439

Рубль

преди 9 години

Товорищ Путин помоги, доллар мне сломал.

438

anonimen

преди 9 години

До 634avtoagistralata moskva/6anchai e postroena 3000km

437

Анонимен

преди 9 години

СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТИ СТАТИЙКИ. Я МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ НЕ Е ? НАВСЯКЪДЕ Е ЗЛЕ И Е ТРУДНО

436

Петкан

преди 9 години

Вземи си *** и сметни за колко си без фанелка :-)

435

Някой

преди 9 години

Клептокрация.... Колко е точно само... И за България де... За съжаление...

434

Анонимен

преди 9 години

щом са започнали да харчат пенсионните фондове,ясно е работата на къде отива.

433

634

преди 9 години

в русия пътищата са в ужасяващо състояние. няма нито една магистрала,даже между двата им най важни града Москва и Петербург няма магистрала. който е пътувал в австрия германия Холандия знае че всичко е по перфектни магистрали и пътища.

432

Гочев

преди 9 години

"Ако нахлуеш в някоя страна, световната общност ще се изправи срещу теб." Не знаех, че в сериозните статии може да се използват вицове. Ако не е така и автора много си вярва в това, значи е неинформиран или платен. Защото има доста войни, за които това не важи. Има и икономически инвазии, на които просто никой не обръща внимание, а те разрушават държави. Та, според мене, не е важно да кажеш нещо ефектно - важно е да е ВЯРНО.

431

Анонимен

преди 9 години

До до 622В Русия и здравеопазването е по добро и пътищата са пътища и корупция няма и лихвите по заемите ниски ... не е като загнилата Англия, нали ?

430

Sergei

преди 9 години

Fizionomiiata mu prilicha na tokushto (:POSERAN ,NEIZBARSAN,GAS-hahaha kakva ikonomika be glupaci Vie ste za zatrivane,ta chak do danoto da stignete nese umorihte da zaplashvate i da tormozite sveta s Vashata naglost i debeloochie

429

Божо

преди 9 години

Всеки човек е недоволен от част от битието си , ОБАЧЕ - НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО ЗА ЧОВЕКА Е СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ !!!!!!!!!!!! ДИКТАТУРАТА ОТНЕМА ПРАВОТО НА ИЗБОР !!! Чугунени глави, вие или сте били облагодетелствани от комунистическата диктатура, или сте млади и не сте живели в ДИКТАТУРА !!! Диктаторите обещават всичко, а ви отнемат СВОБОДАТА !!! ВСИЧКИ диктатури са "многообещаващи", а завършват с катастрофа !!! *** е болен човек, той е убеден, че е прав във всичко !!!

428

Анонимен

преди 9 години

Щом видях че статията е от *** Василева я прескочих в четенето и направо коментирам: Престанете с тая проръчкова лъжлива пропаганда!

427

Анонимен

преди 9 години

До БожоКаде учат нашите деца и какъв език говорим няма нищо общо с това кой е терориста в света в който живеем. Това да говориш езици или да имаш образование от запад или изток е само богатство. Много американци са срещу това което тяхното правителство прави, означава ли че и те трябва да отидат в Русия. Много ти е примитивно мисленето, ако въобще такова съществува. Май ти си чугунената глава.

426

Божо

преди 9 години

Спрете с глупостите, чугунени глави !!! ЗАЩО НЕ ПРАЩАТЕ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ДА УЧАТ РУСКИ ЕЗИК ???? ЗАЩО НЕ ЕМИГРИРАТЕ В ЕКАТЕРИНИНБУРГ ???? ЗАЩО НЕ КУПУВАТЕ РУСКИ АВТОМОБИЛИ ??? ЗАЩО ДЕЦАТА НА КРЕМЪЛСКИТЕ *** УЧАТ И ЖИВЕЯТ В " ГЕЙРОПА" ??? Скотщината се захранва с лошотия и безпросветност , и с много рубли , пардон "конвертируема валута"" !!! Европа има недостатъци , но те са прашинки на фона на клептокрацията на *** !!!БЪДЕТЕ, БЪЛГАРИ , а не *** !!!

425

Анонимен

преди 9 години

Michael S King "The War against Putin: What the Government Media Complex is Not Telling You about Russia" Това е книга за тези които четат английски, също има интервю с автора на радио Veritas.Автора говори за Русия и Путин и как западните медии манипулират наивната публика с техните лъжи. Говори също за образованито на Путин и че на Обама никой не мже да му намери дори каде какво е завършил. Русия е излязла от блатото на комунизма и Елцин за невероятно кратко време според автора.

424

не за дебили

преди 9 години

Днес никой не плаща за истината, но за лъжите на отвъдните(зад океана) пари не се жалят!

423

;))

преди 9 години

Нас так долго убеждали, что мы являемся "бензоколонкой" Европы, что многие даже искренне верить в это начали...А при первом же "шухере" неожиданно выяснилось, что Европа является нашим свинарником и огородом...

422

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА И УНИЩОЖЕНА. А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

421

Божо

преди 9 години

До Страшна мизерияНай-добре е да влезеш в една щайга и да отлетиш към Магадан ! Загубени антибългари, не ви ли е срам да плещите простотии по 24 часа в денонощие ! Ако не ви харесва България, заминавайте за Оймякон ! Най-гнусните режими харчат най-много за пропаганда ! Аз познавам стотици българи, които живеят в САЩ и Европа, познавам много рускини , които са избягали от "великата империя", обаче , "*** е велик", "*** е велик"... ! Ако не сте платени, сте чугунени кратуни, другари !!!!

420

Страшна мизерия

преди 9 години

Хаха България била европейска страна хаха само, ако знаете какъв КУ* .ни чака! На момента ще си стегнете куфарите за острова на спасение Русия! ! ! !