7

Щатския бюджет

преди 9 години

Я по-добре напишете за разправиите в Конгреса относно бюджета. Май бюджета е само до февруари. Нещо се мъти в Щатите. Изглежда стотинките не достигат.

6

e

преди 9 години

Ционистите,ВКОРЕНИЛИ се във властите,винаги използват ресурса "Отбрана",вменено като отговорност и задължение на САЩ,прилагайки онагледен "конфликт".Елементарна геополитика основаваща се на "трите власти" чрез етнически,религиозни и икономически ПРОТИВОРЕЧИЯ .Ционизма е ГЕНОЦИД във всичките си форми !

5

Наблюдател

преди 9 години

ЦРУ е Държава в държавата. Такива доклади не ги притесняват. На времето /63 г./ убиха цял президент, сега ли някакъв такъв ще им направи впечатление!

4

непукист

преди 9 години

Да излязат от състоянието на постоянна война хаха , че за тях това е бизнес и постоянни интереси. Вярва ли някой , че УСА ще се откаже просто ей така от манипулациите и от печалбите. Самото показване на част от доклада е манипулация като стремежа е да се покаже пред света каква демокрация върлува там.

3

Маркс

преди 9 години

Ако САЩ спрат с войните по света, ще се наложи да обявят фалит, а това те няма да го допуснат, те няма да си признаят истината, ще продължат да потъват и със себе си ще влекат и целия свят. Само Русия може да спаси човечеството от тези ***!

2

Анонимен

преди 9 години

Кой може да повярва и дума тези чудовища казват?Ние измъчваме, Бомбардираме, Отвличаме, Дрон цивилни, убиваме, използваме Agent Oranged, биологична война водим, , Napalme , клъстер бомби , Cruise Missile , обеднен Уран,бял фосфор, колатерално Убити хора (включително жени и бебета )И с ядрени бомби иэбихме един куп цивилни хора в Япония .Много забавно . над 30 милиона мъртви !Но ние написахме доклад върху всичко това , така че това сега ни прави най- добрите.

1

ОФШОРКАТА РОСКО

преди 9 години

как ще коментира....Хайде пак малко алабализми за ДИМОКРАЦИЯТА на Запад от ТРЪН