49

Анонимен

преди 9 години

Това са бизнескретени!

48

левскар

преди 9 години

Трудът в България е обезценен нарочно , подържа се от всяко правителство защото всиките са в кьопа в сделките с чужди и наши олигарси и конгломерати .Всичките са взели комисионни да гарантират печалбите им за десетилетията , след това ви прокарват тезата за слабата производителност и дисциплина , пулна глупост !Разлика в сферата на услугите няма в пъти сме по -добри от Австрийци и Германци , гледат като бурсуци и две думи на английски на кръст незнаят , а так е в много отрасли ИЗМАМА=ГЕНОЦИД

47

time

преди 9 години

bg 20% dds i bg min mes zaplata 140 paunda na meshereto

46

относно КТБ

преди 9 години

Целият управителен съвет на банката на прокурор! Искров и компания, също, защото проспаха,фалита на банката.Време е на тези позиции да се слагат кадърни хора, а не Калинки защото са "наши хора" и трябва да вземат едни пари.

45

ени

преди 9 години

Парламентът и министерствата само с български коли. Държавните служители , министри, депутати - облечени и обути в български дрехи и обувки. Докато са на тези длъжности почивка на нашите курорти.Джипове и луксозни автомобили без данъчен кредит! Обществени поръчки и пари от еврофондовете без участие на фирми, които не осигуряват работниците си. Да не говорим за това, че за 240 депутата се купуват 160 мерцедеса да си возят телесата!

44

CVETA

преди 9 години

Горанов,японците са казали,че икономика с икономии не се прави.Не може да държите народа гладен и да искате нещата да тръгнат напред.Просто няма как да стане !Ако ме разбираш какво искам да кажа де.

43

важно

преди 9 години

Тези двамата от снимката трябва да ги осъдят на каторга за геноцид над българският народ

42

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 9 години

МРЗ изобщо не трябва да има!По-актуален е въпросът за въвеждане на минимално почасово заплащане.Горанов отговаря за съзидателното рарушение а Бойко е строителяразделение на труда му се вика:)Икономиката не катастрофира защото няма такаваима едни емигрантски пари които още пречат държавата да се превърне в първата траурна република:

40

Маркс

преди 9 години

Тоя пишлигарин Горанов бих го посъветвал да си избърше бялото около устните, пфу!

39

до 58

преди 9 години

Това с билетчето вече доста се поизтри май, а защо тогава банкрутира този велик строй, защото произвеждаше една пейка за 80 лв., а я продаваше за 20 лв.

38

Анонимен

преди 9 години

До Площад на СъгласиетоПрез комунизма заплатите стигаха, билетче за градски транспорт беше 6 стотинки, а тогава минималната заплата беше 120 чисто. Тока нощна тарифа беше 1 стотинка. Току що завършилите средно образование работеха за повече от 120

37

Анонимен

преди 9 години

Не знам какви заплати вдигат, ама да измислят от някъде работа за младите, че явно си нямат и на идея колко висшисти стоят без такава - да ги махнат от администрациите онези лелки и да ги пращат по хранителните магазини, стига са давали работа на някакви комунистически лели, дето си клатят краката по цял ден, да дадат път и поприще на младите хора, в тях е силата в момента, ще я вършат тази бумащина 5 пъти по-добре! Нищо не се прави в тази държава за младежите с висше образование!

36

www

преди 9 години

ЩЕ СМЕ НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА ДО 2099 ГОДИНА - ГАРАНТИРАНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИ И БИЗНЕСМЕНИ ПОРОБВАЩИ ЦЕЛИЯ НАРОД

35

ИСТ

преди 9 години

Примерно - в Германия работник копае дупка 2 на 2 и получава за деня 120 евро. В България за същата дупка работника получава 25 лева. Не знам каква е разликата между германската и българската дупка, но знам каква е разликата между германския и български работодател. Това не са работодатели, а потосмукатели.

34

Площад на Съгласието

преди 9 години

Овце, докога ще седите поробени от мутрите, турците и комунистите? Историята ви се присмива, а философията ви ненавижда! Страхливци, продаващи за жълти стотинки Свободата си!

33

Дане

преди 9 години

Две нагли физиономии. Чудя се само коя е по-нагла...

32

Платен трол

преди 9 години

До АнонименАбе, като знам какъв е материала, никакви заплати не трябва да има за повечето, ама карай

31

Анонимен

преди 9 години

До УЖАС!!!От тези 340 чисто след данък и осигуровки оатават около 265- 137 евро. Дори няма и 5 евро на ден, а цените на тока защо се повишиха. Само АТАКА ще оправи нещата

30

Прав си

преди 9 години

До УЖАС!!!Моя е грешката. Тотално изключих, че са с леи, а не евро.