3

Анонимен

преди 9 години

"Русеф уволни редица министри и чиновници, обвинени в злоупотреби с държавни средства." А у нас??? Държаво!!! Данъци ти плащаме! Да не би ти да изработваш бюджита, та разполагаш с него без да ни питаш?! Ако пвикриш, че "питането" става чрез ненародните неизбраници (назначени) партийниш членове - лъжеш се. Демокраоция има само ако има референдуми. 25 години - само един формален, смешен референдум. Клоуни!

2

Анонимен

преди 9 години

Ама тези са ангелчета пред нашите надписвачи, какво са 2-3 % за прехвърляне на партии, при нас да видят надписване и прехвърляне...А на всичко отгоре нашата държава дава на партиите и субсидии, с основен мотив - да не се корумпирали! Леле-е! Ми да се корумпирам, а? Че Б.Б. пак раздели пенсиите - за едните има, за другите - няма. Щото нямало пари. Така прави социална политика и "солидарност". А е просто въпрос на лично възпитание, психика и управленска "култура". Едните са българи, другите - не..

1

ф-1

преди 9 години

Дори в Бразилия корупционните скандали обезглавяват правителства, само у нас на многоглавата ламя ГЕРБ не и падна нито една глава!