11

анонимен

преди 9 години

В природата има равновесие! Родителите на тези "джихадисти" са налазили Европа, родили са тези "бойци" в сърцето на нашия континент, но те са се върнали точно там където им е мястото! Дано се очистим от тези ***!

10

Фелибето

преди 9 години

Помислете кой финансира ИД.Ако им се спре финансирането което те получават от продадения петрол на Турция с мълчаливото съгласие на САЩ и Запада,тези фанатици няма да изкарат и една седмица,просто ще изпукат от глад.

9

Shark

преди 9 години

Германските джихадисти не са никакви германци. И изобщо всички джихадисти от Европа не са европейци, те са си точно оттам, където са се върнали, но не са представяли нещата по съвсем друг начин. Така че няма какво да ги съжалявате и дано повече от тях се изнесат нататък .

8

Анонимен

преди 9 години

До РавиKakvi gluposti pishesh ? Samo predi niakolko dni islamisti ubiha 4 religiozni evrei v sinagoga v centara na Erusalim.Evreite kazvat che vsichki djihadisti sa islamisti musulmani napraveni ot edno go*mno nezavisimo dali sa ot islamska darjava ili ot islandska darjava. Vsichki sa ednakvi.

7

Анонимен

преди 9 години

Otishli v Siria i Irak da rejat glavi i da ubivat beznakazano i bezotgovorno, no ne pomiclili che arabite ne sa demokrati i bez sad i prisada shte otrejat i tehnite glavi.Iskam vsichki evropeiski musulmsni da zaminat za Siria i Irak. Tiahnoto miasto e tam sred svoite bratia i sestri da se kefiat i na sobstvenata si smart i ubiistvo

6

Анонимен

преди 9 години

Aбе не може ли дa се съберaт хорa от Бaлкaните (кaто знaм кви сме дивaци), дa се нaпрaвят нaкaзaтелни отряди дa ги прaтим и дa избият тея рязaни кaрaбини. Особено сърбите имaт стaж в Боснa.P.S. Сaмо предлaгaм идея

5

Анонимен

преди 9 години

Съжалявали били, не знам си какво. Ами живеем в 21 век, да отворят you tube и да видят за какво иде реч. Има на живо как се режат глави, има ги всички кървища без цензура. ***, каквото търсели това са намерили.

4

Анонимен

преди 9 години

Който ми обясни защо мюслитата са толкова глупави, ще го черпя студена бира.Не може да няма причина.

3

Истината

преди 9 години

Колкот тъпо и комплксирано *** трябва да си, за да се "сражаваш" за "каузата" на тия ***??? :) Пожелавам на тия симпатични *** да са девствениците на печките и арийското братство в някой затвор в южните американски щати.Тогава, като им го подават отзад да си спомнят в името на какво са извършвали нечовешки зверства и простотии.А отвън защитиците на човешките права да им направят акция с хаштаг "алаху акбар".*** ислям.

2

Джуди

преди 9 години

Ай-ай-ай! Раят с девиците ще опустее...А кой ще вряка "аллах акбар"?

1

Омазнена чалма

преди 9 години

Това е добра новина. Оставете мюслитата сами да се изпобият. И без това са ***. Ако може обаче и бг *** да поизчистят. Това е напаст божия и трябва света да се избави. Забележете че където има ***, всичко тъне в простотия и мизерия. Ужас...