8

Любов

преди 9 години

До АИнтересно. Не ходя по молове, не източвам на никого портфейла, защото работя (което ме подсеща, плюете демокрацията че жената ходи на работа и изкарва пари наравно с мъжете, но после се сърдите ако пък тя реши като по време на комунизма, да стои вкъщи и само да готви и да си ви източва постоянно, нещо ви е куца логиката), и в същото време приятеля ми в 80% от случаите иска да е с мен, с приятели или без, и това е по-често отколкото аз го искам. Това е мъж който обича! Всъщност взаимно е.

7

феминист

преди 9 години

Тези матрялчета ми се струват доста унизителни за жените - сякаш са написани за ***. Няма да се изненадам, ако в "тялото.бг" се появи статия, например, 4 сигнала, че сте в голяма нужда и три за малка.

6

Анонимен

преди 9 години

Мъжът който ви обича е нахранения мъж, обгрижен по френски и практикуващ кунилингус.Толкова е просто!

5

АБВ

преди 9 години

Много интересно. Прочетох материала с огромен интерес. Кога ще напишеш още нещо? О, знам, след няколко часа.

4

А

преди 9 години

Първа точка е толкова сбъркана че просто няма на къде, другите просто ще ги пропусна. Какво искате мъжа да е вързан за вас като кученце и нон стоп да кръжи около вас? Е няма как да стане. И без това се държите за мъжете докато има какво да изсмучете от тях, после другия бал*к. Ценностната ви система е изградена около моловете. Но да се върнем на първа точка. А вие не излизате ли без мъжете си ?

3

Анонимен

преди 9 години

Всички връзки губят времето! Нали това им е смисълът, да си запълваш свободното време, докато вършиш наистина значими неща.

2

ЦК на либерастите

преди 9 години

За да бъде живота им пълноценен не трябва да отказват на никой !

1

Анонимен

преди 9 години

Добре.