33

slan

преди 9 години

И какво става тука, една много четена тема, а заглъхнахте?Нищо не ли ви интересува от разпродажбата, намаленията са модератните 10-20%, не е света, но нова стока. В Ибей за 2 евро по-евтино употребявана.

32

slan

преди 9 години

Имаше една Samsung MicroSDXC карта в американският Амазон за 70 ле. с всички данъци за внос, в Германия струва 130 лв. Скорост на четене/писане 80/60 МБ. Това беше единственото интересно, освен Kindle HDX 16GB за 200 лв. Но той не може да руутне, и евтин си остава електрошрот. Аз бях купих версията с LTE и 64GB за 640 лв и трябваше да го върне, егати и ***.

31

Анонимен

преди 9 години

Нищо не става вече от тия маймуни, обречени са поради генетичното влошаване на "матриала". Между другото, тук също можеш да върнеш стока само с касовата бележка, във всички вериги е така.

30

иван

преди 9 години

Sasho брато ти случайно да си латинец или забрави Българската азбука ,срамуваш ли се ,кога пишеш с родната си азбука а ????

29

Анонимен

преди 9 години

В богатите страни купуват,в северни изостанали ядат каша.И дрънкат оръжие,белким някой ги забележи.

28

Sasho

преди 9 години

DNES>BG narochno publikuvat istorii ot USA samo i samo prostite rusofili da komentirat i pliuyat. Nali tryabva poseshteniya da imat a ot tam i reklama. Rusofilcheta maloumni koga USA shte falira??? kak e, po dobar li vi e denyat v kochinata sega?? )))))

27

Sasho

преди 9 години

а за да върнат или заменят купени или получени като подарък вещи.В САЩ това става лесно, не са нужни обяснения, достатъчно е да кажете, че не харесвате дадената вещ. Единственото изискване е да пазите етикета, доказващ, че тя е купена точно в този магазин. KOGA I V BG??

26

има ги навсякъде

преди 9 години

*** хора с *** мечти купуват ***, не защото имат нужда от тях, но защото са евтини. И са готови да се изтрепят, за да се доберат до някоя пластмаса. Ужасна и жалка картина на съвременния човек-консуматор и лакомия.Купуването на веще не запълва духовната и ментална пустота.

25

Анани

преди 9 години

"И аз ходих да пазарувам, купих си 32" SONY 720p за $196 и SD card 32GB за $18. Има и други добри цени, примерно Fishfinder Lowrance от $300 на $150, в България съм го гледал за 700+ лева."Голям праз!!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не ме вълнуват черните ви петъци, дните ви на благодарност и хелоуините ви. Спрете да ни заливате с помията си.

23

Chicago

преди 9 години

Обаче много съм разочарован че и някои вериги в БГ се опитват да имитират черния петък....не разбирате ли че когато лижете *** без да има смисъл и не си гледате традициите и културата, няма да ви уважават. Лидерите на България трабва да са българи, не имитатори, подлизурковци и гъзолизачки. А руски, а американски *** лижат, накрая им сер***т в устата и приклучи с поредния крах... :(

22

Chicago

преди 9 години

И аз ходих да пазарувам, купих си 32" SONY 720p за $196 и SD card 32GB за $18. Има и други добри цени, примерно Fishfinder Lowrance от $300 на $150, в България съм го гледал за 700+ лева.

21

Анонимен

преди 9 години

Жалък опит да се рекламира черния петък у нас. Напоследък рекламните блокове изобилстват от реклами на въпросното събитие, което никак ама никак не ме стимулира да ходя да се блъскам като овца в стадо.

20

Анонимен

преди 9 години

Простотии...

19

Анонимен

преди 9 години

Местя го в другия крачол. Защо трябва да ме интересуват черните петъци в САЩ? Ей само на този въпрос ми отговорете.

18

Анонимен

преди 9 години

Още недояли традиционната пуйка за Деня на благодарността, милиони американци се втурнаха да пазаруват още с началото на т.нар. "Черен петък". С този ден в САЩ започва сезонът на коледните разпродажби.---------От тоя ден в *** започват коледните увеличения обаче.

17

мистър ганьо америко

преди 9 години

Чакаш на опашка с часове, за да се втурнеш на нож, заедно със стотици други, към сладките далаверки... като стадо побеснели ОВЦЕ. Проблемчето обаче е, че нямаш време да МИСЛИШ. Седнеш ли да мислиш - ще разграбят "промоциите". Ако не мислиш - какъв е шанса да си купиш пълни ***?Този празник ми е най-омразният от всички. Ако нещо ти трябваше, ама наистина, дали щеше да чакаш цяла година за едната промоция? Ако е толкова важно, незаменимо и НУЖНО, как си изкарал цяла година без този предмет?

16

Анонимен

преди 9 години

До защо ?Щото от тука е минал червения ботуш на комунизма, а през САЩ не е

15

Анонимен

преди 9 години

Същите опашки има и в Русия (бившия СССР), ама пред банките и обменните бюра.

14

Анонимен

преди 9 години

абе не знам за черния петък ама в един сайто който особенно се ракламира на последък с въпросния петък телефоните с остъпка са по скъпо от колкото друг подобен в който от месец е така и няма черни петъци(или черни петъри). Не знам това дали е нормално?