13

Георги

преди 9 години

Аз не може изпи 200 грама,какво деца изпи?

12

Анонимен

преди 9 години

Историята малко намирисва, не може 6 годишно да изпие 200 грама водка без да усети, че му гори гърлото.

11

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости, пишете!Няма дете което може да изпие 200 грама водка! Просто след първата глъдка, се задейства рефлексно повръщане! Освен ако детето не е тренирало често!

10

Бургас

преди 9 години

До Берлин. Ах ти, дедуктивна машино ! Разгада поредната мистерия изяждайки едва половин пакетче слънчоглед. Ако водката е била смесена с нещо не е му е запарило. Също така зависи колко е омекотена водката. Има такива дето на 14 години не съм усещал какво пия. Дано детето е добре и съм сигурен, че това ще е сериозна поука за родителите му. Важното е ,че засега нещата са се разминали. Кофти ситуация, но не се случва за първи път и едва ли някой има пряка вина. Важното е ад е наред всичко.

9

Анонимен

преди 9 години

Наздраве на всички форумци. Пия едно маврудче с една пържола на жар. Пийте с мярка- моята е литър и половина винце и ми стига толкова. Иначе който не му понася, да не се мъчи изобщо. И в пиенето си има чалъм. Няма да забравя Ал Пачино в "Усещане за жена", когато предлагаше Джак Даниелс на момчето което го придружаваше: Един Джак? Момчето: Аз не пия, а Ал: Че къде е ползата от това?! Муахаха. Голям!

8

Берлин

преди 9 години

Бургас - ясно. Това е русначе - дете на руски заселници по Черноморието. Само русначе може да изпие толкова много водка на 6 години.

7

Анонимен

преди 9 години

6-ti Аз за пръв път опитах алкохол когато бях на 10 години. Имахме кръчма и изпих тайно един път една капачка от бутилката Балантайнс. Хареса ми, но нямах желание да пия още една просто зашото не исках- нямах нужда. След чак 3-4 години започнах да пия по 50 грама на месец и то уиски само. А на 18 чак започнах да пия редовно.

6

Анонимен

преди 9 години

Напълно съгласен с 5 .Децата,като отпият първата глътка и така ще им се отврати,че няма да повторят дълго време.През социализма в Унгария провеждаха подобни опити,дават глътка алкохол на деца,или да си дръпнат от цигара.Естествено резултата е отвращение от двете.След това ги проследяваха в годините и ставаше ясно,че тези деца никога не ставаха пушачи и алкохолици.Така,че на историята за доброволно изпиваме аз лично не вярвам.,особено,когато става дума за цели 200гр

5

аз

преди 9 години

и как не му е запарило в устата от първата глътка??????!!!!! тая работа вони!

4

онбашията

преди 9 години

бива ли така, без мезе. на какво учат децата тия родители?

3

анонимен

преди 9 години

защо го спасяват щом е изпило 200 гр то е искало да се спаси от всичко и от всичкидокъде я докарахме деца да се самоубиват други да пробиват тъпанчета

2

Анонимен

преди 9 години

Мога само да кажа Евала на лекарите.

1

от детската градина

преди 9 години

Ти мени уважаааш ли *** ни мъ ли уважаааш