54

оплют от ганьовци

преди 9 години

Донесоха мастика и мезе. Ама ще попита бай Манолчо, какво мезе? То не е важно, важното е, че бай *** и Данко Харсъзина се запретнаха да ръководят общественото мнение. Данко бе, нашия комшия страшно ми се пери, учен бил, честен бил и н'ам какви дивотии. Да му теглим ли един калай? Калай не, ами със земята барабар го направваме заявява специалистът на псувните.а ББЦЦИФ свети води ненапити, те са удобни на бай ви ***. ТЪПЕЙ НАРОДЕ!!!!

53

Маркс

преди 9 години

Суекът в затвора!

52

Анонимен

преди 9 години

дебел,*** и грозен съветски съсел с обратна "захапка" и меки китчици!

51

88

преди 9 години

Ти ли го каза бе *** с мека китка

50

Анонимен

преди 9 години

До59 невероятен коментар.Виденов-ни направи милионери,сега Сергеи качи пенсиите с 4лева-ето ти просперитет-нали

49

Анонимен

преди 9 години

До Цецо-Спомням си Жан Виденов-много рязко ни се вдигнаха тогава доходите:-ха-ха-станахме за една нощ милионери-а ти навярно Милиардер ха-ха.Нищо извънземните и ,,световния империализъм ,,са винивни ха-ха

48

Анонимен

преди 9 години

Кажи му серГЕЙ....и пусни сифона! Повече не заслужава това съветско кгб-истче....

47

ЦЕЦО

преди 9 години

До bb: ПРОСЕШКАТА ТОЯГА СЕ ПОЯВЯВА ВИНАГИ СЛЕД УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕСНИ ПАРТИИ ! ТАКА БЕШЕ СЛЕД "УПРАВЛЕНИЕТО " НА СДС - ЛИКВИДАТОРИТЕ , ТАКА Е И В МОМЕНТА СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - БЕЗХАБЕРНИЦИТЕ ! ВНУШЕНИЯТА ,ЧЕ ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ СА ЗАТРИЛИ ДЪРЖАВАТА СА ДОЛНИ МРЪСНИ ЛЪЖИ ,КОИТО КАТО СЕ ПОВТОРЯТ СТО ПЪТИ ,НАРОДА ЗАПОЧВА ДА СИ МИСЛИ НЕЩО ТАКОВА,НО СЛЕД КАТО ГИ ОСМИСЛИ РЕШАВА И ПРАЩА ЛЪЖЦИТЕ И ЛИКВИДАТОРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ,НА СМЕТИЩЕТО ! ФАКТ НЕУСПОРИМ !

46

Шоп

преди 9 години

Кажи му Дмитриевич и не го обиждай повече...

45

bb

преди 9 години

ако те срещна в Брюксел,ще те направя дан пира мръсен червей !!!бих ти пригризал и колата с която се движиш мръсно червено *** !!!!! скрий се завинаги,само така може да те позабрави народа,който докара до просешка тояга!!..*** си ти гад !!

44

ставри

преди 9 години

Някой да му събере бисерите дето ги говори-дебела книга ще да е.Ако има глупомер ще му изкриви стрелките.

43

Анонимен

преди 9 години

Време е да се постави въпроса за отнемане на Българското Гражданство на лицето Сергей Станишеф на основание систематично увреждане на имиджа на България и Българския народ пред международната общественост.

42

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА И УНИЩОЖЕНА. А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

41

Анонимен

преди 9 години

съсела и моника купиха имот в олтен Швейцария за 26 милиона евро,пука му за българския народ

40

Анонимен

преди 9 години

Аз пък не мога да понеса да ти гледам грозната Цайсата мутра повече

39

S O S

преди 9 години

До кога ще показвате КГБ-то на снимки...Този не е никакъв политик а е едно съветско гаменче подготвено от кгб за България....да и пречи на демократичното развитие...Марш *** искариотска!

38

Анонимен

преди 9 години

Ей този гаден червени крадлив ***. Благодарение на него ДПС станаха толкова силни.

37

Анонимен

преди 9 години

Ей това е истинското лице на комунист/социалиста! Да създава нестабилност и хаус, да разпространява лъжи и пропаганда сред ниските слоеве на обществото, да взема от работещите и да дава на мързелите , да харчи и краде чужди пари...... Запомнете го веднъж за винаги че само комунистите имат изгода от беден и *** народ! Защото основно бедните и простите гласуват за комунисти/социалисти понеже са зависими от системата и вечно чакат на държавата да ги храни.

36

Анонимен

преди 9 години

Комонистите сега няма да работят в Донецка и Луганска република,те за това драпат.И в БГ това искат комонистите за6тото така се нау4иха от преди ама нана.За това трябва да ги водим 2 ра категоря хора- ***.Комонист лие на кур6ума.Ако неса те представяте лиси какъв 6тее светът,великолепен,аман от тези хал4ни *** ненаситни.Някои ден 6те доиде да бъдат изтребвани като евреите амин дано дае по бързи4ко.

35

Анонимен

преди 9 години

Откраднал сиги Станишев 7 папки със съкретни докоменти в Америка ги разстрелват за такава далавера и сам сиси признал за виновен,и сиги пратил на Путин,ако Цацаров нети повдигне обвинение то следващият главен прокорор които щее до 1 . 2 месеца ще го направи.Ти сиси престъпник винаги със Доган.Тиси Руски шпионин Серго,рано или късно някои ще ви види сметката с Доган.Вие убихте България.