9

Анонимен

преди 9 години

Тоз модел на Пежо се затвърди като дедовска кола. Карат го мъже на по 50-60 години. Отделно често го виждам да прави селски изпълнения.Не бих си го купил защото е грозно и има лош имидж. Ако ще е лъскаво и черно - поне ауди.

8

!!!

преди 9 години

Аз си карам пежо и съм много доволен.( сравнявам го с другите коли които карам понякога - ауди и мерцедес) Но не може колата ми от преди 10 години да харчи извън града 5.5, а новата да е 5.1. Дори очаквам да е 8-9 скоростна кутия, а не само 6 колкото вече си имам. Да има някой друг "кон" отгоре но все пак ... Иначе виждам само изказвания на комплексари които едва ли има възможност да си сменят често колите и за тях алуди е върха на сладоледа.

7

ЕДИН ПРОБИТ...

преди 9 години

долар не струва това пежо !!!

6

партиен член

преди 9 години

Те и с предишния модел се опитаха да влезнат в луксозния сегмент но неуспяха.Първо трябва да се преборят с манталитета на каращите Ауди.Мерцедес идр.За някои е по добре раздрънкано Ауди от колкото някаква здрава но друга марка кола. Друго е коктейла да кажеш : моето Ауди....нищо че е бангия.Нищо лично към тези марки , но многото комплексари им докараха доста подигравки.Хубаво и евтино е трудно да намериш по лесно е скъпо и лошо.

5

hlui

преди 9 години

kasken6taigeni i merserdres ve4e ne sa marka,haha

4

шафиор

преди 9 години

Френска чек-я! Това не ръждясва. И ръждата е по-лека от карбона.

3

Анонимен

преди 9 години

frensko kenefche

2

Анонимен

преди 9 години

За тези пари колата е перфектна, особенно с този дизайн

1

ha ha

преди 9 години

не, мерси, Вие си ги карайте тези пежа.