10

Анонимен

преди 9 години

Щом го предава ТАСС, значи *** се е надявал тайно, че Швейцария ще си прибере златните резерви от американските банки, заложено там срещу добри лихви, което да доведе до рязко покачване на златото, след което Русия да продаде част от резервите си за да компенсира огромните икономически загуби на Москва от санкциите и падащата цена на нефта.

9

Анонимен

преди 9 години

Червените расисти изпаднаха в амок след тази новина!Мухахахахахаха

8

муспи

преди 9 години

В Швейцария гласовете се броят както и у нас от евреите. Знаят го но си кротуват, защото не посягат още на стандарта им. Ние го знаем и си кротуваме за да не ни вземат панелките. Да сте чули някъде да се анулират избори защото са бил манипулирани?! Технически, компюторни грешки обръщат влакове, блъскат самолети но при изборите още няма грешка, - да, референдума в Украйна - цялия Запад е убеден че е манипулиран.

7

Анонимен

преди 9 години

Швейцарски шут в мордата на национал-популистите !

6

Анонимен

преди 9 години

Браво! Спечели разумът над полулизма! Не е случайно, че швейцарците са успешен и богат народ! Когато и българите се научат да не вярват на популисти, тогава и ние ще се оправим!

5

Анонимен

преди 9 години

6, златото само последните 3 години загуби 40% от стойността си!

4

Анонимен

преди 9 години

Колкото шотландците си извоюваха с референдум свободата,толкова и Швейцария ще си вземе златото!!!!!!Всичко,което не се купува с пари се купува с МНОГО ПАРИ,та да не забравяме,че програмите за електронно гласуване и И ТЕ ОТ ЧОВЕК,ОТ ПРОГРАМИСТ СА ПРАВЕНИ!!!!!!Няма нищо НЕПОДКУПНО,КЪДЕТО ОСНОВЕН ФАКТОР Е ЧОВЕШКИЯТ!!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Am pravi sa Shveicarcite! Sled kato ima rabota za Imigrantite za kakvo im e hitlerizam! Nali vidqhme *** kakvo napravi s svoqta populistka partiq, varna nemcite v parvi klas! No blagodarenie na razum i chestnost darjavata se razviva kato za svetovno!

2

Анонимен

преди 9 години

Златото никога не е губило стойността си, всяко прохождащо еврейче го знае. Когато започне да се обезценява, ще знам, че човечеството е минало отново на бой с камъни и дървета и се бори за първично оцеляване.

1

Анонимен

преди 9 години

Швейцария е раят за богатите, там се пъхат като в убежище, когато ги подгонят Бедните и необразовани пакистанци, афганци и африканци там не се приемат, гледайте си работата! А тука ни заселват хора, които си готвят на огън и спят на пода, за капак неграмотни, и черешката на тортата - мюсюлмани! За каква завист може изобщо да се говори?