25

Анонимен

преди 9 години

на мен ми е много интересно как точно ще се храни и пие сокчето една дама като тази на снимката в ресторант,кафене и т.н. хахаха един път гледах една такава ама от дома й вдига едно но по-късо покривало и хапва и всеки път така,нема такава смешка хахахаха ох горките жени имали нещастието да са управлявани от изтрещели лицемери силно "вярващи"или от откровено луди садисти-религиозни фанатици

24

Анонимен

преди 9 години

Тия неслучайно са с фереджета! Колкото арабели съм видял в Австрия и Германия по-добре че покрити ходят щото на хора не приличат и плашат и кучетата.

23

Анонимен

преди 9 години

И пингвина душа носи -търси флирт с *** ***

22

до гурбетчийката

преди 9 години

Това сте вие - ***

21

Анонимен

преди 9 години

Това е исляма-изродщини

20

Анонимен

преди 9 години

-- Скъпа, да не излизаш без страстоубиицата! -- Скъпи, ама соса?-- Шшт, млъкваи, че ша останеш без глава зарад един сос!

19

някой

преди 9 години

А на собствениците на ресторанти какво им пречат флиртовете - има ли кози, има и пръчове, т.е. има и оборот.Една сметка се прави ако се заведе собствената, по-друго се харчи ако сваляш някоя.

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ХУБАВА РАБОТА АМА МЮСЮЛМАНСКА РАБОТА ! В ПРЕВОД НА ТУРСКИ -ГЮЗЕЛ ИШ ,АМА ЧИНГЕНЕ ИШИ ! В ПРЕВОД НА НЕМСКИ -ГУТЕ АРБАЙТ ,АБЕР ЦИГОЙНИШЕ АРБАЙТ !

17

Анонимен

преди 9 години

Само чудя, свинското ли и смърди или тя самата смърди.

16

Анонимен

преди 9 години

нещо не е наред с тази "новина" - там принципно сама жена, непридружена, не може да излиза от дома си, ако ще да е на 100 години, иначе с яденето е трагедия, всеки път повдигат покривката над носа и устата, за да вмъкнат нещо...а колкото до кутрето - ревностните мюсюлманки са и с ръкавици - който е ходил в Дубай, няма начин да не е разпознал саудитките

15

Анонимен

преди 9 години

Ха,това на снимката не е ли Благо джийзъса!!!

14

Циганин

преди 9 години

Както при нас беше преди 1944 г ) И ДОСТА ВРЕМЕ СЛЕД 09.09.1944)Аз преди две години гледах тези момичета с ферджета -ей убавото си е убаво и под ферджето (лицето се виждаше ) и как пазаруваха в мола само -нашите жени могат да им завидт само .)

13

Феминистка

преди 9 години

Ей,тези от Близкия Изток нямат да спирачка с простотиите.Като толкова много им пречат жените,нека си останат само мъже в тези ислямски,по-ислямски и най-ислямски държави,живеещи по законите на Шериата.Няма да имат ядове с незабрадени,влизащи в ресторанти,каращи коли и най-вече такива на които случайно им се е показал глезена над обувката и някой минаващ наблизо кон е изпаднал в сексуален екстаз.

12

Василиса Прекрасна

преди 9 години

Е да де. Омешани са. Така е. Ама арабките не се мешат:)) То как да стане тая работа. Затова ще са си крокозъбели.

11

Ив

преди 9 години

Бас държа че не жените флиртуват, ами при тях идват разни разгонени мъже, щото от толкова криене и срамуване от човешкото тяло направо са бръмнали. Верно само секс и разврат им е в главата. И защо? Именно защото тия неща ги забраняват повече и повече. Защото самите те разбират колко са извратени, обаче решават да прехвърлят гузната си съвест върху жените, те били виновни за падението им сигурно.... Абееее, аре у лево!

10

Василев

преди 9 години

СА трябва да бъде бомбардирана с порно филми. Всякакви жанрове, хетеро порно, групоео, гей, лесби, с магаренца, с козички. Агент Алонсо Гонзалес ЦРУ.

9

Василиса Прекрасна

преди 9 години

Пусни си клип с еврейски войнички. Има в ютюб. Има и грознички, обаче има и страшни парчета ;)))

8

въйвъй

преди 9 години

Тия талибани са супер извратени сексуални маниаци. Тъй като в главите им само извратености те са стигнали до там да мислят, че и техните жени само за извратени неща си мислят . А пропо -аз съм виждал момичета от Бахрейн напр . с техните си черни чаршафи, но разкопчани а под тях-дънки и блузки-мога да ви уверя-наистина са красиви момичета! Само че не са ми изтекли лигите като на талибаните като видят някоя друговерка, особено и ако е руса.

7

Анонимен

преди 9 години

До Василиса ПрекраснаТочно пък обратното, братле! Арабките, ако се поддържат както европейките, ще са страшни мадами. Има разбира се такива в нормалните държави и те са много красиви. А жените на това господстващото плене от Близкия изток, дето командва САЩ, са по-грозни и от Африка! Аз хубава еврейка не съм виждал!

6

Василиса Прекрасна

преди 9 години

Абе кажете ми има ли по земното кълбо по анти секси жени от арабките? То не че и мъжете им са по добре де. Виж уж с евреите са от едно тесто , ама например Бар Рафаели ква мацка е само. Ми Шарън Стоун и списъка няма край.