28

до 32

преди 9 години

Става въпрос за последната цифра от ЕГН, която е контролна. Предпоследната - девета цифра показва пол - чуфт - мъжки пол, тек - женски пол, други цифри сочат и месторождение. Затова не си прав с "хитроумността си" за Андрешко.

27

Анонимен

преди 9 години

До АндрешкоСамо че, Андрешко първо трябва да си сменят пола ! Щото ЕГН завършващо на 5 е мъж, а на 6 е жена !

26

Андрешко

преди 9 години

Тичайте в Булбанк там можете да си ги вземете два пъти !

25

byldera

преди 9 години

До тайгатаТова ,че не си разбрал правилно предоставената информация не говори добре за теб.Всички депозити до 196000лв. ще са налични на 4 декември (тоест всеки един депозант ще може да управлява цялата си сума.) , а те ще са във банките във срок от 5 години.Човек може да отиде да си вземе всичките пари на 4 декември или след 4 години например ... парите ще са в посочената банка!

24

Гошко

преди 9 години

А тези дето имат заеми за милиони къде да ги върнат, в коя банка?

23

Анонимен

преди 9 години

Това с mod истина ли е :( ?Икономисти от модул и остатък mod/div не разбират. Иначе с лихвите нямат равни.

22

жоро

преди 9 години

може да вземете пари от тия банки евентоално ха ха ха не вярвам веднага да ги платят ще видим като му дойде времето пак ще измислят нещо

21

optimist

преди 9 години

до 25 - Не е престъпление, но хората се подведоха по високите лихви, макар да знаеха, че зад банката стоят мафиоти и олигарси.

20

до 24

преди 9 години

Айде стига с тези глупости! Не е престъпление да си вложител в която и да е банка! Престъплението е от другата страна - раздаването на кредити на кухи фирми-свързани лица с мажоритарния собственик, повечето без дейност и обезпечение; т.е. мажоритаря си ползва парите на вложителите, за да прави бизнес империя, като контрола над тази империя е извън банката (няма почти никакви обезпечения по кредитите). Какво толкова не е ясно и как по-просто да бъде обяснено!

19

359

преди 9 години

Тези дето пишат че имат по стотина лева май са забравили 2-3 нули отзад,парите са си техни,но защо са ги вложили в тази банка...заради нереалните лихви които предлага без да се замислят,че това ще е до време а след това следва сегашната картинка...Всичко идва от човешката алчност съпроводена от нечовешка глупост.За това ви се смеят хората а не защото ви завиждат а от къде ви са парите не е моя работа,аз не помня някога семейството ми да е имало влогове в банка и това не пречи да живеем нормално

18

Анонимен

преди 9 години

До бай иван Все пак Банка ДСК има и двойно повече клонове от която и да е друга банка. Така че ще се оправят. Отделно че все ще удържат някаква таксичка за теглене - ще опънат два пъти повече от такси. Що да са прецакани :)

17

Анонимен

преди 9 години

Първа инвестиционна банка АД, вкл. обслужването на чуждестранните лицаTaзи банка нямаше ли да връща едни пари на държавата?

16

бай иван

преди 9 години

хаха. прецакаха Банка ДСК!последната цифра на ЕГН-то се изчислява по т.нар. модул 11. Т.е. сумират се първите 9 цифри по формула и се прави модул 11. ако обаче се получи 10, се записва 0. Т.е. ЕГН-тата завършващи на 0 са средно статичтически двойно повече отколкото ЕГН-тата завършващи на 1, или на 2 или 3 и т.н. поединично обаче.но пак, поредното малоумие на *** ни банкери, които деление по модул не може да сметнат и да си направят сметката правилно.

15

Анонимен

преди 9 години

Честно да ви кажа прибирам си кирливите 3000 лева спестени пари и със сигурност не бих ги сложил на депозит в нито една от изброените!

14

Коко

преди 9 години

До АнонименТой не е Цецо Слушалката, а Цецо ***.

13

Анонимен

преди 9 години

А Цецо слушалката защо още е на свобода?

12

Анонимен

преди 9 години

До Разследвайте ги!До вчера злорадствахте, че никой няма да получи лев от КТБ, сега пък от къде били. Да разследват милионите, не кокошкари за няколко хил. евро. Ако ти не си спестил 5 лева и просиш от комшията си е твоя работа

11

Joro

преди 9 години

Дали не се оформя една лавина!

10

Анонимен

преди 9 години

Ще има бум на телефонни измамници обаждащи се от името на някоя от банките и.т.н края го знаете....

9

до 4

преди 9 години

Кой нормално мислещ човек ще се разхожда с пари в брой? Всеки има дебитна карта, банкови сметки - нареждаш само превод на сумата по съответната сметка и си готов. Този, който ги изтегли кеш какво ще ги прави - предполага се, че щом си успял да изкараш няколко десетки хиляди лева значи знаеш как да боравиш с личните си финанси. За малки суми до 4-5000лв. може и да има хора, които да ги изтеглят кеш, но не знам дали има вложители с такива малки депозити в КТБ.