68

Анонимен

преди 9 години

За това в порното вече само рускини ползват

67

Анонимен

преди 9 години

като гледам по морето на какво са способни 12-13 годишните са си доста образовани и начетени . Явно и на дъното на бутилката водка има доста сексуално образование

66

Анонимен

преди 9 години

абе не знам ама нашите маладежи .. като имат сексуално обучение ...какво ....50% са *** или лезбийки а другата половина са *** или фригидини/импотентни...относно сексуалноста на рускините ....същото бих могъл да кажа и за чехкини, полякини,щведки и финландки и германки ...а българките да не говоря с какво са известнти в Европа...особенно в германията...че по еврина *** не мож намериш..ама такова и качеството ......така че дайте да не преувеличаваме за рускините

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 82 а бе, вие извънземни ли сте, нета е залят от руски лолитки, както им викате, нета бъка от руски еротини модели, булки, малолетки и с неща за които не си и представяш че съществуват, а ти ми говориш за ...., а бе хора в коъ свят живеете!?

64

Анонимен

преди 9 години

До читател 88Пич, всяка втора циг*нка над 16 години от Старозагорско такава сви*ка ще ти извърти, че ще се чудиш дали не си умрял и си отишъл в рая. Това обаче не означава, че е сексуално грамотна.И ти знаеш, че 2+2=4, но това не значи че си математик.Надявам се си схванал какво искам да ти обясна...

63

Анонимен

преди 9 години

Те за това рускините като дойдат на морето правят всичко за една водка. Лошото е само, че са пълни с болести. Иначе е много яко.

62

Минка

преди 9 години

До ГошуГ-не,вие харесвате ли Кончита Вурст?

61

Анонимен

преди 9 години

А тука сме едно образовани.... та чак с трицателен баланс!

60

плоски замисли

преди 9 години

еврогейците откриха защо нямат себеподобни в Русия- дават акъл и раздухват "новини"...нищо интересно.

59

Анонимен

преди 9 години

И като е неморално ще има да се чудите защо млади момичета ще правят аборти и защо ще има бум на болестите предавани по полов път.

58

Анонимен

преди 9 години

До sunshineАбе като ти чета коментара,май ти си от тия, дето още в родилният дом си определят орентацията...ай стига смехории-ставате жалки,,,,а и най-вече вредни за обществото

57

Анонимен

преди 9 години

До читателАбсолютише, но все пак не може без ръководната роля на Партията.

56

читател

преди 9 години

Русия има в бюджета си ~ 12-13%, Бразилия по конституция има не по-малко от 25% + доход от местни данъци. Бразилия има 2-3 пъти по-малък военен бюджет от Русия, и резултатът е на лице - Бразилия бутна Русия от 7-то на 8 място в света, перманентно изоставаща страна.А те се загрижили за сексуалното образование - "всичкото Мара втасала, само ...... си не вчесала"

55

читател

преди 9 години

Контактите ми с нежния пол от Русия не показват никаква липса на сексуално образование при тях, по-скоро висока компетентност, опит и удоволствие.Защо да се харчат допълнително? Те си знаят всичко, и то от рано.

54

Анонимен

преди 9 години

До sunshine--дете във втори клас неможе да бъде гей...а стига демагогии....Но в Германия на това ги обучават-точно във втори клас....и престанете да оправдавате нагона си,ужким медицински методи--смешно е...

53

Анонимен

преди 9 години

Ранното сексуално образование и порнографията води до импотентност на мъжете. Това го потвърждават и психолозите. Мъжете са неспособни да изпитат сексуално влечение към противоположния пол, след като са били преситени с еротични снимки и порнографски материали.

52

Анонимен

преди 9 години

Русия има собствена политика. В закона им за закрила на детето изрично е писано, че защитава невинността и моралното формиране на децата, като забранява пропаганда на нетрадиционни сексуални взаимоотношения. Русия има право на собствена политика, основана на традиционната им национални разбирания и православна вяра. Не виждате ли колко отрано децата в България започват да приличат на възрастни, повечето момичета са като Лолити? Възпитанието в сексуалност води до желание за практикуване.

51

Анонимен

преди 9 години

До azaharпрочети 80 коментар и може би ще проумееш същността на проблема..........може би...

50

проблема....

преди 9 години

До мнениеМнението ви е вЯрно,но това няма нищо общо с преподаването в Германия и Холандия например.Погледнете в тубата клиповете и тогава ще разберете едно--НЕ става дума за сексуална култура,,,,,,а за това че секса е начин на живот,и е нормално момче да прави секс с момче---тук е проблема....и това се учи във втори клас....Това за което пиша,съм го видял лично-живея в Германия.

49

отворен

преди 9 години

Абе, руснаците много "изостават" в моралната сфера - в Европа се подготвя узаконяването на инцеста и педофилията , в САЩ има стъпки за узаконяване на зоофилията, ред чакат некрофили и човекоядци. А, пък в Русия четат художествена литература още.