28

Анонимен

преди 9 години

На Министър Председателят Боико Борисов всички са му приятели,тои нее бил никога Расис,тои обича всички честни и трудулубиви хора по света.Само да неса били престъпници.Няма проблем със никои,даже и със Стани6ев и Доган.Неговите пъти6та са навсякаде отворени.На кадето пожелае на там тръгва.

27

Анонимен

преди 9 години

Докато Писанчев Цацаров и Лазаров несе от странят неможе да миряса Българският народ.Хич да неси прават оглу6ки.Кодекса ли 6те сменяте народното събрание 6те местите,каквото искате правете,но това трябва дасе случи по наи бързият начин.За да е чисто управлението на Българя.За да няма съмнения и в трите служби.Ако са честни хора небиха стоели и 1 час,но теса заслужили много за мафията,и за това се ослу6ват.Неможе в кацата с мед да държи6 3 лаенца.Нестава.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Да ти прощава Господ. Скоро ще ти уври тиквата проста!

25

иъхоиуъ09

преди 9 години

Под снимката пише: "Магладена Ташева. Снимка, архив Булфото"МаГЛадена? :))))))))

24

Анонимен

преди 9 години

НАРКО ЗАВИСИМ ЛИ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ И ЧАСТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА АТАКА ? ДРУСАТ ЛИ СЕ ВЪВ ТОАЛЕТНИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА ? ОТ СТРАХ ЛИ ОТКАЗАХА ДА СЕ ПОДЛОЖАТ НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ? ПРОДАЖНИ ЛИ СА АТКИСТИТЕ ? СЛУГИ НА АНКАРА ЛИ СА ? ЗАЩО ИМ ВИКАТ МИЛИОНЕРИТЕ ?

23

666

преди 9 години

До МанолскиМанолски, не се изхождай публично по въпроси, за които тиквата ти още не е узряла

22

Анонимен

преди 9 години

До МанолскиТи май си Манголски

21

Манолски

преди 9 години

Помните ли преди 1 година и 3 месеца когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !

20

Манолски

преди 9 години

А патриотите истински са от нашата партия ГЕРБ. Е моя вожд е близък приятел с Ердоган и неговата изслямистка партия,затова обеща да направи ислямски център в Малинова долина,все пак обеща това на приятеля си Ердоган. Но Бойко може да е ислямист,но е лидер на нашата партия Герб. Това е

19

Анонимен

преди 9 години

Ташева... откога станахте специалист? То не става само с ядене... Сещаш се, нали?Не, че Писанчев не избърза с акцията за да се опита да се спаси, но това е друга тема.

18

прави са АТАКА

преди 9 години

Знаете старата мечта на Бойко Борисов в Малинова долина да се направи ислямски център. Интересното е, че шефът на ДАНС подхвърли тази идея и тя беше подкрепена от представителя на ПФ Красимир Каракачанов. Защото според него Ахмед Муса бил продукт на обучението по ислям в чужбина, а ако имаме голям ислямски център, той щял да усвоява по-кротък и приемлив ислям", коментира Магдалена Ташева от "Атака", след като напусна пленарната зала.

17

алилуя

преди 9 години

Дните на буда са преброени.За кой ли път се изходи рядко.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ИсмаилПо същата логика дай да направим центрове за педофили, където те ще могат да задоволяват долните си страсти, за да ги контролираме ? :)

15

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Аха ... значи дайте да изградим Ислямски център в православна София, за да контролираме ислямистите ...:)По-идиотска теория не може да съществува !Права е Ташева ! Подкрепям операцията на ДАНС. Момчетата в черно си свършиха перфектно работата.Много се съмнявам обаче, че тя ще бъде използвана за политически цели.Вместо да се смаже главата на змията наречена ислямски тероризъм, ще му се направи реклама.Днес дори в Ислямска държава вече знаят, че в Пазарджик има техни последователи. Реклама !

14

Tina

преди 9 години

Ислямски център няма да спре промитите мозъци с терористични наклонности.Само ще бъде доказателство да се промени Конституцията с текст, че България е многонационална и многоконфесионална държава, което за нас е пагубно...Сигурна съм, че ДАНС разполагат с компрометиращи записи на депутати и министри. Натиснете ги малко с гей-по.рното им, че да започнат да си вършат работата, особено в сектор "Сигурност"...

13

Да се знае!

преди 9 години

Магда е права, вчера гледах продажните BTV и NOVA и се потресох с какво спокойствие съобщаваха, за откритите материали и записи, как дружелюбно разговарят с приятелите и последователите на тоя Муса, че и даже им благодариха за интервюто! Разбирате ли, все едно нищо особено не се е случило! После, като заявиха с нескрита гордост, че американски танкове ще бъдат разположени в България, за да ни пазят от руската агресия, направо ме отчаяха!ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ СА ПРОДАДЕНИ И ОБСЛУЖВАТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!

12

неутрален

преди 9 години

Вижте във vbox как цв. цветанов открива джамия по чорапи....явно е че ГРАБ се доказват на Турция че са им верни. Не само турско робство е сега а по-лошо робство от араби терористи + американски шефове на България....тоест останала е само територия за всеки а народа го считат за несъществуващ......мъка мъка

11

Исмаил

преди 9 години

Трябва да започне изграждането на ислямски център в София,за да не ходят ислямските духовници да се обучават в терористични центрове в Арабския свят.Все пак Исляма от векове е българска религия.

10

Анонимен

преди 9 години

Радикалният ислям е опасен , но радикалната простотия на някоо в нс е не по малък проблем.

9

Българин

преди 9 години

Как я мислят ГЕРБаджиите като Бойко казва, че ДПС е най-умерената партия, но била сатанизирана от много страни!До свещеника под мен, да БСП съм съгласен, но ГЕРБ даже повече се прегърнаха с ДПС, да не кажа, че са си тяхно изобретение, само слепец би си затворил очите за връзките на Пеевски и Доган с Борисов и Цветанов и Първанов!!И моля ти се не бъди поредни глупчо, който коалира Русия и Турция, това е брутален нон-сенс!!