво прави в Мултигруп, безкрайните ти пиянски ве4ери със сашка машка, сега мацки деници куба,плажове денги, посирания в Брюксел, в самолети, по-магистрали,лъжесвидетелстване в съда, масата на главата си сложи *** шубелив.Срам голям срам за България си ти..колко гушна за гласа дето направиха правителство ДПС, май три лимона,кви французи кви пет лева, ние сме за е.а.е дето те търпим още.Засрами се бе,засрами се 4еси и уж божи човек антихрист

150

222

преди 9 години

Защо г-н Сидеров? Посланникът защитава свои граждани. А нас кой да ни защити? На нас ни отнемат фирми, имущество и то с помощтта на съдебни органи, нагло и ние нищо не можем да направим, дори дело не можем да заведем защото са ни отнели всичко и нямаме пари да платим на адвокат, съдия или съдебен изпълнител, но мошениците имат. Браво на Посланика, че каза ясно това , което всички премълчават.

149

Анонимен

преди 9 години

Сидеров е Месията на БГ. Не ,пошегувах се .Бойко не направи коалиция с ДПС и БСП,а Сидеров се залюби с тях.Смях в залата от врътките му от ханша.

148

демократ

преди 9 години

Сидеров за персона нон грата .Предател!

147

Анонимен

преди 9 години

Boje tozi niama predstava 4e navun si prikazavat koi kakvoto iska, ama tova koeto e kazal franzuzina si e viarno, zashto da ska4ame sreshtu istinata?Zashto Siderov ska4a?

146

!

преди 9 години

Тоя перушанко Сиреров трябва да обявим за персона нон грата и да го пратим при господарите му в Сибир!

145

Го4о

преди 9 години

СидероФ - ПРЕМИЕР!?!?....... Ама на "върба"!

144

Поптанчов

преди 9 години

Давайй Волене мачкай герберугитее поробители на бедния български народ

143

Анонимен

преди 9 години

Сега разбрах от Сидеров,че съдебната ни система работи безупречно.Сидеров е Месията на БГ и ми отвори очите .До сега си мислех,че е точно обратното,като това,че в БГ има комунистическа мафия,че има зависима съдебна система.

142

Анонимен

преди 9 години

СИДЕРОВ-ПРЕМИЕР!

141

Го4о

преди 9 години

СидероФ у тебя рублей есъ?..... Нет...... А почему ты променял рублей к доларом? Ах ты элка зельоная!

140

Анонимен

преди 9 години

,,У нас свестните ги имат за луди'' - това го е казал гениалния Ботев.А какво сътвориха всички ,,нормални'' изпълнявайки съветите на всички тези посланици през последните 25 години е видно в цяла България.

139

Анонимен

преди 9 години

Тука некакви мухльовци пишат,че за Атака гласували лудите.Ако това е така,за ГЕРБ и РБ гласуват мазохистите.

138

Анонимен

преди 9 години

По добре на хората в устата,отколкото в краката.Щом една подобна изява на Волен предизвиква такава яростна форумна атака на сороските ***,значи Сидеров е на верния път и яко им *** задните части.Страх ли ви е,а поклонници на юдо-масонската антихристова секта?Страх ви е много,вижда се отдалече.И има защо.Човек с 1% доверие,както вие твърдите(или по скоро ви се иска),няма как да ви накара да налазите форума както мухите налазват прясното изпражнение.

137

Абцелютно

преди 9 години

Прав сте, тази *** по върховете и Преходът към ...или за... направи от хората мекотели и нагаждачи, дребни душици, заети в оцеляване и опушляване на всичко. Една електорална маса от лузери.

136

без извинение

преди 9 години

Aбе *** глупави.От каква позиция отказвате да послушате някой опитващ се да покаже проблеми.Абсолютно цялата бг палитра като се почне от политици,банкери,съдии,прокурори,адвокати,полицаи,митничари,спортисти,журналист,интелигенти,артисти,музиканти и се стигне до бълващите глупости в интернет лузъри са дребни мошенници и некадърници.

135

БГ

преди 9 години

сетих се за какво ползват нашите дупетати в Народното събрание.... за озаконяване на решения, взети извън територията на страната и от хора, дето едва ли им пука много за тукашните бушмени. Ама чакай, те това го знаят и децата, опааа

134

палач инка

преди 9 години

Бой с пръчки за Волен Ефенди и неговата ханъма Чуколина !