63

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

108.Разбрал си добре !Южен Поток ще заобиколи България.САЩ приятелите работят за Турция !

62

ставри

преди 9 години

Нов маршрут-Турция Гърция и от там или Италия или Сърбия и ето в Европа.

61

potko13

преди 9 години

На България ЕС даде роля на убийца на проекта. Доволни ли сте?

60

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Ще мине през Турция !Българските правителства работят за Турция , и слушат какво им се диктува !Никакви големи проекти няма да се строят , защото ще ги вземат други ...

59

Майя

преди 9 години

До проруска Жаль что ваше правительство так выгоду упустило. Мы в России тоже удивлялись, чего это братья-болгары тормозят с разрешением на Южный Поток.Неужели вам невыгодно? Или газ не нужен? Или деньги лишние не нужны?Или Россия вас когда-то подводила? В общем грустно. И наш Газпром 5 млрд. потерял и вы ничего полезного не приобрели.

58

Анонимен

преди 9 години

преди трабите минаваха през Украйна като виждам колко е цъфнала колко милярда дължи на Русия и най големия ни враг ни е лудия Ердоган и Гръците също кроят нещо.

57

Анонимен

преди 9 години

Назначение министров-иностранцев на Украине будет означать передачу управления страной за рубеж. Такое мнение в интервью RT выражают эксперты. Они считают, что особо символичным в этом плане выглядит назначение главой Минфина гражданки США.102 *** тя май не е бивша

56

Поп Грую

преди 9 години

Наталия Яреско - министър на финансите на Окрайна, бивша гражданка на сащ.Айварас Абрамовичус - мистър на икономиката, латвиец.Александър Квиташвили, бивш швед, пЪрдон, грузинец, бивш министър на здравеПогазването на грузия, настоящ министър на здравеопазването на Окрайна.Ъ????!!!!!!

55

majorski

преди 9 години

ами гледат си интереса украинските руснаци ...а не като нас да гледаме интереса на европа и на АХамерика .....прави са да приветстват спирането на проекта...благодарение на нас те печелят ....браво субсидирахме украинската икономика с няколко милярда за следващите 20 години !!

54

Антимайдан

преди 9 години

Представете си следния сценарий:2016та Южен поток минава през Турция1. На Путин му писва от Украйна и им спира газа, а с това и на Европа.2. Ердоган казва приемете Турция в Европа или и аз ще спра кранчето.ШАХ и МАТ!

53

Sgt. Pepper

преди 9 години

Няма ли някой най-сетне да напише, че днес Украина си "избра" правителство с трима чужденци, получили украинско гражданство тази сутрин - един литовец, една американка и един грузинец? И че те са били предложени не от друг, а от Сорос?

52

Турция

преди 9 години

Добре, че е Турция и тя не се интересува от европейските стандарти, а само от собствените си интереси и ще ни достави руска газ на границата, та да не чакаме от укрите, че са окрали всичко, даже и подземните складове за газ са празни, не само златото е изнесено.

51

Анонимен

преди 9 години

majdana se zaplati

50

Анонимен

преди 9 години

Защо изобщо споменавате тази идиотска държава.

49

койчо

преди 9 години

Ето го ликуването на американомайданската Украйна върху гроба на българските национални интереси!!!

48

Анонимен

преди 9 години

Дончев днес беше в прединфарктно състояние хахахахахаххаА Лукарестия ни в клин ни в ръкав, изплямпа че проектът ...продължавал?!?!?

47

Анонимен

преди 9 години

Най-сетне империята си намери майстора - Украйна !

46

Анонимен

преди 9 години

Големият шлем умре, другари !Точно преди Коледа.Амин и Анатема !Да живее България!

45

ПРОЕКТЪТ УКРАЙНА

преди 9 години

напролет ще бъде закрит

44

Ей 69 Русия

преди 9 години

Я си глей в твоята чиния,акъл давай на ***.И пиши на БЪЛГАРСКИ.