45

Анонимен

преди 9 години

ако помагате на гн Министър Председателят и на Република Българя помагаите,та бомби по границата та тоя зам министър нее за там,та незнам ти какво.Еми престанете с тези детски игри,даисими куклата на сити миливите.Гн Борисов си знае работата стига да му бъдете в полза,няма даве остави така ,без ни6то.Вие пък прекалявате.О6те малко 6те излезнете по калпави от ББЦ.

44

колибри

преди 9 години

Не поставяйте на кантар ЕС. Мястото ни е там. Да не би да искате да се ограничите в пътуванията си и пак да се редите за визи и разрешителни ?

43

Анонимен

преди 9 години

Майната й на ЕВропа! Майнат им на Сащ. Нека се напраив референдум за оставането ни в ЕС!

42

И СИМЕОНОВ Е БОКЛУК

преди 9 години

АКО СИМЕОНОВ ПРОДЪЛЖАВА БЕЗПРИНЦИПНАТА СИ КОАЛИЦИЯ С КАБИНЕТА НА МУТРАТА И ВИДЕН СИК-АДЖИЯ БОРИСОВ, ЩЕ ГЛЕДА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ДНЕС С ГЛАСУВАНЕТО СРЕЩУ КОЛЕДНИТЕ НАДБАВКИ ЗА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ, А НЕ САМО ЗА ЗА ОНЕЗИ С ДО 286 ЛВ.,ЗАГУБИ 50% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ. ДА НАПРАВИ СПРАВКА СЪС СЪДБАТА НА КУМА СИ ВОЛЕН СИДЕРОВ. ДА ВЪРВИШ СЛЕД ТОРНИЯ БРЪМБАР БОКО МУТРАТА, НЕМИНУЕМО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ТЕ ЗАКАРА НА ЛАЙ*НО.СИМЕОНОВ ДА СИ ДАДЕ СМЕТКА ЗА БЕЗУМНИЯ ДЪЛГ,ЗА КОЙТО ГЛАСУВА ОТ 8,1МЛРД ЛВ

41

дрон

преди 9 години

По-големи ибирици от ПФ са само РБ и избирателите им!РБ предизборно още се коалираха с терористите Касим Дал и Корман Исмаилов!Електората на РБ е утайката на обществото!

40

Анонимен

преди 9 години

телефони, мобифони, тоблерони, биберони

39

tih velikan 681

преди 9 години

Shte gledat da zapishat tel razgovor s Boiko i da go iznudvat posle.Shte go izbiyat na patriotizum.Mislya che Valeri vurvi po hipotenuzata na Volen Sideroglu.Neka Valeri Simeonov da opovesti prichinite zashto ne iskat fesa v otbranata????

38

Наблюдаващ

преди 9 години

... А като се появи политик или партия, която да се опита да разцепи този ротационен мафиотски модел - всички гракват "У-у-у!". Ей това ни е проблемът.

37

Наблюдаващ

преди 9 години

Гледам мненията тук и разбирам защо в България има 2-3 хармонично ротиращи се във властта мафиотски политически клана.Едните викат - ПФ били "паричен фонд", излъгали хората, бездействали, правели цирк, а всъщност подкрепяли Бойко.Другите пък - че били поредните откачени националисти, щяло да е голяма грешка ако си оттеглели подкрепата, защото ДПС ще трябвало пак да влезе във властта.Важното е да има на кого да се вика "Фала!" и най-вече, на кого "У-у-у!". А трезвото мислене - кучета го яли...

36

Анонимен

преди 9 години

Може би замисълът е да се провокира ПФ да спази предизборното си обещание и да откаже подкрепа за ГЕРБ в случаи като сегашния с Исмаилов, след което ДПС ще влезе по терлици във властта, а БСП ще потрива злорадо ръце:всички са маскари! Никой не може да ни убеди, че не са открили български специалист, /също така ?/добре подготвен за поста в най-важното за сигурността на страната ни министерство! Скобите поставям, защото избраникът е прекалено млад за да има голяма подготовка и опит в областта.

35

Анонимен

преди 9 години

аз, БЕ

34

апокалипсис

преди 9 години

турските патриоти от бизнес фонда подкрепиха това правителство - и дпс го крепи - всичко е театър

33

Анонимен

преди 9 години

от тази ехидна усмивка и физиономия на тоя патриот какво да се очаква.те нали влязоха в парламента на топличко и захапаха кокалчето.айде пак да ги избираме такива ПАТРИОТИ.

32

an.elica

преди 9 години

"Цветове и богове не трябва да ни правят врагове"Недялко ЙордановДа изпълняваш достойно и професионално отговорностите на заемания пост зависи от вътрешната нагласа на всеки от нас за правилно свършена работа.Умствените прегради са на ниво предрасъдъци ,а нас са ни нужни прогресивно мислещи и действени личности,готови на приемственост към всеки доказал се да бъде ценен и признат с постигнатото на извършваната от него дейност.Съзнанието няма допирни точки с подсъзнанието.

31

бъктъм

преди 9 години

от глезотии ......стига с *** изпълнения.

30

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ако за да станем...приятели,трябва да дойда до Торонто,няма да стане,от Кривунделово не...излизам.

29

Кон

преди 9 години

А, ако Борисов не им позвъни на телефоните? Напълно реална възможност.И какво става в този случай - ще бездействат ли, така че човекът да си е спокоен за поста?Странно безпринципна позиция на явно бездействие.

28

Даниел

преди 9 години

И защо трябва да им се обажда ? Не са част от коалиционното споразумение, т.е. нямат право на претенции спрямо кадрови назначения, за да се съобразяват с тях. Или дават принципна подкрепа, или просто сега клинчат за постове, но ги е страх да си го признаят публично.

27

ГОЛЮ БОСЕВ

преди 9 години

Ако В.Симеонов оттегли подкрепата си за правителството, това ще е най глупавата политическа грешка в историята на България. Това ще принуди ДПС да подкрепят правителството, и пак да влязат във властта. Явно ПФ не са узрели за политиката, в която се намърдаха.

26

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Валерка,няма да се обади Боко.Вас ви използва за първоначален старт и вече не сте му...нужни.На такива като...вас,им казват;прелъстени и...изоставени.