8

Анонимен

преди 9 години

Пак са започнали с *** тунели!Кога се изгражда скъпоструващ тунел ? Когато трябва да се пресече голям скалист хълм или когато се изисква защита от срутвания, свлачища и лавини.Тези пари за това недоразумение на снимката са хвърлени на вятъра.И аз да съм в Брюксел, и аз ще спра фондовете!Тази плюнка пръст за 1 седмица я няма с 2 багера...Отделно, че тези *** тунели всичките дадоха фера на а-ла "Люлин".Строените при бай Тошо истински тунели на Хемус не са мръднали!

7

BG 2031

преди 9 години

То хора не останаха в тая държава, тия магистрали та магистрали.

6

Пешко

преди 9 години

Аз не мога да си представя половин милиард евро, а те си ги приказват все едно белот играят. *** магистралата 240 км за 1 млрд лв

5

фф

преди 9 години

ами какво пречи да се усвояват еврофондове бе *** под мен...асфалт не ям....яж ми....ти Груйо ако трябва да стриш завод, като инвестиция, първото което е важно е инфраструктурата.......

4

zeus

преди 9 години

До Анонимен 4Тировете минават и заминават, те не са инвестиция. Инвестиция е да построиш завод, да дадеш работа на хората и да внасяш данъци в държавата. Предвид каква икономика имаме в момента наследената от Тошово време инфраструктура е напълно достатъчна, щом и тогава е стигала за вътрешните превози при в пъти по-големи производства. Ако имахме икономика щеше да има работа и за БДЖ, което скоро ще фалира. Сега се полага асфалт само за да се краде.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото иска да приказва, една държава няма ли пътища, никакви инвестиции не може да очаква. Пътищата са най-елементарната инфраструктура на една държава. Един тир, който пренася продукти, нали трябва да има по какво да се движи. България е една плюмка като територия, а минават векове, докато си построи улици.

2

22

преди 9 години

Лотове, лотове, лотове....Пак почваме да се храним с асфалт. В смисъл ние духаме супата, а те взимат комисионите...

1

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакто казваха парите никога не спят и клиентите са ни скъпи а комисионерите още по-скъпи!Асвалт и облепяне със стиропор това е бъдещето на бантустан!