10

Спас

преди 9 години

Аз съм свикнал!!!! Все едно, че чакам за "Лада" при Социализма!!!!! ДА ЖИВЕЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!:)))

9

муспи

преди 9 години

Срещу тези проблеми които са за да ликвидират България има само един лек - повсеместно, методично избиване на евреи!

8

Анонимен

преди 9 години

V BALGARIA E PO-DOBRE DA SI IMIGRANT,TURCIN,ZIGANIN.V BALGARIA NE ZVUCI DOBRE DA SE NARICASH BALGARIN,ZASHTOTO TRIABVA DA PLASHTASH IZDRAGKATA NA PO- GORNITE.

7

ot Norge

преди 9 години

Imigranyi BULGARI bez pomoshti, no bejancite ot arabskia sviat sa s sas vsichki extri i posle hodyat v IDIL.

6

Анонимен

преди 9 години

Аз смятам, че са абсолютно прави. Доста сънародници вече срещнах, които работят и ми казват "абе луда ли си, взимай им помощите поне квартирата да си плащаш.." Щом живеем в чужда страна, трябва са живеем според правилата.

5

Анонимен

преди 9 години

Авторката случайно да е учила,че в един толкова кратък текст но може на всеки абзац да се повтаря думата "Камерън"....

4

фф

преди 9 години

@предходния: Ами то туй казва и статията, но дали е справедливо, предвид факта, че в Англия нахлуват сума ти нигерийци/*** и каква ли не ***. Специално за нас, българите (и съседите на север) да прокарват такива закони...? Аз лично мисля, че това е голяма глупост, изключително ксенофобско поведение. Както и да е.

3

от острова

преди 9 години

Грешно сте превели думите на Камерон. Не чакаш 4г, за да кандидатсваш за соц.помощ, а се самоиздържаш на собствени разноски в Англия и след четвъртата година кандидатсваш. Ако имаш работа там, трябва да имаш 4 години стаж, че да ти плащат безработни 6м, ако те изгонят от работа.

2

yhy

преди 9 години

До муспиЖестока дискриминация, насочена на 100% към българи+румънци, но не, добре е, викат местните умници. Е, явно са прави британците, утре като въведат пълна забрана за "миризливи балканци", да не си помислите нещо. Явно прави са британците. Друга си е миризмата на немците.

1

муспи

преди 9 години

Дейвид Камерън предлага вместо да се чака години, да поискват политическо убежище в България, където ще бъдат приети и веднага зачислени на пособия. След тези 4 години които ще преминат в безгрижен живот и оплождане на бели кадънки - главната цел на българските правителства защото на българите не им стават ***, те ще се съсредоточат във внедряването на исляма с праведен гняв и стихийни кланета по градовете.