10

чекмедже контра

преди 9 години

имам 30 годишен стаж като шофьор на влекач с 20 тонно ремарке ,малък бушмен смотан...за камионите и автобусите такива филми като зимни гуми НЯМА...карай си смотаната триколка и ако искаш и сложи вместо гуми...НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ!

9

Анонимен

преди 9 години

Аз не съм дете, и съм шофьор от 8г. и снега е радост за мен

8

реконтра

преди 9 години

До контраабе пишман шофьоре гоУем...на тебе ти личи селския манталитет много повече...първо... винаги е имало зимни гуми...дори и по соц. времето...второ... много си голем,че чак се и хвалиш,че караш с летни гуми зимата...като нямаш пари за зимни гуми няма да караш бе ***...няма заради тебе някой невинен да е в болница или в моргата...заради такива самонадеяни и можещи стават големи бели......СЕЛЯНИН...

7

контра

преди 9 години

До Добрихей,"приятелю не е необходимо да се правиш на голям гражданин ,като казваш ,че само *** и баща ти са от село...то си ти личи манталитета от 100 километра ..аз не съм селянин и карам с летни гуми защото неам кинти за зимни ама с квото имам с това движа...преди години нямаше зимни гумни в БГ но никой не е спирал да кара през зимата...пишман шофьорчета малки!

6

Добри

преди 9 години

С 4Х4 и хубави зимни гуми карането на сняг си е удоволствие! Особенно по някой планински път където няма трафик. Иначе в градовете е неприятно задади кишата и мръсотията която се образува а и трафика се движи много бавно. Отделно че има много селяни които карат с летни гуми и човек колкото и да изряден винаги може някой друг да се блъсне в теб.

5

Анонимен

преди 9 години

Дано има много сняг по Коледа,данооооооо иначе не мога да го почуствам като празник,говоря за София

4

Бай Брадър

преди 9 години

оо, и за някои шофьори си е радост:)

3

Циганин

преди 9 години

Нека и Аз да направя прогноза ха времето в София -идеално време около Коледа дневни темпертеури + 5 -+ 9 и СЛЪНЦЕ ,нощните около 0 + - 1-2 С отклонение . Няма да има сняг през декември , макър и може да прехвърчи някоя и друга снежник за някой час .)

2

onz

преди 9 години

До Пустинякпо врачанско и камъне да валат ме боли юю.

1

Пустиняк

преди 9 години

Да Ви таковам и заглавието!Сефте по Коледа да вали снег...