8

Анонимен

преди 9 години

Незнам как тозе *** е станал общински съветник!Не е тайна за никого ,че е *** като боб.Искам да изкажа личните си благодарности на подпалвача.Мен този мошеник ме запали с счупена кола,като се кълнеше в жена си колко е хубава.И за новата година даа си пожелая още 10 да изгорят!

7

Анонимен

преди 9 години

Жипа е ssangyong от миналия век.Аудито е ясно то не може да се сбърка.

6

бригада?

преди 9 години

1.В Бургас- 100-ина коли2.В хасково, Ст.Загора.3.Плевен.4.Сега Лом.Това са ЗЛОСТОРНИЦИ!

5

Оня

преди 9 години

Дори съм почти готов да простя на подпалвача, като гледам къде е спрял служителят на Общината, който би трябвало да се грижи за общинските територии и да ги подобрява, а не да ги О....сира...

4

Анонимен

преди 9 години

Откъде дошло там и отишло.

3

Селянин

преди 9 години

Щом са ги палнали - значи е имало защо ! И никак не е необходимо да отбелязвате партийната му принадлежност . Те всичките в тези малки парламенти ( ПЪК И В ОСНОВНИЯ )са от една партия , ТЯ РАБОТИ САМО И В ИМЕТО НА САМИТЕ ТЯХ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ ИМ ХОРА ! ТРАДИЦИЯ , ТРАЙНО УСТАНОВЕНА ТРАДИЦИЯ , АМА ДЕ ДА СЕ ПОЧИТАХА ТАКА ВСИЧКИ ТРАДИЦИИ ! Докато тази *** не се претопин , ще играем новото нашенско хоро : Три назад - една напред !

2

vag group

преди 9 години

Луксозни коли на тази снимка няма.Джипът мяза на Нисан Терано , което и като ново преди 16-17 г. не е било първи лукс, а другото е ауди а6- допреди 7-8 г е минавало за луксозно (беше предпоследен модел), но сега си е залязла слава отвсякъде .

1

Анонимен

преди 9 години

прилежно паркирани на зелени площи, тц тц общински съветник тц тцможе да е бил някой ЕКО активист