93

Харков

преди 9 години

Слава Украина

92

zag52

преди 9 години

С тези си действия ясно показват че Луганск и Донецк не са украинска територия.Там живеят чужденци на които им е обявено война,друго човек не може да си помисли при този геноцит.Остава да поискат сини каски ,за да има най сетне мир.

91

Анонимен

преди 9 години

До лошоМайдана роди единна и сплотена Украйна!

90

лошо

преди 9 години

майдана роди шок и ужас

89

RAD

преди 9 години

До soulburnerЕто такива като теб са ярък пример за това какво всъщност са феновете на Путин и колко са образовани. Хора, които пишат:"данАци", вместо данъци"иСточна", вместо иЗточназа пълен и непълен член да не говоримта такива хора са доказателство за образователното ниво на поддръжниците на режима в Кремъл и за това колко са наясно с политическата и социо-икономическа глобална картина в Украйна.Дори и опорните точки не можете да си препишете "беС" грешки нали ? :):):)

88

Анонимен

преди 9 години

IZTOCHNO UKRAINTSI, ZASHTO SPITE, ZASHTO NE ALARMIRATE SVETOVNITE I MEZJDUNARODNITE ORGANIZATSII, POVSELESTNO, NEZAVISIMO OT ORIENTATSIJATA IM, I SPETSIALNO PRODAZJNOTO U N O ZA NECHUVANIJA GENOTSID, ZA EDNO OT NAJ STRASHNITE PRESTUPLENIJA SRESHTU CHOVECHESTVOTO, KOITO FASHITKATA BANDA OT KIEV IZVURSHVA V 21-VEK. ZASHTO MULCHITE, ZASHTO, ZA ZVERSTVATA NA POROSHENKO I JATSENJUK TRJABVA DA NAUCHAT I DETSATA V SVETA. A NE SUDUT OT HAGA DA OBSLUZJVA FASHIZMA!!!

87

Анонимен

преди 9 години

До Неразбиращ S tova si dejstvie FASHISTKOTO PRAVITELSTVO na Ukrajna zjavjava, che ne zjelae Izt. Ukrajna da e chast ot t.nar. Ukrainska darzjava, a vsushtnost - diva fashistka HUNTA. Shtom im zagrabva osiguritelnite vnoski, otkazva im dulzjimite sredstva za naselenieto, izbiva gi, vkl. detsata - znachi ukrainskata hunta i nejnite umni savetnitsi se otkazvat ot Donbas, Lugansk i izobshto ot NovoRossija, kojato shte vklutchi i Odesa, Herson, Nikolaev - istoricheski sushto iskonno ruska zemja.

86

Неразбиращ

преди 9 години

С тези действия Украйна доказжа , че не се бори срещу сепаратисти а срещу цели руско- говорящи области , съответно и срещу Русия. Толкова прости управници не съм виждал. Та те бият и наште.

85

нео

преди 9 години

Води се войнa срещу русия. И проблемa не е толковa в пaри a в идеологии. Русия е единственaтa голямa християнскa държaвa която се опълчвa нa новия световен ред. A той е зaгърбвaне нa духовните ценности зa сметкa нa мaтериaлните. Виждaме товa във всякa зaпaднa стрaнa a нaй вече в Сaщ. Нямa с кого тaм дa говориш зa кино,музикa теaтър,философия. Хорaтa сa зомбирaни и сaмо рaботят и сaмо пaри им сa в глaвaтa. Тaзи сaтaнинскa системa ще бъде рaзбитa от Путин зa товa гейовете зaпочнaхa войнaтa. Товa е

84

Българин

преди 9 години

Тук изглежда пишат много хора без сърце и душа. Как може да оставиш пенсионери, майки с деца и цели семейства, без спестявания, заплати и пенсии. Същите тези хора са си ги заработили с честен труд и лишения в името на Украйна. Започвам да вярвам, че правителството на Украйна, трябва да бъде заклеймено и отхвърлено от цивилизования свят. Такъв геноцид е бил прилаган от Хитлер, Сталин, Садаам и още много тирани. Това не са европейските ценности. ЕС трябва незабавно да заклейми голодомора !!!

83

Де факто...

преди 9 години

Де факто Украйна признава Новорусия за отделна територия !Само че войната там не е свършила тепърва ще започне истинската революция там, бъдещето на цяла Украйна е твърде мрачно...

82

soulburner

преди 9 години

Почти всички коментари тук са доказателство, че българина може много лесно да бъде манипулиран и да бъде воден за носа.Бива гламавост, но нашето българско няма равно.Радват се, че рублата щяла да стане колкото $, че г-н Путин едва успявал да закърпи още няколко месеца в Кремъл, че хората в Новорусия не плащали данаци от 2 месеца и не им се полагало пенсии и какви ли не други доказани български малоумщини.Нима хората от источна Украйна не са плащали данаци през останалата част от живота си?

81

Анонимен

преди 9 години

Путин не е виновен, че простите лугандонски пенсионери му се връзват на простотиите. Да не им плаща, простите същества трябва да сърбат каквото са си надробили.

80

междунар. журналист

преди 9 години

Кой крив кой прав може да спориме много , но народа там ще страда много години . Според мен Путин да си поеме разходите и толкова .

79

Анонимен

преди 9 години

Киев официално признава, че Новорусия е негов враг!! Гражданите на Украйна са признати за врагове на Украйна!! Ами няма милост за украинските фашисти, няма и да има!

78

?!?

преди 9 години

Кой *** го докара до това положение, кой ще нахрани и стопли тези хора? Видяхме че война могат да водят сега да видим могат ли да се погрижат за хората, като ги искат в федерация?

77

до 130

преди 9 години

Щом си демократ, трябва да търпиш и други мнения, а не да плашиш със затвор !

76

Анонимен

преди 9 години

Двете народни републики гласуваха ли отделянето си от Украйна - Гласуваха.Народа каза ли си думата-каза си я.Избраха ли си президенти-парламенри избраха си!Обявиха ли независимост-обявиха!_как тогава чужда на тях държава да им изплаща заплати'пенсии На същия принцип сърбия да плаща заплати в македония или косово.

75

До 123

преди 9 години

Приятел , виж сега: Украинската държава и да иска не може вече да им помогне на тези слаби и уязвими хора, по простата причина че те нямат там никаква власт и ако решат да им помагат не те /украинците/ ще разпределят баницата а ония с пушките и георгиевската лента на ръка. Както върви в скоро време тези същите терористи ще събират пари и от населението. Тези банкомати кой да ги зареди,след като ще бъдат ограбени и убити шофьорите на банковите спец.автомобили.

74

Анонимен

преди 9 години

Те това са хамериканските и европейските демократични ценности над 1 млн. бежанци, десетки хиляди избити, милиони обречени на гладна смърт, в името на КАКВО? Интересите на Фашингтон.И това в Европа.А в близкия изток директно ги избиват, не ги чакат да умрат от глад.Абе и на Путин скоро ще му се изчерпи търпнието, лошото е , че ние отново сме от неправилната страна.