58

Я Русский

преди 9 години

Както и в училище - ако по време на урока украински войници стреляха оръдия в училищата? Това Порошенко в Одеса , каза : " Нашите деца са в училище , и децата в Донбас ще седят в мазетата ! " Те се опитват да направят децата седяха в мазето на Донбас , не научих . Колко украински войници са убити деца ! Дори наблюдатели от Съвета на Европа са признати за убийството на украински ученици артилерия .

57

Я Русский

преди 9 години

До Penko *** ! Какви могат да бъдат омразата на украинците , ако имам роднини, живеещи в Украйна ? Какво е омразата на балтийци ? Аз не ги познавам и те не ме засяга ! В Русия , говори много езици - . Руски, украински , беларуски , татарски , азерски и други Никой не забранява да говорят родния си език . Вестници са публикувани на националните езици . И вие казвате , че в руски расисти ?

56

ни съ знай

преди 9 години

Сега ми стана ясно защо талибаните от Киев избиват и деца от източните райони.А колкото до изборите, въобще не питам за процентите, защото от украинците няма по- големи лъжци, според мен,разбира се.

55

пенко

преди 9 години

Не се безпокойте за воюващите деца . Католическият Папа изпраща 100 свещенници гей-педофили , а отделно НАТО ще изпрати военни съветници гей-педофили- от Белгия ,Англия , Франция и... с редица обещания . Като чуят и децата при сепаратистите ,ще изфирясат от военните зони !

54

пенко

преди 9 години

Колко близки думи : рашисти и расисти ! Според умните/ по-долу/ руските расисти мразят най-много белите украинци,белите поляци и белите прибалтийци ! Ми да, руснаците са си черни !!! За евросъюзените "бели"- рашите са направо "афроамериканци" в Европа ! Също ,те ,ако се предаваш с вдигнати ръце ,не те застрелват с полицейски Колт ,а направо с калашник те "цепят" . А какво ли да кажем за чеченците !!!

53

Анонимен

преди 9 години

До до 147 Има ***, има. И гледай да не попадаш в ръцете им.Питай близките на изгорените в Одеса, ако не вярваш.

52

Анонимен

преди 9 години

То па едни деца...

51

149 до 151

преди 9 години

Недей да лъжеш! Фашистите имат нищожен процент! Не, че и преди не се знаеше, но сега вече запушиха голямата нагла уста на руснаците!

50

до 149

преди 9 години

Изборете ги спечелиха проамерикански фашисти.

49

до 148 финансист

преди 9 години

Съмнявам се да си финансист. Някога германската марка беше 1000 лева за 1 марка и не умряхме, но ти може би не си бил роден тогава.

48

до 147

преди 9 години

Нацисти ??? Нацисти няма от 1945г.Виж кой спечели изборите в Украйна, руски ***, и млъкни форевър!

47

финансист

преди 9 години

Хайде другарю Путин действай , че работата отива на зле . Тази грандоманщина ще я плаща обикновения руснак . Няма как Путин да се бори с ЕС и САЩ , просто е обречен . Тази финансова система е градена от над 200 години и каквото и да ни се иска няма начин Русия да издържи . Чак като 100 рубли стане 1 долар на Путин ще му светне , ама вече ще е късно .

46

Анонимен

преди 9 години

*** пак цепи мрака:)"без да се питат допустимо ли е да се въвлича дете в конфликта."Може родителите му да са разтреляни от Нацистите и то да отмъщава..

45

до 145

преди 9 години

Е, какво точно ще победи?

44

Анонимен

преди 9 години

Мисля че службата в РУСИЯ започва от 16 години е е 4 редовни години за БАРЕТИТЕ !Дори си имат Прякор в Русия ...Обикновено тези които останат живи след КАЗАРМА са на почитв МАФИЯТА СВЕТОВНАТА а РУСИЯ е ГОЛЯМА ЧАСТ от това ТОПЧЕ ЗЕМЯ !!!Винаги са пращани в най-горещите точки на света и до сега се справят като по УЧЕБНИК !!!Но дават много ЖЕРТВИ ...това е цената на СВОБОДАТА !!!

43

Анонимен

преди 9 години

Как си личи че не сте ходили в казарма !Това е Автомат КАЛАШНИКОВ ОРИГИНАЛ- РУСКИ !!!За три минути от спящо състояние зареден с два пълнителя на човек ни беше тренировката на 15 човека всяка нощ по три пъти.Също така трябва да можеш да го разглобяваш и зглобявашза норматив време посочено от СТАРШИНАТА !!!

42

е

преди 9 години

До Анонимен 138Е така е, затягат примката американците. А путин какво - забрани вноса на хранителни продукти: една дума: лол.Сценарият отива към България 1997-8ма година. Много жалко за милионите свестни руснаци. Единственият начин за тях е Путин да даде заден ход малко. Да признае поражението в източна Украйна и да остави украинците на мира - те пак сами ще се ****бат, но все пак.

41

Анонимен

преди 9 години

производителите на петрол от Персийския залив, водени от Саудитска Арабия, запазиха дневния си производствен таван от 30 млн. барела."Както ви казах по-рано, производството няма да бъде понижено", заяви петролният министър на Саудитска Арабия Али ал Наими, напускайки срещата на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) във Виена.Венецуелският външен министър Рафаел Рамирес напусна заседанието видимо ядосан и отказа да коментира резултата.

40

сдсх_й

преди 9 години

До Анонимен 132"някой,нещо е решил да прави"То туй е ясно, но що за безмозъчен индивид трябва да си да се втурнеш, с риск за живота си, да му изпълниш прищевките, това не го разбирам. За пари? Не знам каква е цената на човешката душа в тоя район, но явно не е много като гледам.

39

Шоп

преди 9 години

Може би дадоха на Путин възможност да си покаже магарията, за да мине по-лесно деконструкцията на Русия...