20

Анонимен

преди 9 години

Абе това сега ***...си ли са ?Едно време какви ***..си имаше.Наистина през 70те се носеха обувки на високи платформи от мъже и жени,но никой не мислеше,че са гейове,щото това беше модата.

19

Анонимен

преди 9 години

"Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров ток на сцената"или как да промием мозъка на българина по американски модел

18

Наско от Б.Т.Р. с 12

преди 9 години

Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров .........

17

Аве...

преди 9 години

Аре бе, сякаш през 70те не са се носили таквиз обувки, ама тогава не е било смятано за гейско.

16

миро

преди 9 години

и тоя се ис*дирасчи

15

Анонимен

преди 9 години

Не виждам какво чудно има в това, че се е качил на платформа за да излезе на сцената. Вече народа е тотално оглупял и само ръси злоба. Виж ако ходи по Витоша с тези обувки, тогава може да се коментира.

14

джуджето дългоноско

преди 9 години

наската и на стълба да се качи пак ще си остане лилипут дългокосков

13

ая

преди 9 години

Определено знаем кой ще е победителя,дали Невенка,която си е протеже на Слави,или бутаната още от кастингите Светлана ''българката'' айде нЕма нужда от смешното ви жалко предаване - нагласено,останалите пък няма ад ги коментирам ,със самочувствие все едно са Мадона,вият там нещо и си мислят,спрях да го гледам като усетих накъде отиват нещата,определено Х фактор е по - добрият избор ! И участниците по - хубави и по - талантливи и е по - интересно !

12

Анонимен

преди 9 години

с тази дълга коса ...

11

бай иван

преди 9 години

дет'са вика: "бетер Б.Т.Р."

10

Курнелио

преди 9 години

тоя Наско има ужасен чалгарски тембър на гласа и си е един рок чалгар отсекъде

9

Турски сериал

преди 9 години

Тия който коментират наградата трябва да помислят колко са участниците в това предаване.Колко са крайните финалисти, жури, беквокал и група.Също трябва да се отбележи и колко дни в седмицата се излъчва, кога се излъчва/дали е праймтайм-най греданото време и тн./Слави Трифонов си е бизнесмен и с това го показа, отново.Да не забравяме и колко формати имаше и се нови "звезди" и все толкова успешни"Нещо куца...А и следва България търси талант...зомбита пускайте си брадъри и айдъли куп глупост

8

Го4о

преди 9 години

Наско от Б.Т.Р. нито е певец като певците, нито е мъж като мъжете! Второто се отнася и за Миро! Просто се учудвам няма ли нормални хора в България, та постоянно ни НАТРАПВАТЕ *** и травестити, некадърници и прости-тутки!

7

Анонимен

преди 9 години

12-сантиметров ток на обувката, какво е странното?

6

АЗ

преди 9 години

АБЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ КАКВО Е 12 СМ ТОК...????? ЖУРНАЛИСТИТЕ ЯВНО САВСЕМ СА ОТНЕСЛИ ПЛУВКАТА..МОЛЯ ОСВЕДОМЕТЕ КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ТОВА

5

зрител

преди 9 години

Имах възможност да гледам и двете пеещи шоута - х-фактор, и гласът на Бг-я. Първото ми се струва някак по-свежо, докато второто е като, че ли насила го правят - водещи, публика и участници. А наградата наистина е много смешна .

4

Анонимен

преди 9 години

защо да е малка наградата за пълен аматьор на невръстна възраст? Вие 20000 лв за харчене имате ли? И отгоре на това нова кола подарък? хайде да слезнем малко на земята, а? ;-))

3

Емо

преди 9 години

Наградата е найстина доста малка

2

Анонимен

преди 9 години

абе, ако е пял песен на КИСС, има логика в обувките за сценично изпълнение, но си е вярно, че за мнозина от "звездите" ни в популярната музика времето е спряло в модно отношение преди повече от 20-30 годинки ;-))

1

Анонимен

преди 9 години

пфффуууууууууууууу 20 000 лева ?!?!!и лека кола за още 15-20 хил. Молим ?! Кво ? Наси мизерляка е тоя слави. Сега разбрахте, ли защо пазели толкова дълго в тайна наградата - защото ако бяха казали предварително, никой нямапе да им се запишен в вевтиното шоу