124

Иван Сотиров

преди 9 години

До бандеровчеБоже колко мъка има на този свят.

123

АНОНИМЕН

преди 9 години

ТОЗИ ДА ВНИМАВА С ИЗКАЗВАНИЯТА СИ. ТОВА НЕ ИМ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕЯ.

122

Анонимен

преди 9 години

samo edna atomna bomba za vas boklyci.

121

Леле че народ

преди 9 години

До бандеровче На тебе пък кво ти е толкова комплексираното като чуеш думата руснаци???? Явно доста са те е*али и затуй позеленяваш от яд Или пък ,защото те могат,а вие украинците ,освен да локате горлика ли как беше вашата водка и да лапате на чужденци пи*ката,друго не умеете Доказано през вековете И поляци са ви онождали и германци и руснаци ,сега са наред американците Вие украинците ще си останете завинаги оноден народ Ние поне имаме истинска история ,а вие НИЩО

120

коко перник

преди 9 години

А *** Обамчо ни приветства, дори ни хвали,че приемаме братята му от Африка!Е докога ще дращите, а няма да направите нищо да махнеме негроците и арабелите от България?Ще почнат и жените ви да оправят!Големи пидали с клавиатуре сте!

119

наете ли ,че

преди 9 години

България има износ на глава от населението 3700 долара на година Росия има среден износ на калпак 3300 долара на година.Тоест малка България е по-конкурентноспособна от роССия на дон ***.И това е при всичките им мераци за развита нация, величие и пр. шит :))

118

светлото бъдеще

преди 9 години

Обамата го е натокал за *** хем голям , хем черен, хем с мирис на шистов газ...

117

до 160

преди 9 години

"nepriemlivo amerikantsite da se meshat v Evropa"Те не се мешат, ние ги викаме на помощ срещу руско-монголските пълчища, които ПАК заплашват Европа!!Тоя път ще сме подготвени!

116

Анонимен

преди 9 години

malko money sa prastat za da moe narodo motivirano da kr'adne ot trabite nafta i gastia 2-30 miliona ste stigna kolkoto za kofi, burgii i lekoplasti

115

до Shark

преди 9 години

Цялото население и инфраструктура на Русия е залепена до Европа, връзките с Азия са нищожни, а и азиатите нито имат технологии, нито нито са богати клиенти като европейците.Така че Русия е напълно зависима от Европа!

114

edin

преди 9 години

V 21vi vek e nepriemlivo amerikantsite da se meshat v Evropa!

113

непукист

преди 9 години

Болен мечтател.

112

Shark

преди 9 години

Изолирана от кого??!! От САЩ и Европа, това далеч не е целия свят, макар че се мислите че сте. Азия и Южна Америка са с Русия, да не забравяме и Сърбия и Турция, която изнесе цялата си продукция към тях. А сега кой е изолиран!!!

111

tt

преди 9 години

Teq dwamata se smeqt i darzat kato stari giuwendii,tripolowi degenerati.Putin ste im razkaze igrata i na amerikanci i na fasagi.

110

хаха

преди 9 години

Голям смях. Тия пари дето са ги отпуснали ще им стигнат само за курабийки. Но пък Путин може да им прати пирожки с олово.

109

Анонимен

преди 9 години

ДАЙ БОЖЕ!

108

Атила до 156

преди 9 години

Пръдник, да ти имам житейските радости... ***! А украинците да не преядат с 23 млн! Да ги разпределят и да купуват енергоспестяващи уреди, както каза Кличко.. Обикновените хора не са за осмиване де. Вчера единият ухилен от снимката едва не го линчуваха и като видя на къде отиват нещата се изниза от МайданЯ като пръдня, другият не посмя да слезе от колата. Зима иде.

107

Тихомир Томов

преди 9 години

Синът на другаря Байдън " работи " в борда на директорите на най-голямата петролна компания в Украйна , като компания му прави не кой да е , а синът на др. Кери - по фамилия Кон / естествено че е евреин /

106

Анонимен

преди 9 години

УПЛАШ,уплаш, много си строшен

105

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** не знае ли нашата славянска пословица :"Всяко зло -за добро! "