40

...

преди 9 години

ne komentiram i ne se mesia

39

maxo bg

преди 9 години

До Анонименето един нормален коментар ,всички казват "дайте 100 дни "и тогава почвайте да плуете и повръщате !! нормална практика е !!!

38

Венелин

преди 9 години

Ще ги употреби и изхвърли. Не, че те не са отдавна за изхвърляне...

37

Анонимен

преди 9 години

Щом Гоце и Буда са в "играта" не ни е чиста работата...Яко крадене на евро-пари ще има...Гоце е вече милиардер с крадените пари...Да не говорим за буда...Те успяха и да си ги изперат дори и са готови за ОЩЕ...Стойте и гледайте учениците на диктатора бай Тошо правешки...

36

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се даде шанс на правителството да работи,стига с гадориите и подмолничеството не му завиждам на Борисов за сега добре тръгват дано успеят да си свършат работата.

35

Той е

преди 9 години

Само да добавя, че никога не съм виждал НФСБ, като поддръжник на Буда, за ВМРО не мога да кажа, те са друга бира!

34

Той е

преди 9 години

Дали ПФ си изиграха ролята не знам, но пък знам, че сега не е 2009г, и нищо не е същото, като тогава! Ако 2013г Буда беше принуден да даде оставка с протести, сега ще го гонят с камъни! И надали ще може да остане и в България вече!

33

Анонимен

преди 9 години

Министър Председателят генерал Боико Методиев Борисов,е феномен в политиката 6том издържа на тези не чове6ки и мъчителни тестове след преврата.Министър Председателят вече е страхотен ръководител не само на Българя а и на почти всички партии.Немога даго побера във умъси как успява и как дава одговори мигновенно.Мафята неможаха даму открият никаква кражба ни6тичко.Привет гн М ПРЕДСЕДАТЕЛ.6ТЕ ПОВЛЕ4Е6 ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЪС СЕБЕСИ.БОГ НЕКА ВИНАГИ ДАЕ НА ТВОЯ СТРАНА АМИН.

32

Анонимен

преди 9 години

Dps sa si sabuli ga6tite i 4akat da gi opraviat samo i samo dane im izkarat kirlivite rizi

31

Анонимен

преди 9 години

Patriotite sa N1 drugite sa zavisimi ot mafioti i narkotici za kvo govorim

30

Анонимен

преди 9 години

ПФ си изигра своята роля на памперс в гащите на Бойко,който вече е напълнен с"материал"и може спокойно да бъде изхвърлен в селския нужник.

29

Анонимен

преди 9 години

ПФ/оф....вече може и да духат супата .ВАЖНОТО Е ДА СЕ ДОКАРАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ!Борците за евро-пари , са далеч повече от ЛЕВИЧАРСКИТЕ *** И РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!ПАРАТА ....Тя е КОЯТО ЕБ""" майката на фукарата!

28

MAFIA

преди 9 години

DPS SA SI KOMBINA S GERB I GO DOKAZVAT I SI MIAT G.ZOVETE ZAEDNO OT L...TA KOITO SA IZ..LI.

27

Анонимен

преди 9 години

Който се е надявал, че Борисов ще направи нищо за подобрение на живота у нас жестоко се лъже! Поради липса на интелект и болно его, поради омразата към народа, жаждата за власт и алчността за пари "оздравителните" меркихщи усетите скоро тока, че ще ви се плаче! Разберете, той отдавна е забравил как се живее с една заплата, колко струва хляба и сиренето. Него го интересува как да остане на власт и да открадне повече. Вижте му охраната, кохорта пазванти. Защо, от какво се страхува? Питайте го.

26

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Ейййй, писна ми от вас! Писна ми да ви гледам интригите и подлите игрички!Долни , мръсни пумяри!Бива ли така бре?!Как може да живеете по този начин?!И вие политици, че и вие , народе?!Далавери, интриги, игрички..... Пропаднала работа...

25

говорител

преди 9 години

Този г-н политолог от коя партия е? Не знам колко е политолог, но със сигурност е член на някоя от опозиционните партии.

24

Анонимен

преди 9 години

Подкрепиха Борисов защото им изнася Борисов да обере с пешкира *** които усраха БСП и Другите Крадци които фалираха Държавата ! Всичко което говорят сега, е въздух, нали трябва да ви лъжат? Играта продължава, докато им давате субсидии, така ще е! Има пари има и лъжи, Вие плащате да ви лъжат и да ви ограбват ! Не е ЛУД този който яде баницата !

23

Какво стана?

преди 9 години

И сега? Валери Симеонов и Русенския македонец се оказа, че са прелъстени и изоставени! Но и Симеонов и Каракачанов трябва да разберат, че с леките жени като тях е така набързо и след това шут в ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Znachi, parvi da skasa s dolnoposochenite Travestiti i psevdo-polititsi.

21

seid

преди 9 години

B.Borisov da ne spi,triabva parvi da ska s Travestitite,kato Vinkela,agenta Ivan-Karakachana y nenormalnia V.Simeonov,ako e maj,inache ima opastnost da padne na tiahnoto nivo.