15

анонимен

преди 9 години

строителната мафия пак настъпва имало криза жилищата поевтенели вятър и мъгланикаква криза няма нищо не е поевтинело даже сега ще стане по лошо с тази лакомияда вземат на хората парите от банките да продават един ап няколко пъти и други престъпления които гледаме всеки ден по тв

14

Анонимен

преди 9 години

Хората вече не теглели заеми?Ужас!Кого ще доим?Тъпчели си спестяванията в банките.Борисов отдавна иска да ограби тия спестявания.Измислиха 10%данък върху лихвите по депозитите.Сега свалят до минимум лихвите и агитират хората да си купуват жилища.Част от в тия жилища са на ония дето теглиха кредити и банките им ги конфискуваха.Пазарът на имоти е замрял и трябва да си пробутат жилищата на балъците.Купувайте в Гърция и Испания.В БГ покупката на жилище не е инвестиция.

13

Анонимен

преди 9 години

КОЛЬО ТЪРСЕШЕ БАЛЪЦИ-седеше изпод стари чардаци

12

ев

преди 9 години

Колко са тези, които могат да си позволят покупка на имот с българските заплати! Строи се, застроява се, а народа - болен, беден, изчезва, емигрира. И помургавява.

11

Анонимен

преди 9 години

Това е хубаво че си влагат парите в имоти.Всяка година данъци, амортизации, на 5 години озвецаващ ремонт, на десет години основен ремонт.Цените на имотите за 10 години напред я ртднат с 20% я не.Хубави инвестиции за прости хора.

10

Циганин

преди 9 години

Хм , брокерите и АНИ-та чакат над 3 милиарда лева излищати от КТБ други ден и трябва да "подсетят" вложителите на КТБ ,"че и къде " трябва да си вложат парите в имот ,а то е "глад" по АНИ-та .. ! Обърнете внимание как "тактично" насочват "депозитарите" на КТБ къде да си вложат парите в кои градове !) Цената на един имот се определя от 10-12 годишна наема !120- 144 месеца по 350 -400 лева (за София ) =42 000 -57 600 лева -цена за двустаен 50-65 м2 !Това е цената на имота !а те искат в евра !)

9

Анонимен

преди 9 години

който иска да се закотвя тук да купува тухли и бетон, че и кредит да изплаща

8

vesko02

преди 9 години

Остава да разберем къде в жилищата точно са скрити парите.

7

Цървул ни купува

преди 9 години

Купува Мокасин...Собственото жилище не е за Всеки...трябват ПариБалъците поизгоряха в КТБ...

6

онбашията

преди 9 години

доста нескопосана агитация да купуваме имоти.

5

Анонимен

преди 9 години

Купувай, народе, че догодина по това време цените ще са двойни!!

4

Анонимен

преди 9 години

Т.е. юруш, че не останаха жилища и цените ще се вдигнат с 1000%. Който има възможност да купува, че после няма да може - ще са по-скъпи от Париж. Тази мантра сме я слушали 2006-2008. В жилища ги влагат, но къде? В коя страна? Чети съветите по вестниците и прави точно обратното.

3

Анонимен

преди 9 години

Парите най-добре е да се влагат в злато. Ама уви евреите не го рарешават да става масово. Нищо друго няма стабилността на златото като разменна монета.

2

Анонимен

преди 9 години

Да вече има опашки и като почнат да дават перите на 4 ще стане голяма навалица от купувачи!

1

Анонимен

преди 9 години

Ох, иска им се на агенциите на имоти. Има някаква логика, но колко са средните спестявания, ако щете в КТБ? Стигат ли за панелна гарсониерка в покрайнините на София?