4

читател

преди 9 години

Той и Папата се скара на ЕС преди 2 дни, че са безакълници до един и им каза да не подлъгват повече емигранти , да не търгуват и обират париците им, проблемите на емигрантите са проблеми на държавите им. Да ги спасяват мюсюлманските им съседи извън ЕС и Арабските емирства. Папата каза на ЕС, че последиците от спасяването им ще са страшни за Европа.

3

не

преди 9 години

Решението е всички мюсюлмани да си сменят вярата ако емигрират в християнска държава. Да, съобразяваш се, подчиняваш се, мишкуваш, молиш се, това е положението ако искаш да влезеш.

2

муспи

преди 9 години

Единственото решение е да се избият евреите! Те докарват диваците, те сега разсъждават че затварянето на границите не е решение, те унищожават България за да превърнат Балканите от река за диваци към Европа, в природно бедствие заливащо за дни всичко до Норвегия. Всякакви огради са димна завеса на проблема, евреите ще финансират такива стени за отвличане на вниманието. В САЩ има пет метрова желязна - не телена ограда и потока диваци е далече по голям от когато я нямаше.

1

непукист

преди 9 години

Европейците не са ли едно голямо" семейство" и не е ли редно всички да поемат част от тежестите или когато става въпрос за медът и жилото тогава вече нещата стоят по-различно.