15

Анонимен

преди 9 години

I BATKOV I PRIVARGENIZITE NA LEVSKI SA BOKUZI.

14

муспи

преди 9 години

Този мех няма как да се махне защото от него не зависи. Той е назначен от тези дето ни провеждат геноцида с цел да държи Левски на дъното. Долу някакъв ехидно пише че Левски трябва да почне от зоните, правилата са за всички. Напомням че ЦСКА е вкарат направо в А група при основаването си - това е единствен случай в света, няма го и в Африка!

13

Анонимен

преди 9 години

бай ви *** е виновен за всичко

12

Анонимен

преди 9 години

Toa e nai-veseliq 4ovek v durjavata.Eiii , Bogu!

11

Анонимен

преди 9 години

Точно така! Този неадекватен *** да хваща гората! Ако трябва ще си извървим пътя наново от окръжните девизии. Без пари, без стадион, само с желание и вярност към клуба. След точно 4 години ще ме по-силни от сега. *** да си събира и парите и каквото мисли, че е негово и да се маха от Левски!

10

Фен

преди 9 години

Типично по Български .А когато ви купуваше титли съдии беше най добрия нали, неблагодарна *** сте вие .Вместо да се съберете да помогнете на отбора ПЛЮЙТЕ сега. Това ми били привърженици по скоро продажници.

9

.

преди 9 години

чакайте малко :) няма такова нещо като изхвърляне във В група..!! искате да извървите пътя си до А група след рухване.. започвате от най - долното стъпало.. от окръжните дивизии.. правилата са за всички

8

ля ля

преди 9 години

за мен гОНЗО е пълен *** и въобще не трябва да е в този отбор! а щом не става и бАТКОВ - вън!!! отбора си е екстра - само ЛЕВСКИ!

7

s

преди 9 години

Че те отдавна са във В група бе. Отбора е трагичен, дори не е комичен. Футбол не играе, пълен е с анонимници, какво повече? От другата страна, така наречените фенове, не пропускат нито една възможност да покажат, че им трябват още поне 2 000 000 000 милиона години еволюция, че да се нарекат хора. Това е мъртъв клуб.

6

Анонимен

преди 9 години

и отбора и агитката са еднакви *** ... да ви е честита 100 годишнината :)

5

Анонимен

преди 9 години

Батков вън ......................

4

Анонимен

преди 9 години

КЗЛ

3

ШОП

преди 9 години

Само Локо София ееееееееееее .... !!!!!!!!!!! ОУЕ !

2

Анонимен

преди 9 години

BATKOV BAN OT LEVSKI ZAVINAGI.

1

Тинев - СЛАВИСТ

преди 9 години

Славия ми е любимия отбор. Но! Но винаги съм бил толерантен към другите. От страни се вижда по-добре е казал народа.В този смисъл: Твърдя, че откакто перача на мръсните пари на Чорни, а именно Тодор Батков, завладя фк Левски, настъпи НАЧАЛОТО НА КРАЯ на този отбор.Батков и осмокласника му, набедения "голям" футболист Гонзо съсипват Левски. Та нали ако знаеше ОТ КОЯ страна се рита топката, щяха да го вземат / Гонзо / в голям отбор. Примери с наши играчи колкото щеш.Та това е! Само СЛАВИЯ.