40

Анонимен

преди 9 години

И НА ДПС ЩЕ ЦУНИТЕ АСПУХА САМО ДА СТЕ ВЪВ ВЛАСТА

39

Анонимен

преди 9 години

Лъжлива кранто! Още в началото ПФ ОТКАЗАХА всякакви министерства и агенции, и подкрепиха ГЕРБ срещу условието ДПС да се изкара от властта. Исмаилов е 10 години шеф на агенции, назначаван само от ДПС! Касим Дал е зам.председател на ДПС, а Корман - председател на младежкото ДПС. Вчера с ушите си чух какво казаха от ПФ - 'има 7-8 турци в кабинета, и дума не сме обелили за тях, а вашия нов областен на София, без значение, че е българин, го назначавате от НПСД - бившето ДПС'. На ощипана ли се правиш?

38

Васо

преди 9 години

На ДПС му стига само страхът дето изпитва ББ от Доган. Някой може да го нарече респект, друг уважение към политическия опонент. Но това си е страх. Обикновен, първичен, естествен страх.

37

Анонимен

преди 9 години

Ама защо ви е ДПС, вие си имате подобни, ако не и по-лоши - нов внос от Реформаторския блок!

36

анонимен

преди 9 години

ПРОДАЖНИЦЕ БЬЧВАРОВА И ТИ СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ ПРЕД КОНСТИТУЦИЯТА----ТАМ Е ЗАПИСАНО---НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ ЛИЦА ОТ ДРУГ ЕТНОС И РЕЛИГИЯ ---*** ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ СКОРО АКО ПРОДЬЛЖАВАТЕ ТАКА

35

Анонимен

преди 9 години

Че Бареков не е ли ДПС? :-)Нека пазара на депутати започне сега.

34

123

преди 9 години

До Анонимен 39Ти пък къде видя дела от тези, които сега са по първите страници на вестниците? Точно те са най-много по думите. Дела от тях, само ако са за тях самите.

33

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 39Като видя такива необразовани като теб да ми цитират Апостола направо ми се повръща! С какво Бойко е по-различен от Пеевски? С какво Бъчварова е по-различна от Манолова? С какво Станишев е по-различен от Цветанов? Всичките са крадци! Разликата е че едните крадат пред очите ти и ти не го виждаш/за ГЕРБ говоря/. Те ми говорят за 8, и не знам колко си държавен дълг и ти дишаш по-леко? Ти имаш ли мозъчни клетки?

32

до 39

преди 9 години

Типично, елементарно и байганьовско мислене! Не е важно аз да съм добре, важното е Вуте да е зле! Носи си ги на гръб любимците които затриват народа.

31

Дръндер

преди 9 години

Но г-жо Помярова тогава ГЕРБ имаха само те 117 гласа. Какво ще стане ако нещо не им хареса на абв-то или РБ се дръпнат заради голямата уста на Борисов? Тогава оставате с по-малко от 90 гласа и какво правим тогава? Страх ви е че ще лъсне че ГЕРБ е продукт на ДПС? Късно е за това вече интелигентните хора вече го знаят а останалите го подозират!

30

Лумпенщилцхен

преди 9 години

И в ГЕРБ има хора, които не са доволни от тази ситуация, има хора, които още не са свикнали да се съгласува всичко с останалите партньори."Не говори за ББ, нали? :-D

29

Анонимен

преди 9 години

*** ВИЕ ЩЕ НИ ЗАТРИЕТЕ КАТО НАРОД ИМАТЕ ЛИ ДОСТОЙНСТВО НЕКА ДА ГНИЕТЕ В АДА

28

марчо

преди 9 години

25години преход - пълна разруха, всичко е тотално унищожено! Безработица, ниски заплати и пенсий, сива икономика, мошеници и крадци, децата ни вън! И всичко това благодарение на едни и същи хора в залата!

27

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ 🍼 децата съм сигурен че ще искарат тази държава от кризата а тези всички главорези в парламента.Те се стремят за мащабна кървава баня .Правят се на прости за да се радват на собствената си гибелска смърт те мразят живота. Борят се за ,,СМЪРТА НА БЪЛГАРИЯ'' като не им се живе е да си се самообиват за какво намесват и мирните граждани с тяхните болни и *** решения

26

Dino

преди 9 години

Triabva da se obedinim okolo PF i da unishtojim predatelite na Rodinata!

25

Анонимен

преди 9 години

Барека пак се уреди

24

Andreshko

преди 9 години

Сценарият с Делян Пеевски от кабинета "Орешарски" се повтаря с Исмаилов и още повече с нов областен управител от протурската партия на Корманчо.Тези са по-зле и от предишните,но хората както виждам ги е страх да протестират или ако протестираш,като "протестна мрежа",ще кажат че някой стои зад тях и ги финансира,а не че изказват гражданската си позиция.Къде сте бе недоволните???Или вече ви задоволиха.Ха-ха-ха.

23

Професор Взятков

преди 9 години

После защо турците си имали етническа партия ами другаде не ги искат просто,с тези изцепки на бившите доносници само ДПС се облагодетелства -Виждате ли Орханчо се отцепи отиде при българите ама те го плюят и не го щат така се пада на предателите-Това е новата предизборна доктрина на ДПС - и занапред няма да има отцепници защото файда йок

22

Анонимен

преди 9 години

"Бъчварова припомни, че на първия етап от разговорите с Патриотичния фронт от там са казали, че нямат нищо против партията на Корман Исмаилов"???Бъчво, ти изтрещя ли ***, пуйко продажна? КОГА са казвали нещо подобно от ПФ? Аз гласувах за тях и по тази причина следя всяка тяхна крачка, да не би да кажат ИМЕННО нещо такова. И какво сега - по гьобелсовски - излъжи, повтори лъжата и я потрети, така ще стане истина? И вие ще ми отсранявате ДПС от власт...

21

Анонимен

преди 9 години

това е едно протурско правителство,,всичко им се нарежда от Вашингтон и наще само лапат мухи тук за парлама