13

bezraboten

преди 9 години

kola nemoga da si pozvola i razhoditete po neq- ne me interesuva

12

Байо

преди 9 години

Еми щом се е обявила тази другарка за по - справедлива система при ползването на пътищата, значи всички от северозападна България не трябва да си купуват винетки - от София до Видин не лека кола, а трябва с трактор да се прибирам!

11

Прав

преди 9 години

А бе тая женка май се опитва да отслабне :)

10

Гого

преди 9 години

Те цените са същите, ама къте отиват парите. Снощи попаднах с предното колело,на една дупка срещу магазин жар на зеленчуковата борса във Варна и ми се разказа играта ,а винетка имам (Очевидци ми казаха ,че дупката е от нколко месеца.

9

шифиор

преди 9 години

176 000 с безплатни минетки -представяте ли си колко гяволи има в България и то на гърба на работещите

8

Анонимен

преди 9 години

А МИН.ТКИТЕ КОГА ЩЕ ГИ ПУСНЕТЕ И ПО КОЛКО ЩЕ СТРУВА ЕДИНИЧНАТА БРОЙКА. СЪЩО ТАКА ИСКАМ ДА ЗНАМ ПО КОЛКО ЩЕ ВЪРВЯТ КАВАЛИТЕ И СВИРКИТЕ? ЩОТО ДА СИ НАПРАВЯ СМЕТКА КАКВИ ПАРИ ДА СИ ПРИГОТВЯ. ЧЕ С ТАЗИ ГОЛЕЕЕЕМА ПЕНСИЯ И С ТОВА ПОДАЯНИЕ ОТ 40 ЛЕВА ИСКАМ ДА СИ НАПРАВЯ СМЕТКА КОЛКО ЩЕ СПЕСТЯ. МИСЛЯ ДА СИ КУПЯ ПОРШЕ ТА ЗАТОВА ПИТАМ. ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ПРИТЕСНЕНИЕТО ДРУГАРКО ПАВЛОВА!!!!!

7

муца

преди 9 години

Въх, Лилето се е стопила милата Само една година не бяха на власт и глей как е заслабнала. Сега ще се поохрани горкичката. Яж, Лиле, винетки! Плюскай, ***, парички!

6

XXL

преди 9 години

СВЕЩИ,Свещи и факлий ДА СИ КУПУВАТ С ПАРИТЕ ОТ ВИНЕТКИ,ГРАЖДАНСКА,ПРЕГЛЕД-Меглед и Т.н. С В Е Щ И ;((((

5

Венелин

преди 9 години

При герб единственото нарастване което се очаква е на социално слабите...

4

Анонимен

преди 9 години

много е отслабнала

3

Боби

преди 9 години

Гледах новините - не са съобщавали, че слонът е избягал.

2

Анонимен

преди 9 години

ЗА ВИНЕТКИТЕ НИ Е ЯСНО.

1

Анонимен

преди 9 години

" Павлова съобщи, че започват подготвителни дейности и разговори по подготовката за въвеждането на GPS-базирана Тoll-система. Най-рано към нея обаче може да преминем през 2017 г. "Значи да плащаме три пъти предвижда ГЕРБ. Един път на общината, втори път за винетка и трети път тол-такса. Ей, ненаядоха се нашите герберасти.