63

Анонимен

преди 9 години

Раздвоен съм от новината, трагедията от смъртта на едно дете или че има един бъдещ американски полицай по-малко.

62

Хамеркан полисмен

преди 9 години

Стреляте по децата, както каза "Това е положението" 64, децата са в източника на световното зло. Извадят ли воден пистолет сега, ще извадят истински в бъдеще. Логиката на САЩ и Обонго!!!

61

Анонимен

преди 9 години

егати и "демокрацията"...това си е чист фашизъм такъв е животоа във ФАЩ

60

юсуф

преди 9 години

Голям *** ги гони.За нищо срелят на месо. Параноя....... за нищо не стават

59

Анонимен

преди 9 години

САЩ, са фашистка държава.

58

Анонимен

преди 9 години

Лъжливото овчарче

57

Това е положението

преди 9 години

До ТеоАко съм на мястото на полицая и аз бих го застрелял.По-добре няколко години по съдилищата,отколкото на 2 метра под земята.Логиката ми е,че не съм гадател,за да знам пистолета истински ли е или детски при положение,че няма как визуално да бъде различен. И у нас нещата вървят с пълна сила в тази посока.Гледам ги 12-13 годишни викат,псуват,плюят държат се арогантно.Няма да ме учуди и тук някой да направи подобна простотия от липсата на възпитание и родителски контрол.И кой е виновен?

56

Хлапе vs Ченге (САЩ)

преди 9 години

- Стой чичко, сега ще те застрелям с водния си пистол...- Бум, бум, бум..._______________________________________________________________________Типична приказка, родена от реалността в САЩ!

55

mojo

преди 9 години

До АнонименТакива са правилата там за радост не за жалост. Защото по този начин се прилагат закони. Всеки знае закона и е длъжен да се съобразява ако не се носи последствията. Така трябва да бъде и в България.

54

Анонимен

преди 9 години

Не се случва за пръв път, а освен това ИЗРИЧНО се знае от всеки, освен от ***, че полицай може да те застреля там даже ако направиш рязко движение да му подадеш шофьорската си книжка, когато те е спрял. Не оправдавам постъпката на полицая изобщо, но такива за правилата там, за жалост. Всяка година има по няколко такива случая и то с деца. От друга страна пък, за чии хал на тези деца е да си играят с оръжия?!?! Толкова по-приятни неща има за правене като си на 12 години...

53

Анонимен

преди 9 години

Трябва да си рядко *** и невероятно *** за да застреляш дете.

52

ние, вие, те

преди 9 години

Осъдиха условно млад водач, причинил смъртта на друг по непредпазливост. Катастрофата стана на 28 февруари тази година на кръстовището близо до магазин Кауфланд ЕТО КАКВИ ЗАКОНИ ИМАМЕ НИЕ В БЪЛГАРИЯ. ВЪПРОСНИЯ ПИКЛЬО МИНАЛ 1 ПЪТ С НАД 100 КМ НА ЧЕРВЕНО. 2-РИ ПЪТ НА ВРЪЩАНЕ ПАК С НАД 100 КМ НА ЧЕРВЕНО, И УБИ НА МЯСТО ДРУГ ВОДАЧ.... А В АМЕРИКА КАКВО СТАВА НАПРАВО СИ СТРЕЛЯТ ПО ХОРАТА....

51

Анонимен

преди 9 години

Родителите, учителите и обществото трябва да учат децата, че не могат да размахват нещо под формата на оръжие навсякъде.

50

Е за какво говорим?

преди 9 години

До художникаПич , демокрация не значи демократия - свободия. у нас обаче повечето така го разбират. Хем искат ред , ама да не ги засяга пряко. Е сега новата простотия , само КАТ да спира коли ?????????? Лошо "НЕМА' , както се казва , но давам следния пример. Водач на МПС извършва явно нарушение на ЗДП навлизайки в забранена улица. По улицата върви полицай , който не е от КАТ. По логиката на сегашните управляващи вместо да го спре той трябва да се отмести от улицата , за да мине наглеца???

49

Шоп

преди 9 години

Какво дете на 12 години, бе! На 12 години в Русия един уби даскала си, двама съученици и едно ченге.

48

Циганин

преди 9 години

Почти всяка седмица има убийства на хора от полицаи в САЩ и то безоснование-просто не всичко се пише.

47

художника

преди 9 години

А наш`та полицайка я разкатаха заради един обикновен обиск на улицата.Къде е "демокрацията" се вижда ясно.

46

Шаран -БГ

преди 9 години

Преди 15на години имаше идентичен случай. Казаха, че ще забранят производството на играчки еднакви по цвят,форма и размер с действителните оръжия. Те се ограничиха само със поставянето на някаква оранжева тапа отпред на цевта, която всеки *** може да махне. На 12 години детето не е съвсем дете, много неща вече вижда, чувства и разбира!! Защо не дадат статистика на загиналите полицаи от подобни "играчки". Полицаят е обучен да пази и хората и себеси !!!!!!!

45

Сянката

преди 9 години

Тия стават все по *** !Изпита за ченгета сигурно е с лего дарт вейдър и трябва да го сглобиш за 3 часа иначе си скъсан

44

Анонимен

преди 9 години

Много слаб родителски контрол.