54

лалугер

преди 9 години

не ги мислете щатите в недалечно бъдеще разделението изчезва напълно стават съюз на съветските социалистически американски щати отдавна се плъзгат натам

53

Анонимен

преди 9 години

Не сте разбрали бе, шефът на полицията във филмите винаги е *** ! Каква ти дикриминация ?!

52

42

преди 9 години

ОТ ВСИЧКО, КОЕТО НЯМА ПО- СВЕТЛА КОЖА НИЩО НЕ СТАВА. ОСВЕН ДА ЖИВЕЯТ НАГОТОВО И ДА СЕ ПЛОДЯТ КАТО ЗАЙЦИ.

51

Анонимен

преди 9 години

81 е прав ,ако застреляният младеж беше бял нямаше и да се чуе за тоя случай , ай сиктир с тия *** хиляди умират несправедливо всеки ден кой протестира за тях.Нямам нищо против *** ,но вече прекаляват с тая дискриминация , да го погледнеш накриво и протести и циркове.

50

Анонимен

преди 9 години

а вие що биете ***

49

ййожфхнпх

преди 9 години

Оказва се ,че нашите политици са като пионерчета относно торбите с обещанията пред батковците отвъд океана. Щял да спре покачването на океана! Е това му казвам обещание! Размах ви липсва господа политици! Аз веднага бих обещал и целогодишни температури от25 до28℃. И цяла година -море! Да ме извинят скиорите!

48

plamen

преди 9 години

Mnogo si prav 77 dori i da si sednal:) . Samo tozi koito jivee v usa razbira kak stoqt neshtata. No razbira se vseki bulgarin razbira ot vsichko i vinagi e prav. Az sum v usa ot 6 godini i bqh spqn 1 pat za izgotql far.

47

Анонимен

преди 9 години

Живуркащите в БГ не знаят какво е рейшъл профайлинг, така че е загуба на време да им обяснявамЗа 10 години във Шикаго, полиция ме спирала 2 пъти-за изгорял стоп и за това че съм карал подозрително бавно( а аз търсех един адрес и затова се влачех)Ако спазваш законите ти няма да разбереш дори че съществува полицияА иначе полицайте в Охайо преди 4 дни застреляха едно дете с пистолет играчка-но протести няма..защо-защото те са спазили закона!Благодаря на Бога, че ме доведе тукаГад блес Америка

46

Анонимен

преди 9 години

dokato ima "cherni" i "biali" hora shte ima i rasizym! t.e. VINAGI mnogo jalko.

45

Странно

преди 9 години

Странно dnes.bg, че сте написали такава лоша статия срещу USA. Много странно......

44

Анонимен

преди 9 години

В този сайт пишеше за масово подслушване на моб телефони с помоща на самолети в САЩ. От години, денонощно, с цел да се установла надеждна практика за следене местоположението на хората. Да, и не само това, и други демократични цели има в това...

43

Анонимен

преди 9 години

В САЩ свободата е само в устата на хората, практика сами виждата какво става, ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ОТ ВСЯКЪДЕ, но може бе са си прави до някъде. Може би ако не беше така щеше да е като в БГ, знам ли.

42

Анонимен

преди 9 години

Не е добре, когато умират млади хора, за кражба на пакет цигари. Това се нарича фашизъм. А мислите ли, че руснаците няма да си го върнат на триполовите психопати, ционисти, които управляват САЩ. Ами те им го * още, когато Обама беше избран за президент, защото дядо му е руснак, а баба му е негърка от Кения. Esto es broma. Мили деца, които пишете извън България, вкарайте си фонетична кирилица и пишете на български с клавиатура на латиница, елементарно е. Аз също пиша извън България.

41

непукист

преди 9 години

Явно има нещо сбъркано в УСА да се вкарва в градовете армия срещу цивилни . Дали не отиват към някаква пролет?

40

До Елка

преди 9 години

***, тая статия се надявам , че си е просто преписала от някаде. Защото няма нищо общо с деиствителността! Живея в центъра на размириците Saint Louis, където 80% от населението са чернокожи. Дескриминацията е срещу белите. В което и държавно учреждемие да отидеш са само афроамериканци работещите!

39

Д

преди 9 години

Не на расизма! Българите недоволстват, когато са третирани лошо в Западно Европейските държави, а с лекота мразят и желаят смърт на народи и раси, които са виждали само във филми. Жалко! Животът е толкова кратък!

38

С.С.С.Р

преди 9 години

Страхотна новина , докато СССР се възражда , УСА се разпада !

37

plamen

преди 9 години

v USA vina e imalo rasizam i vinagi 6te ima. tuka kazvat " po dobre bql 4ujdenec ot kolkoto 4eren amerikanec"

36

bolbov

преди 9 години

Всяко живо същество има право на живот,стига самото то да не заплашва живота на друго такова.При човешките същества живот се отнема и по други причини,които отнелите живот не могат да защо ти тях.Тези причини обикновено се наричат политически или расови ,но в крайна сметка целят ликвидация на друг човек или човеци с цел осигуряване кон форт ден живот на убиеца за сметка на жертвата.

35

Шоп

преди 9 години

Смешници...Американците ще превъзмогнат това и ще излязат по-силни, руските ***, които се избиха с тежки оръжия никога няма да се оправят.