130

До 158

преди 9 години

Много ти е къса паметта!Да не забравяме кой говореше против проекта?-този който и го спря.Ако беше проследил хронологията на преговорите,щеше да си наясно!Сега след като не си си направил труда да слушаш и помниш ,поне не се излагай!Трябваше да слушаш внимателно и да четеш със запетайките за да имаш право да коментираш! Хората поумняха и няма нужда да вкарваш опорните точки на Европейската комисия-която видиш ли нямала отношение-смях!Много се изложиха глупаците,но прицаканите сме ние.

129

Анонимен

преди 9 години

я си яж престъпните милиони , снети от гърба на народа и мълчи от кумова срама

128

...

преди 9 години

Това, дребното и вредното, дето не знае какво и къде плещи, да вземе да се покрие, че напоследък особено много вреди.

127

До 666... СУПЕР

преди 9 години

Ако не си разбрал язи да ти кажем- банката я обраха тези които я пълнеха 3.6 години. Колкото до Пеевски- щом сега може да слагат за зам. министър на отбраната фес,защо да не сложат Пеевски за началник на ДАНС? Къде е разликата не виждам и единия и другия са прилежащи към Турски формации,дори при Пеевски е по-благоприятно-все пак е християнин.

126

Просто

преди 9 години

Разочароващ резултат на много и комплексни по характер фактори, произтичащи от заповеди на американските господари

125

Анонимен

преди 9 години

Споко Боката ще внедри шистовата политика и ще ни правят ФАКИНГ на земите и на водите.

124

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 144Еми не позна.Сега ще плащаш повече защото ще минава през Турция.Извода е,че сега губиш повече.Тва че Орешарски си върти негови си далаверки си е отделен въпрос и няма спор.

123

Анонимен

преди 9 години

"Южен поток" е минало и това е добре за България ! Загубиха тези които най-много реват сега.

122

Анонимен

преди 9 години

ЕС положи първата тръба от южен поток в задния двор на Путин :)

121

ЛИНА

преди 9 години

До Анонимен: АБЕ , ЧУЖДЕСТРАНЕН ПОСЛУШКО НА БОРИ -СОВ , ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ОТЗАД С ЕДИН КОРАВ РУСКИ БОЗДУГАН С ЕДНО ОКО ? ТАКИВА СИНИ ГЬОТВЕРЕНИ ,КАТО ТЕБ ДО ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ СЕ ПРЕПИТАВАХА НА СМЕТИЩЕТО ,НО БЕЗХАБЕРНИКА ВИ ГИ ИЗМЪКНА И ГИ ВКАРА В ПРАВИТЕЛСТВОТО -ПРОТИВНО НА ВОЛЯТА НА НАРОДА ! ЧАКА ГО ВИСОКО КРЪВНО ЗА ТОВА МРЪСНИШКО ПОВЕДЕНИЕ !

120

СТОЯН

преди 9 години

До Анонимен: ПРАВ СИ ,СЕГА Е ВРЕМЕТО НА ЗАВРЪЩАНЕТО НА НАЙ ПРОТИВОНАРОДНАТА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА СДС, ИЛИ "РЕФОРМАТОРИ" ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ ,ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ БЯХА ВЪРНАТИ ВЪВ ВЛАСТТА ! В МОМЕНТА СЛУШАМ И ГЛЕДАМ ДАЖЕ КАК ПРАЗНУВАТ ИЗМЪКВАНЕТО СИ ОТ СМЕТИЩЕТО ,КЪДЕТО ГИ БЕШЕ ПРАТИЛ НАРОДА !

119

мръсен циганин

преди 9 години

До Анонимен 133напълно съм съгласен защо сега се вдига вярва нали сме в ес и законите не го позволяват а сега да видим кай ще плаща вместо България?

118

Анонимен

преди 9 години

Олигарски,и ти си в кюпа!Виновни сте всички.Близашки,Боце и всичките Ви енергийни министри.Чудя се само с какъв кураж Сергей те лансира.Той много добре си знаеше,че си десен икономист и политик!Не случайно те има на групова снимка на сдс пред Невски.Нали ти управляваше,когато отказахте планувано посещение на Наришкин.Втория или третия в стълбицата на властта в Русия!Какво се правите всички на невинни!

117

Анонимен

преди 9 години

Много ми е готино като има русофилски рев! Няма ЮП, няма далавера, Бойко сега ще ви вземе всичко, после народа ще свали Бойко и България ще бъде свободна!

116

Анонимен

преди 9 години

Комунисти, ... време е да проумеете, че комунизма рухна не заради "лошите американци", а защото беше нежизнеспособен, увреден и увреждащ.Това е и причината, другари комунисти, поради която комунизма никога няма да се върне, въпреки всичките сълзи които проливатe по него.

115

Анонимен

преди 9 години

Орешарски ли си, Олигарски ли си, хубаво говориш, ама никой не ти вярва.

114

Анонимен

преди 9 години

Тиквуна за по-малко от мандат затри 20млд евра и то по-поръчка на пиндостан, спомняте си воя на НПО *** и реформ *** от началото на годината с/у ЮП.Няма против но да бяха платили 30млд компенкация , обаче Чичо Сам и Мърхел пари никога не дават.Жалко сделка 1 на 500г И то 1 на 1млн за БГ пропадна.

113

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Тези твои приказки си ги научил от лисицата, дето не стигнала до гроздето и се успокоила ка то си казала; ,, Кисело е,, И Бойко и другите като теб сега това за киселото грозде го внушавате на нас . Народа не ви вярва и ще търси възмездие скоро, ама вие няма да бягате..

112

Бай ви Ганя

преди 9 години

Браво на ББ. Той показа, че БГ няма да е маша не само на Русия, но и на всички други. 2. ББ работи за инкасиране на този придобит в момента рейтинг и ако това не стане и ЕС и другите знаят, че губят доверието на БГ гражданите. и т.н. Затова Русия иска да събори това правителство с явни и привидни атаки ( примерно искане от някой да се дупчи за шистов газ, което никой не желае от БГ) с цел влияене на обществено мнение. И друго САЩ прави тайни совалки сред всички партии за да лобира за Шеврон.

111

Vladimir Rossia

преди 9 години

Болгария: 2008 - соглашение о проекте South Stream. 2009 - выход из проекта South Stream. 2010 - возвращение в проект South Stream. 2014 - остановка участия в проекте South Stream.Россия: 2007 - проект South Stream. 2014 - закрытие проекта South Stream.Резюме: Хотите мерзнуть? Мерзните, это ваше суверенное право. Мы уважаем ваше право.