43

Младен

преди 9 години

Това не е дете а *** който няма място сред другите ученици.Или да се оправя или да върви на майната си.

42

АНОНИМНА

преди 9 години

ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПРАВА НА УЧИТЕЛИТЕ. НЕ МОЖЕ ЕДИН ПИКЛЬО, КОЙТО НЕ МОЖЕ ПРАВИЛНО ДА СИ КАЖЕ ИМЕТО ДА ТЕРОРИЗИРА ОСТАНАЛИТЕ ДЕЦА. ЕТО , ЧЕ ПАК ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ.КАКВО ОТ ТОВА , ЧЕ Е ОСИНОВЕН. ПО ТАЗИ ЛОГИКА ВСИЧКИ ОСИНОВЕНИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВЪРШАТ БЕЗОБРАЗИЯ.ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ МУ ЗАЩОТО В СТРЕМЕЖА СИ ДА ГО ПРИОБЩЯТ КЪМ СЕБЕ СИ ТЕ ГО ПРОВАЛЯТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.С ТЕХНИТЕ ОТСТЪПКИ ПРЕД КАПРИЗИТЕ МУ.МАКАРЕНКО ДА ИМ ПОМОГНЕ.

41

Анонимен

преди 9 години

Учителите си траят, защото не са малко случаите когато след направена забележка на някой пикльо, родителите му идват да се разправят с учителя и то пред децата.

40

Анонимен

преди 9 години

От цлата история най-много ще страда Леа - всичи ще я помнят с тов тъпанче.

39

Аз

преди 9 години

Представяте ли си какво ще стане от това дете след 4-5 години - един аутсайдер, сърдит, войствен и невъзпитан, защото никой основно родителите, които вместо да говорят с детето си или да потърсят помощ след като е сменило толкова училища на тези години продължават да го защитават и предполагам, че това става в негово присъствие. Жалко за пострадалото дете- дано се оправи. Ако някой посегне на моето дете по такъв начин сигурно не само училището и София ще му се види тясна!

38

Нип

преди 9 години

Утрешна мутра,която ще управлява държавата, а момичето с всше ще му е секретарка!Сигурно ще фигурира в някое тефтерче...но до там!Както и сега!

37

Анонимен

преди 9 години

ЗА ЯК БОЙ СА ВСИЧКИ КОИТО УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ. ПРЕВЪРНАХА ГО В ЗВЕРИЛНИК. НИКАКВА ДИСЦИПЛИНА. ВМЕСТО ДА ГИ УЧАТ ДЕЦАТА НА НЕЩА КОИТО ДА ГИ ВЪЗПИТАВАТ В ТРУДОЛЮБИЕ И ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКИ ХОРА ТЕ ГИ ПРЕВЪРНАХА В ЗВЕРОВЕ. ТОВАЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА? НАРКОМАНИ *** АЙДУЦИ УБИИЦИ И КРАДЦИ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ПЪЛНА РАЗРУХА И УНИЩОЖЕНИЕ.

36

8

преди 9 години

Димитър е достатъчно голям за да знае, че остри предмети не се насочват срещу хора. Можеше са стане дори по-сериозен инцидент ако и беше бръкнал и извадил окото. Не саморазправа, ами не знам какво в случая. Това не е малко дете, в неговия етнос връстниците вече са татковци. Не го съжалявайте е извинявайте, можеше да осакати невинно дете!

35

Анонимен

преди 9 години

Насилието и саморазправата, трябва да се толерират и популяризират, аз съм ортопед, а жената зъболекар- скоро отворихме оръжеен магазин и бизнеса не върви...

34

Анонимен

преди 9 години

Ah kade e MAKARENKO ? Da vazpitava s prachkata v rakata !

33

Анонимен

преди 9 години

Добре, защо винаги слагат снимка на жертвата?? Пуснете снимка на това *** да го видим !!

32

Краси

преди 9 години

Първоначално ми мина през ума какво бих му причинила на Димитър, ако направи нещо на детето ми. Но размислих и установих, че нито родителите му, нито в предишните училища някой му е показал как общуват нормално хората помежду си. И възникна въпроса: Кой сега е за бой? Всички възрастни нехайни срещнали детето Димитър, родителите му или самия Димитър? Защо никой не казва досега какви мерки са предприемани ?!Нали ние възрастните възпитаваме поколението си!

31

оня

преди 9 години

онбашине са криви децата че не са го били апък е трябвало. други хора и други начини си има да му се влияе на това дете... даже не е и ТО проблема ами *** които го възпитават. апък ако някой случайно поради кривата си или права преценка няма значение... посегне на МОЕ дете вместо да ми каже и аз да се занимая, ще му счупя и двете ръце... чужди деца НЕ СЕ ПИПАТ. има си начини

30

Анонимен

преди 9 години

Потресен от коментарите ви, почвам да проумявам какво е решението с проблемните деца в училище. Трябва да пращаме децата си въоръжени с огнестрелни оръжия. Нека сами разрешават конфликтите си, както намерят за добре. Което детенце е по-сръчно и бързо, то ще оцелее в престрелката и ще стане пълноправен член на обществото, в което бащи ошамарват чужите деца в училищата.

29

До 31

преди 9 години

Как да се бие това момиче с този агресивен Митко?В класа на моя племеничка такъв се изпикава в кохчето за *** и куп други щуротии ,а учителите знаят кой е и непредприемат никакви мерки за отстраняване от училище.

28

Ани

преди 9 години

Дават само гледната точка на училището и другите родители, но не и на родителите на виновното дете. Да ги чуем какво те ще кажат.Аз имах подобен проблем с моето дете, което е с заекване и невъзможност да се изкаже. От личен опит мога да кажа, че за децата с проблеми няма адекватно решение и всички го гледат сякаш е прокажен. Децата го подиграват и е много лесно да избухне в дадена ситуация. Сега синът ми учи във Франция, но там защо нямам проблем?Трябва нещо да се промени в България, но кога ли?

27

Анонимен

преди 9 години

На кладата!хахахахахаабе верно обществото се опростачило яконе се знае дали тия не обвиняват детето без причинаозлобени, комплексирани, смазани от живота родители са се нахвърлили върху едно детенека чуем и дететоможе да не е баш таказа директорката, психолога и педагогическият съветник няма да говоря - тия стрини така са се оплашили за службичката си, че са готови на всичко, за да я запазят

26

онбашията

преди 9 години

До 27хубаво си направил, ама половинчато. сина ти днес ще разчита на тебе, а утре на кого? научи го да се бие, това е истината. ако тия пикльовци ги бяха учили да се бият, щяха да си решат проблема сами, а не цялата държава да ги говори сега.

25

Анонимен

преди 9 години

Vaprosnia Mitko dnes namushkal evreiche, utre shte namushka hristianche ne e izklucheno v sledvashtoto uchilishte da namushka i tvoeto dete. No za sega deteto e malko i dobro zashtoto namushkalo evreiche.Svetnete chervenia svetofar i ne spete ! Da napraviat uchilishta za malki teroristi zashtoto kato porastnat shte stanat golemi teroristi !

24

\m/

преди 9 години

Да се ПРЕбие от бой тоя Митко, ама здраво!И разни приказки, че боя не оправял и т.н. си ги разказвайте вечер за спокойни сънища, щото само на сън такъв малък ненормалник с погалване по *** ще се оправи. И да, няма място сред нормалните деца, докато не му влезе нещо в малоумната тиква!