93

Анонимен

преди 9 години

Това се очакваше - докато властта се "намъдрува", джихаджистите се групират за поредното клане, но на българска земя.ЕС и баш велможите в България - къде сте ??? Ще започнат да режат глави и да изнасилват по улиците ни.....кво правим , а ?

92

Анонимен

преди 9 години

Да се обеси на минарето

91

Не знаели

преди 9 години

Не знаели ли за социалните помощи.

90

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

" На коли и стъкла на прозорци има лого на Ислямска Държава " ??? Чак сега ли решиха , да го арестуват този Ислямист -Ходжа !От къде получава пари ?? Трябва да се изсели от България .

89

Аз

преди 9 години

СМЪРТ ЧРЕЗ ИЗГАРЯНЕ !!!

88

Аве...

преди 9 години

До ... (45)Това.

87

слан

преди 9 години

До анонимен"аз съм мюсюлманин,проверете и лицата/бизнесмени/ свързани с тях. ние сме за правотата на мюсюлманските закони. проверете ФЕРЕВИ в доспат те са от 20 години свързани с ДС и с ИСЛЯМСКИ ГРУПИРОВКИ.защо винаги са излизали чисти, от всичко.ще даваме още примери в ЧЕЧА и други райони,има много такива."Аз вярвам на ФБР, ако кажат,че даденият мюсюлманин не е терорист, значи не е.Има и умерени мюсюлмани, тайно в душата си поддържат и пожелават успех на ИСИС, навън се показват като умерен

86

eve1

преди 9 години

Мюсюлманите са честни и работни хора,лошото е ,че има ходжи,като този Муса Ахмед опитващи се да злоупотребяват с тяхната наивност и да им промиват мозъците.Затова трябва да се действа твърдо с пропагандаторите на радикален ислям от него ще страдаме всички и християни и мюсюлмани.Трябва да разберем едно-за добро или лошо родени сме и живеем тук и трябва да се уважаваме взаимно иначе сме обречени на глад, мизерия и смърт.

85

seid

преди 9 години

AZ SAM KATEGORICHNO PROTIV RADIKALNIA ISLAM,AKO DOKAJAT, CHE IMA TAKIVA V BALGARIA, DA GI TIKNAT DOJIVOT V ZATVORA.

84

<><>

преди 9 години

Ако беше обратното до сега щяха да го обесят ! (В смисъл ако беше поп в някоя ислямска държава)

83

дo: 106

преди 9 години

за Дасикане Рома въобще не се говори в Бълагария не е ясно от къде на къде се наричат християни

82

анонимен 101

преди 9 години

последно;ЗАЩО И КОЙ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ЗАМЕНИ ИМАМИТЕ С РОМСКИ ;ХОРА; нека компетентните дори от ГЛАВНО МЮФТИЙСТВО да отговорят.........

81

Анонимен

преди 9 години

Може да обиждате хората по какъвто си искате начин.Наричайте ги по име.Ясно е на всички,че те не са истински вярващи. Но моля Ви слагайте мюсюлманите под общ знаменател,не говорете по този начин за корана. Имайте малко уважение ,моля Ви!

80

seid

преди 9 години

До Анонименne obviniavay pogolovno,i ako si prav, zashto si kriesh imeto?N e vsiavayte etnicheska omraza,che tova e podsadno,a koito e nagazil luka,ima zakoni i da si poluchi zaslujenoto.

79

анонимен

преди 9 години

аз съм мюсюлманин,проверете и лицата/бизнесмени/ свързани с тях. ние сме за правотата на мюсюлманските закони. проверете ФЕРЕВИ в доспат те са от 20 години свързани с ДС и с ИСЛЯМСКИ ГРУПИРОВКИ.защо винаги са излизали чисти, от всичко.ще даваме още примери в ЧЕЧА и други райони,има много такива.

78

Анонимен

преди 9 години

ами ако сега го заровят в земета и го пребият с камъни ..както проповядва..дали ще му е яко...отговорът е ДА..много ясно..дори и да ви казва НЕ (само се прави на важен)..така че можете да действате!

77

saraleks79

преди 9 години

браво крайно време е да се спре радикален ислям

76

непукист

преди 9 години

Сега очаквам БХК да го обяви за света вода ненапита и да заведе дело ,че му е нарушен рахата.

75

бай Иван

преди 9 години

Тоя мюфтия от Пазарджик, при интервюто след първото дело се държеше нагло и прозираше ,че е фанатик.Хитлер и той е бил безобиден кандидат художник,но...стана причинител за разпалване на световна война.Необходимо му е превъзпитание от съдебната система.

74

турчин

преди 9 години

Триста полицаи. Излишни разходи. Измислете друга тема за отклоняване на вниманието на хората.