10

Анонимен

преди 9 години

С две думи-откачена работа.

9

Скептик

преди 9 години

Това с дрехите, лесно. А какво да си купят, за да си пременят олигавените мозъци? Как ще реагират тези пременени мъжкари, ако нещата опрат до бой в някакъв конфликт? И как ще подходят към жените с новите си груби дрехи? Виждал съм прекалено много хора, които са попадали в нова среда с намерението за нов имидж. Всички знаете резултата.

8

АТАКИСТ

преди 9 години

до 10 Нека съм закостенял мозък, само не позволявам на жена си да носи дънки тип шалвари И ТО КОГАТО СЕ РАЗХОЖДА С МЕН! Нищо друго не съм й забранил. Понял, пич?

7

АТАКИСТ

преди 9 години

до 6Скоро не съм сънувал бившите си и това е добре...показателно е, че човек се отървава от сантиментите си в крайна сметка.

6

Анонимен

преди 9 години

Не мисля че ламбърсексуалните ще вземат надмощие над метросексуалните, по скоро киломатросексуалните ще са под нивото на гравиломатеросексуалните което по своето значение означава че лмбадосексуалнте не са нищо повече от ломинатриносексуални които обаче надминават значително дерилноплосексуалните при отношенията си с редониколосексуалните.С една дума - ОЛОГОНОФРЕНОСЕКСУАЛИЗЪМ наблюдаваме навсякъде, включително и в тази статия

5

АТАКИСТ

преди 9 години

до 5 Ако ще и майка ми да носи такива дънки, аз я осъждам да не ходи с мен никъде. Нека съм консервативен. Ако ще всичките жени да носят дънки тип шалвари на тази земя- аз ги осъждам да не ходят с мен никъде по тази земя. Просто щото видя ли дънки тип шалвари ми иде да й ги съблека на която и да е до мен и да й ги нарежа. Нямам против модата, имам против това някоя да се разхожда с мен в такава мода.

4

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТА бялата златка към кои спада?

3

Одобрявам!

преди 9 години

Но с някои уточнения: Не е нужно косата да е "гелосана", по-важно е човекът да бъде чистоплътен; гей културата не играе роля и не се вписва в представата ми за такъв мъжкар.Всичко останало много напомня нашенския бг мачо, а щом лъмбърсексуалният има културни интереси, това го прави желан и привлекателен не само във физически аспект.За домашно приготвената храна отговарям аз :)Накрая казвам "Слава Богу!", защото метросексуалните никога не са ми харесвали. Дано новата мода да намали броя им.

2

Триполов атлет

преди 9 години

Това лъмбърсексуален си помилих, че е човек, който обича да прави секс с "дървета" (каквито са повечето нашЯнки), тогава педофилите би трябвало да са киндерсексуални... Та благодаря за уточнението, вече се образовах към още по-европейската култура. Аз съм сийддрилсексуален seed drill), понеже работя на редосеялка ама вече разбирам, защо в чуждите сайтове за работа получавам предложения само от нощни клубове...

1

Дедо Горил

преди 9 години

То след "педросехуалните" и лумбурляците ще стават за нещо.Жените си падат по 'добри заплати", останалото е "късмет".Така, че бъдете каквито сте, ще имате жена или според Вашите пари, или според нейния Акъл!Иначе статията е провокираща.