28

колио 28

преди 9 години

Ако гледам твоита сметка то излиза че средния разход наток на човек при 6милиона е 6 лева на месец а при 7.5 милиона4.5лв.зада продадат ерп тата ток за 1 милярд ако не можеш да смяташ ползваи калкулатор,ако неможеш и това как си се научил да пишеш или можеш да смяташ но ти плащат от ивестициите за 80 милиона.

27

колио до 28

преди 9 години

Етоти простата сметка аз има тричлено семеиство и за отопление охлаждане и електроуреди сметките ми варират от 100до200 лева в зависмс от сезона средно 150лв на месец което ще рече 1800лвгодишно или 600лв на калпак по 6 мильона калпака е равно на 3.6 милиарда ако има още толкова пром потребление7.8 милярда за по просто 8. Като се има предвид че 99 % от Тока го копуват за 5 ст.после го продават за 20ст значи чисто си изннаспо милярд евро и инвестирад рзликата от 80милиона да замажат очите на ба

26

до 26

преди 9 години

Ако си мислиш, че ми се живее в тази изродена среда и ме е страх да изляза на протест, жестоко се лъжеш! Хората са го казали, по-добре мъка с край отколкото ужас без край! И Бате Бойко ще набие 50 или 100 хиляди? Нека опита да видим след това как Майдана на него и президентчето му ще им гостува! Народа много търпя кражбите им и на тези преди него. Няма повече накъде! Отчаяния човек е по страшен от смелия. Той няма изход освен достоен живот или ....

25

Анонимен

преди 9 години

Граждани, моля ви, плащайте си редовно сметките. Не бъдете като м*тите.

24

Анонимен

преди 9 години

Ами като превърнахте ДКЕВР в прокуратура как да ви стигат парите? В съда имате 1300 дела- кой ще плаща разноските по тях? Много ви добра правната политика, та затова няма да ви стигат парите.

23

до 25

преди 9 години

За повечето неща си прав, но относно митът за изнасяните от ЕРП-тата милиради, ще те светна, че сметката за ток за година, която плащат всички българи (на трите ЕРП-та общо) е около 1 млрд. От цялата тази сума в ЕРП-тата отиват между 1 и 2%, което веднага прави не повече от 10-20 млн (или средно на ЕРП - по 4-7 млн да обобщим грубо). С тези пари трябва да се поддържа мрежата. Не са чак толкова много, нали.

22

Анонимен

преди 9 години

В другите медии има две новини за хора самоубили се от бедност.Днес ,къде са новините?

21

Анонимен

преди 9 години

Ако си мислите, че полицията ще ви гали с пера по главите, или ще ви прегръща като миналогодишните летни ***, много се лъжете...Така е! Бате Боко е българският Пиночет. Лошото за него и полицията е, че след като набият балъците, те ще поумнеят. така е било преди 9 септември - бой, рязане на глави и хоро около труповете на партизаните, главно гимназисти. След 9 септември - малко останали живи полицаи. както и техните началници, съдии, прокурори , депутати, банкери, *** и прочие ***.

20

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против да плащам по-скъп ток ако имам вина за това! Кой извади договорите с Мариците? Никой! Кой продаде последните 33% от ЕРПтата? Борисов. Кой подписа договорите с ВЕИ и Слънчевите за 800лв мегават, че Цветелина и В.Златев печелят милиони? Борисов. Краен срок бе 2016?!? Всяко ЕРП изнася по 1 милиард на година. Някой да ги спря? Никой! Заща аз да плащам за тока и КТБ в което ограбване Борисов има участие? Защо? Не му ли покажем решителност ще иска още. Ненаситен и жесток към народа е

19

Shark

преди 9 години

До отвратена Точно така, и аз мисля че трябва тока да се вдигне най.малко с 50%. Тогава дано тоя *** народ се сети да протестира. Явно увеличения от по 10-тина % са нищо, хората са си богати, не им пука, плащат и си свиркат. Вдигайте тока беее, айде, 50% и нагоре!!!!!!!

18

отвратена

преди 9 години

да го вдигнат 10 пъти и всичко ще си дойде на място. с по една по-дебела дряновица и ги измитаме самозабравили се, продажни политици долни.докопват се до парламента на държавна ясла,и започват да ми дават акъл,как да живеем 4 членно семейство с 600 лв на месец,гадове долни.този народ е мазохис-избра този когото измете преди повече от година хак му е,остана да върнат дянков и цирка ще е пълен

17

Анонимен

преди 9 години

Една искра трябва само! А тук един плаши, че полицията щяла да бие. Абе ***, първиат пребит ще отприщи токава ярост както при изритването на Тиквата, че последствията ще бъдат непредвидими! И никаква охрана нама да спаси него и тези които ще го подкрепят. Какво, ще стрелят по хората ли? Хайде да видим какво ще стани след това!

16

Shark

преди 9 години

До Анонимен 14. Ти заплашваш ли тук?? А?? Нали се сещаш че не само полицията може да бие!! Нека излезнат по няколко хиляди души едновременно в големите градове да ги видим милиционречетата кво ще правят.

15

Анонимен

преди 9 години

ДКВЕР ще направят това, което им нареди Боко Тиквата, а той пък - това, което му наредят евреите на Сорос.

14

Анонимен

преди 9 години

По времето на Ореха имаше протести, както се разбра платени от Тиквока. Той ни плашеше, че ако не дойде на власт загиваме, банките фалират, пада борда и отиваме в нищото. Дойде Тиквата и сво стана? Безмилостно и безумно започна ристрикции и теглене на милиарди, а Ореха щеше да изтегли само 900 милиона. Разберете, оставим ли го да се говри с нас, а той го правеше 3.5 години, живота ни ще стане Ад. Вдигне ли тока му гарантирам такова изритване което в сравнение с първото ще и като лавина!

13

fck

преди 9 години

идва идва идва съдния ден. И ще си платите прескъпо всички гадове , мутри и политици и псевдо министърчета както и сервитьорчета президенти . Ще се вдигаме скоро !

12

Анонимен

преди 9 години

По въпроса за евентуални протести: Ако си мислите, че полицията ще ви гали с пера по главите, или ще ви прегръща като миналогодишните летни ***, много се лъжете. Сега се гответе за яка тупаница

11

до 10

преди 9 години

Коя точно сграда ще подпалиш. Уточни. Кой според теб вдига тока ?

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе прави изводи за българския народ (и за каквото и да е друго) на базата на имитатори на обществено мнение в медии на хранилка към чужди държави или на базата на манипулирани избори.

9

Подбудителство

преди 9 години

Е докога увеличение? При 340 лв минимална заплата? Докога?Тока постоянно помпа инфлацията. Сметката все по-уверено се доближава до минималната РЗ и накрая ще избухне балона.Увеличението на тока трябва да се третира като Подбудителство към насилие и война и застрашава установения Държавен демократичен режим!