18

ddd

преди 9 години

Bravo ! Imame nujda ot takiva deistviq. Smelo napred g-n Iunker, Evropa e s vas :)

17

Mehmed

преди 9 години

Az ne razbiram nishto ot vashite komentari.Junker prevarna Luxemburg v nai bogatata darjava v Evropa i te zatova zapochnaha da go pluyat .Tozi chovek e dokazal se profesionalist i vmesto da cheta tuk kak moje balgaria da se vazpolzva ot tezi 315 mld evro az cheta tuk gluposti kak Rusia e bila nai velikata darjava i t.n .Abe horo opomnete se vie ne ste v savetskia sajuz il kak to e kazal Paisii -O nerazumni jurode zashto se sramish da se narechesh balgarin.

16

Анонимен

преди 9 години

Ами нова страница.За мен това е края на книгата.Тотален провал за човечеството.Всичко опира до пари, пари, пари, пари.Някой има дал на втори,той взел от трети.Обаче ще ги връща 70 години.Пълна измишльотина,обричаме се на векове застой(морален,научен)и по-лошо едни индивиди си мислят че управляват цялата планета,забравили са че най-вероятно тя ги е родила.И много лесно ще ги затрие ако същите не я изпреварят сами.И така ще продължим да се раждаме за да работим,докато не умрем,за да върнем парите.

15

До 17

преди 9 години

Съжалявам, но не си руснак! Нито наполовина, нито на един микрон! Един ИСТИНСКИ руснак не говори така за своята страна. Истинските я обичат, помагат и да излезе от трудностите, НО НИКОГА НЕ Я ХУЛЯТ така, както правиш ти. Защото това е най-голямото им преимущество, ДОСТОЙНСТВОТО И РУСКИЯ ДУХ! То ги е спасявало до сега, то ще им помогне и за в бъдеще.а ТИ НЕ СИ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПОДЛИЗУРКО И дребен недоумък.

14

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката горе е международен престъпник и е обвинен в банкови машинации.

13

до 17

преди 9 години

Абе *** безмозъчен, ти мислиш ли, че българина е неграмотен, като американеца и не знае, какво става в Русия. Не пиши глупости на които никой не се връзва. Русия е велика държава и винаги ще бъде такава, а в Краваристан вече започна Майдана. Скоро САЩ ще се разпаднат на много държавици, както и ЕС.

12

До 14

преди 9 години

Одисейчо, жалко за хубавото ти име. Не бъркай СССР с Русия. А колкото до 1 милион, сега ще видиш как ще се увеличи с толкова на континенталния шелф в Арктика. Да не говорим за 52 000 кв.км в охотско море през миналата година, признати за руски.

11

Анонимен

преди 9 години

Еврогейската *** е фалирала и се разпада. Само за рстежи говорят, а все повече летят към пропастта.

10

до 13

преди 9 години

Русия има природни богатства и нищо друго! Алкохолизиран народ, диктатор, олигархия и 150 млн роби! Най - големия кредитор на Русия е ЕС! Виж само какви кредити имат да изплащат Газпром и Роснефт към европейски банки, и после ми говори за силната Русия! Русия губи пазари, рублата се срива, цената на газта с срива! За мой ужас Русия отива на кино, заради некадърно управление! Аз не съм русофил, аз съм наполовина руснак, и за рзлика от вас, на мен наистина ми пука!

9

Имани

преди 9 години

Дай боже и Обама да ги ПОДПИШЕ, ЮДЕЙ омраэни!!! Весела Коледа!!!!

8

До 12

преди 9 години

Знаеш ли, мисля че има някаква историческа грешка. Няма значение какво ти е салдото от търговията ти, ако ти имаш и постоянно влизаш в нови дългове. Ако ти имаш един милион в банката, но си длъжен на кредитори 1,5 милиона, то ти си богат?Никакъв акъл нямате, а само повърхностно се плъзгате по видимостите.Още от началото на новата ера все я погребват, фалират, унищожават, убиват, затриват тази Русия,а тя както е била голяма, все или се увиличава или след всяко падане става по-силна. За ваш ужас!

7

Анонимен

преди 9 години

Хехе ЕС нямала износ! Само Германия има 300 милиарда Евро външно търговско салдо за миналата година! Хора гледайте цифрите, ЕС е най - богатата държава! Скоро ще може да изнася много по лесно и в Северна Америка, с което ще дръпне още! Русофилите няма да спрат да лъжат и да манипулират, те са жертви на жестока пропаганда, от която само смъртта е изход! Сега са активизирани от пропагандния орган, заради наближаващия край на Путиновия режим! С темповете на инфлация в Русия до 1 год ще има фалит!

6

Анонимен

преди 9 години

Очевидно никой от хората пишещи тук, не е стъпвал никога в Европа! Европа има най - силната икономика, след тази на НАФТА!Северна Европа има огромен износ и стабилна икономика, южна Европа е във фалит заради безобразното управление на местните политици! Нормално е Европа и НаФТА да си сътрудничат, и да извличат взаимна полза, това е бизнес!Щеше да е много хубаво ако и Русия беше надживяла имперските амбиции на диктатора си, и се придържаше към западния свят! Сега Русия ще фалира, заради Путин!

5

ARHANGEL

преди 9 години

Това е поредния измамник, който приказва за поредни измами. Целта е да се оправдае падането още на жизнения стандарт. Никъде не пише за възраждане на производството - реалното производство, което, кой знае защо, беше изнесено в Китай, Индия и къде ли не още. Само връщането към реалната икономика може да върне Европа в правия път. Само то може да накара хората да заработят, а не да обикалят по молове, да се напиват и друсат и да си сменят пола. За целта трябва да се отрежат сатанистите от САЩ

4

Да бе, да

преди 9 години

Да, папата вчера беше прав, тази западнала европа е напълно склерозирала бабичка! Ще увеличават санкциите срещу Русия и същевременно ще разкриват работни места и увеличават инвестициите! Да сте чували нещо за дървено желязо? А *** им кой ще купува, ние? Ей тогава ще дръпне икономиката им!

3

Циганин

преди 9 години

Не зная защо (зная естествено),но нашите медии повечето се занимават с изтичането на капитали от Русия (всека седмица ни информират колко са изтекли ), но за изтичането на към 200 милиарда за шест месец от ЕС -ни дума -дори и ссега в тази статия . Човек малко трябва да е информиран за да подразбере каков искат да кажат с тази статия на копи-пейса .

2

Анонимен

преди 9 години

Господа Недоволни,Вие спокойно ,вежливо можете да напуснете Европеиския Съюз -като напуснете България:-На планетата ни има много страни в който Вашите желания ще бъдат Удовлетворени

1

ТОЯ МУ СЕ КЛАТИ

преди 9 години

стола, задето е излъгал ЗАПАДНАЛАТА ЕВРОПА за ОФШОРКАТА ЛИХТЕНЩАЙН