18

Stanly

преди 9 години

Бравооооооооооо!!!!

17

ssds

преди 9 години

bravoooo.MACHKAAAAAAAAAAAAAAAIIII

16

Sivenov

преди 9 години

Истинските шампиони май не обичат да дават интервюта нагоре-надолу!

15

ме

преди 9 години

Браво на момичето! Изобщо не харесвам бокс, но се гордея с нея и с титлата й! Да е жива и здрава и много успехи в кариерата й! И макар че нищо не разбирам от бокс, разликата в категориите наистина е голяма, така че й пожелавам да се бие там където тялото й се чувства комфортно, защото здравето е най-важното нещо.

14

Анонимен

преди 9 години

Пулев къде е сега? Преди само даваше итервюта и се оплакваше, че Кличко само бягал и се страувал от мач с него. Нарочно бил излъгал, че си контузил ръката, всички повярвахме в измишльотините му и после с ужас видяхме бруталното пребиване на нашия самохвалко!

13

мери

преди 9 години

Анонимен 3''Уважавайте българското бе''-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Тя и мисис България Анита Желева е българка :)

12

11

преди 9 години

Браво на момичето. Време е да я запомним и да й следим успехите...

11

Коментатор

преди 9 години

До АнонименКакви 2 минути!?Аз съм около 100 килограма, но ако получа само един професионален удър от Кличко, не интервю да давам, а направо в кома ще ме прати. Удърите в нанесени от професионалисти в бокса, без значение от категорията нямат нищо общо от удърите които си разменяме след някой свада в дискотека.

10

Анонимен

преди 9 години

Стига сте бъзикали Кубрат! Айде някой да иде да го нокаутира Кличко и след 2 минути да дава интервю. Дали ще му тече ясно мисълта?

9

хатака

преди 9 години

Да се готви Кличко!

8

Анонимен

преди 9 години

Виновни са мафията, съдиите, ръкавиците, облачното време и международното положение ! ;))P.S. Браво на момичето!

7

до 8

преди 9 години

Ти влизал/а ли си някога в зала изобщо или пак говорим на изуст, това го можем най-добре? Ти имаш ли представа, че точно бокса и борбата не са само блъскане, а и има много мислене, тактика, надхитряване? Потренирай поне няколко месеца и тогава говори на изуст.

6

Анонимен

преди 9 години

Интелигентните хора не се занимават с просташки спортове като бокс и производните му.Нито пък с борба.

5

Анонимен

преди 9 години

Продължава напред момичето! ...не само на думи.

4

hasan

преди 9 години

Bravo ! PRODALJAVAI NAPRED !!!

3

Райна

преди 9 години

Браво на Станимира Петрова! За 2 години в бокса и вече световен шампион!!! В една от най-многолюдните категории... Феноменално!Само се боя, че много я "стопяват", т.е. от категория 69 кг е свалила 15 кг, за да се бие в категория, която дори не е олимпийска при жените. А това означава, че ще я карат да свали още 3 кг до квалификациите за Олимпиадата в Рио. Дано не се отрази на здравето й!Много успехи й желая!

2

Анонимен

преди 9 години

Кубрат Пулев се вози в такси.Шофьорът стига желаната дестинация и го пита:- Тук ли да спра?- Не,не, продължаваме напред!:D:D:D

1

Анонимен

преди 9 години

Уважавайте българското бе