44

Анонимен

преди 9 години

Чудя се как хора непознаващи Божието Слово го коментират....до 53 номер...Не Исаак се е борил с Бога а Яков...което значи измамник....а после Бог променя името му на Израел което значи Божии воин.Просто се покай и приеми Исус за спасител и Святия Дух ще ти разкрива Словото и няма да пишеш глупости и богохултва...

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен58 да не бъркаш евреи и мюсюлмани случано?

42

Анонимен

преди 9 години

Няма божества,има първоизточник,и всичко е част от него,равно с него

41

Анонимен

преди 9 години

До АнонименEй 54, страшна логика, бе брат! То и християнството ще излезе сатанински култ според теб - има бели-християни, има роми-християни, азиатци-християни, ***-християни....абе ужас, всякакви ги има! И аз съм бил в Израел - много ми хареса!

40

Анонимен

преди 9 години

Юдаизма е религиозен сатанински култ,който обединявапредставители от най различни раси,.Бил съм в израел ,там може да видите всякакви откачалки ,хазари от източна европа приелинавремето юдаизма като религия ,вярвайки преди това в Бог тангра,има *** сефаради ,които са най близко до библейските евреи,има и ***-етиопци приели юдаизма ,даже има и жълти от Филипинте които са прииели тази религия.

39

Анонимен

преди 9 години

ЮДАЙЗМА Е САТАНИНСКА РЕЛИГИЯ, ИЗРАЕЛ ОЗНАЧАВА (НАРОД) БОГОБОРЕЦ, ОЩЕ ПРИ СИНА НА АВРАМ ИСАК ,КОЙТО ВЗЕЛ С ИЗМАМА ПЪРВОРОДСТВОТО ОТ БАЩА СИ КАКТО ПИШЕ В СТАРИЯ ЗАВЕТ,ПИШЕ ,ЧЕ ИСАК СЕ СРЕЩНАЛ В СКИНИЯТА СИ (ШАТРА0 С ИЗРАЛИЕВИЯ (БОГ) И ЗАПОЧНАЛ ДА СПОРИ И БЕСЕДВА С НЕГО ЦЯЛА ВЕЧЕР НАКРАЯ НА РАЗСЪМВАНЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ (БОГ) МОЛОХ КАЗАЛ НА ИСКА ,;ПУСНИ МЕ ДА СИ ОТИДА СЕГА ,ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ,А ТО МИ ПРЕЧИ,ХА ПОЗНАЙТЕ КОЙ НЕ ОПОНАСЯ СВЕТЛИНАТА,А НОВИЯ ЗАВЕТ ЗА ИСУС ПИШЕ ТОЙ БЕ ОТ СВЕТЛИНТА

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47 Евреите не са християни и няма как да бъдат - евреи е обозначение за религиозна принадлежност, а не за гражданство. По-скоро в Държавата Израел живеят граждани, които изповядват християнската религия, но не съществува понятие християнски евреин. Наистина е нелепо да се говори за омраза към евреите, просто защото е нелепо хората да се мразят помежду си.

37

хахаххахаха

преди 9 години

За България сега е само един "Бог" - това е бат-буда-мутра Борисов.

36

Анонимен

преди 9 години

Бог не е един (в смисъл един и същ за христяни, юдеи и мохамедани), защото има разлика в книгите. Юдеите вярват в Талмуда, който представлява изопачено тълкуване на Старият Завет, мохамеданите вярват в Корана, който е изопачено търлкуване на Старият Завет и Новият Завет.християните вярват в Старият и Новият Завет без да ги изопачават и променят.Ако бог беше един, то веднага юдеи и мохамедани щяха да се кръстят и да станат християни.А иначе Бог е Един, и това е Богът на християните.

35

Анонимен

преди 9 години

Никой не мрази евреите, има омраза към юдаизма, защото юдаозма е сатанизъм.Сред евреите има и много християни.Така че е нелепо да се говори за омраза към евреите. Християните са братя помежду си, така че ако някой е евреин, турчин, арабин и е християнин той е брат.

34

до 45

преди 9 години

Абе значи е мешана скара!!!

33

sallaadin

преди 9 години

Една от десетте Божи заповеди е "Не убивай!", но името на Бога са избивани мнозина, дори самият Син Божи.Бог е един, и свещените книги са едни, Старият Завет е превод на еврейската Тора, Коранът е превод на Стария Завет. Библията е сборник от Старият и Новият Завет! Единствено Новият Завет принадлежи на християните.

32

Анонимен

преди 9 години

Абе ме все тая аз минавам при буда-бойко :) вече съм в будзма !!! Там е работа в България!

31

Petronius

преди 9 години

Най-добре, като слаба държава и малък, беден народ, да пазим неутралитет!Щото, набутаме ли се в шамарите, ще ни работят и едните, и другите!Не че сега едните не ни работят, ама...

30

Анонимен

преди 9 години

OSTAVETE GI NA MIRA, TE SAMI SHTE SE RAZBERAT.ILI EDINIAT SHTE POBEDI,ILI DRUGIAT SHTE UMRE.

29

Анонимен

преди 9 години

Иуда кой бил????????????? Кой предаде Исус - Евреин! На еврина изобщо не вярвам , кто и на мюсулманина!

28

Пффф

преди 9 години

Абе колко е по малко еври на тоя свят, толкова е по добре за всички на тоя свят!

27

Анонимен

преди 9 години

Между евреите и исляма няма нищо за предпочитане.Евреите ще те изядат буквално целия. Това се практикува при тах. А турчина ще те заколи.Ти предпочиташ да те изядат?Интересна логика.

26

Анонимен

преди 9 години

Юдеите вярват в дявола.Пълно е със сатанинска символика в тяхната религия.

25

Аонимен

преди 9 години

Буда вярва ли в Буда или вярва в Йехова :)