8

Жоро

преди 9 години

И какво като е оцъклен? И аз се оцъклям понякога без да се дрогирам. Особено ако изпадна в екзестенцлен размисъл за живота гледам в една точка и хората имат чувството че гледам в тях.

7

Георги АЛександров

преди 9 години

абе някой сериозно ли вярва че ще допуснат анестезиолог който оперира да се дрогира....? това са клевети. Много искам някой да излезе и да си докаже твърденията пред съда. Иначе е клеветник.

6

Анонимен

преди 9 години

До Тихомир ТомовТишо,Господ дава,дава,ама в кошара не вкарва! Стова некъдърно ръководство на болницата и един вагон с пари да изсипят,пак нищо няма да се получи! За какъв *** е този директор,който не може да си организира хората,та в един европейски проект да кандидатстват? И като им дадат парите къде ще отидат? Да си погасят дълговете и толкова.А по нататък?

5

Тихомир Томов

преди 9 години

Вместо поредната проверка да пратят парите , които обеща още Ана Мария при сливането на двете болници , защото се случи същото с обещанията от всички премиери за втори подход от магистрала Тракия към Стара Загора .......................

4

Анонимен

преди 9 години

Моската шмърка яко, още от студент. Затова и записа анестезиология, да е по-близо до белото.

3

Анонимен

преди 9 години

Смешен Деформатор, който се натърти на Мутрата за някакво си кресло, пък било то и минестерско. Хора без морал.

2

Анонимен

преди 9 години

НЕКА СЕ ЗАКАЛЯВАТ БЕ. ВКЪЩИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ИМ Е ПО ТОПЛО? 90 % ОТ НАРОДА МРЪЗНЕ КАТО СПИРАЧИ НА ТОВАРЕН ВЛАК. КОЙТО НЕ Е ВИЖДАЛ СПИРАЧ ДА ОТИДЕ НА НЯКОЯ ГАРА И ДА ВИДИ.

1

Наблюдател

преди 9 години

Българската здравно с-*** прилага в чист вид теорията на Дарвин за Естествения подбор