16

Наблюдатела

преди 9 години

EKONOMIST за пореден път потвърждават неолибералните си възгледи именно в които се коренят проблемите на САЩ и света.Растеж-това е идиотия.В разпределението е проблема.35% от американците нито работят нито се водят безработни-понеже за тях няма помощи и не се регистрират.В САЩ всичко е платено и тези хора си остават неуку и болни и раждат деца съите като тях.Да основно това са черни но има и други дори българи-познавам 2-3ма.За едно раб.място поне по 10-15 се бият и за тези хора никога няма шанс

15

фил

преди 9 години

Живял съм там,наистина има расова дискриминация.Белите са дискриминирани и ще става и по-лошо.Например в службите на документите които попълваш има графа ,,раса''и са изброени,афроамериканец,латинос,жълта раса и на последно място -white.Например си бял и кандидатстваш за работа-на последно място си,ако няма от другите раси кандидати със същото образование.Много *** държава,жалко ,че има българи,които гледат твърде много американски филми.Има събърби където не можеш да влезеш,ако си бял .

14

alex

преди 9 години

E ,nali uj sa nai-velikata demokracia !?!

13

онбашията

преди 9 години

До Американзнам че не сме бели хора, затова си седя в българия, а не се натискам да ме приемат за "равен" и после да хленча "ама що така нали уж сме равни". а купуванет на оръжие си е заложено в конституцията на щатите. който не го кефи - толерастка европа приема американци съвсем гостоприемно, щом целия свят може да емигрира от своите си държави, американците и те да го правят. много ме дразнят идеалистите, дето искат всички държави да са "правилни".

12

Американ

преди 9 години

За всички расисти тука - по западните стандарти, а и по външност, българите не са бели хора.Проблема е в леснотата с която се купува оръжие тука и оттам страха на ченгетата че всеки надрусан, пиян или луд може да ги застреля като едното нищо, както и се случва често.

11

онбашията

преди 9 години

има и друго решение на расовия проблем - всички недоволни *** се натоварват на кораби и марш в африка, да покажат на дело колко добре ще се справят

10

Анонимен

преди 9 години

Защо не говорите за това, че в КНДР нарушават човешките права?

9

Анонимен

преди 9 години

Расовият проблем е най-големият в САЩ, но лесно може да се смекчи - вместо да стрелят ***, да ги бесят. Класика.

8

Румбо

преди 9 години

Расовия проблем(както и много други) досега лесно се смекчаваше с пари.Изглежда по-лесно(и изгодно) беше да им се наливат помощи,отколкото да им се създаде работа(която и без това не обичат)Но времената се менят-на печатането на пари се гледа с все по-голямо недоволство.Положението се удържа със сила,но докога?Свършат ли доларите или по-скоро доверието в тях,проблемите ще избуят с пълна сила!Затова са и всички войни на САЩ напоследък-потушаване на бунта срещу долара!

7

be_free

преди 9 години

И по-голям ще става с увеличаването на процентите църни в Америка!

6

аз

преди 9 години

Неприятна държава с неприятно малограмотно,усмихнато и дебело население.Без значение черен или бял цвят.Много обичам полицейщината.

5

Анонимен

преди 9 години

Какво толкова се ужасяваш, че имало 45 млн. *** в САЩ - та може и повече да са ?!Кото добавиш тези от смесени бракове - мулати,метиси и всякакви такива ще станат поне 60 млн.Към тях добави 30 млн. - китайци, още 20 млн. индийци и прибави 40 млн. мексиканци и латиноси от Централна Америка и познай какво се получава - 150 млн. граждани на САЩ - не са бели, а всякакви други нюанси на тъмното.

4

Анонимен

преди 9 години

сп. "Икономист" не знае ли, че Америка не е САЩ! Както и, че не Америка, а не САЩ "има чернокож президент". А и това, че "има" си е поредният фарс, заигравка на расова основа -вижте, никаква дискриминация нямаме. Дори сме забранили думата "***" - била обидна! Е, защо, *** са милиони, и в родината си са "***", какво му е обидното, но в САЩ от известно време са "чернокожи" - това не било обидно?! Върховно лицемерие! Не е е важно как те наричат, а как те "обичат"!

3

ЦК на либерастите

преди 9 години

Мултиетническата държава все пак си е на белите!

2

Анонимен

преди 9 години

45милиона *** в сащ! Ужасс

1

ЕвроМайдан

преди 9 години

Дръжте се, черни братя от Фъргюсън, скоро ще ви пратим батальоните 'Азов' и 'Донбас' (каквото остана от тях) на помощ! Те са добре обучени за сваляне на централната власт!