43

Анонимен

преди 9 години

NA NIKOI DA NE VRASHTAT EDNA STOTINKA I GARANTIRANI I NEGARANTIRANI SA KRADENI PARI

42

Анонимен

преди 9 години

значи аз нямах достъп до парите си след 20.след вратите са затворени.а те си меткали цесии моляти се.ДАЛАВЕРИ АМА БОЙКО ВИ СПРЯ БРАВО БОЙКО ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 9 години

прстанете с тия цесии.имаш кредит плащаш си го.имаш пари над гарантираните гориш.какво пак търсите вратички каква държава сме.сложил милиони сега олеле е нема баце.или взел кредит сега зор ами да си мислил зор се връща.

40

Анонимен

преди 9 години

Г-Н БОЖИДАР ДАНЕВ ОТ СТОПАНСКАТА КАМАРА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР,ЧЕ МАЛКО ДА ИМА СВЕЖ ВЪЗДУХ И НЯКОЙ УМНО И ТОЧНО ДА НИ ГОВОРИ И ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ НЕЩО ОТ ТОВА,КОЕТО КАЗВА ДА РЕАЛИЗИРА-ИЛИ ЩЕ ГО УБИЯТ ОЩЕ ПРИ ЗАПОЧВАНЕТО....?

39

Анонимен

преди 9 години

До запознат 41Ти ли нписа и пост 31??

38

запознат

преди 9 години

до 33. Не сте прав. Злоупотреба с информация за бъдещи събития си е чиста далавера. Цесирането на влогове, когато знаеш, че банката ще има проблеми след около година е грабеж на парите на хората. Ако вложителите знаеха, че банката ще фалира, щяха да си изтеглят парите. Тези, които в момента цесират, разполагат със свободни пари или от незаконни дейности, или от взети кредити от самата КТБ. Няма да се учудя ако схемата с цесиите е замислена от самото ръководство на КТБ.

37

запознат

преди 9 години

От такива ***, които са по сметките без кръчмар, държавата е на този хал. Пробвай се да вземеш кредит от КТБ, когато банката беше ОК и всички държавни фирми имаха сметки там. Най-вероятно ще ти отговорят, че не отговаряш на изискванията. Големи кредити от КТБ можеха да теглят само "наши" хора и фирми. А за условията и обезпеченията, както и разходите по кредита - няма да ги видиш на официалния сайт. Там има условия, разбира се, но са за такива читатели като теб!

36

Анонимен

преди 9 години

До запознат 31От такива "запознати" *** като теб държавата е на този хал.Леваци с претенции и НУЛА мозък в канчетата на раменете.Бахуре, като вземеш кредит трябва да го обезпечиш иначе е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Като плащаш обслужването на кредита 1-2години (12+% на година) и 1/4 от общата сума ЗАМИНА. Като направиш прихващането дори на 50% (правили са и на 70%)и интереса от такава операция клони към НУЛА. Парите обаче които се ангажират като обезпечения + неясния изход ОБЕЗМИСЛЯТ подобен ход

35

Анонимен

преди 9 години

Боко-тиквата щял да отмени цесиите??Този продължава да се изживява като Султам, Падишах, наместник на Бог на земята и един Дявол знае още като какво.За него ЗАКОНИ няма.Законът, това е "Той"..............Тиквуна от село Банкя.Нищо не се променило от янурските протести 2013-та.

34

НЕТЪРПЕЛИВ

преди 9 години

ВРЪЩАЙТЕ ГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ БЕ ДС-ЦИРКАДЖИИ !!НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ, ЧЕ ЩЕ ВИ СВЪРШИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ПРЕДСРОЧНО...

33

vesko02

преди 9 години

С цесиите кражбата става по голяма.Друг е въпроса ,че много хора се правят на ударени с мокър ***.Явно доенето у нас продължава с пълна сила.

32

Анонимен

преди 9 години

То да са само цесиите..В нормална държава досега да бяха намерили виновниците за ситуацията около КТБ и да ги бяха осъдили. Излиза висш кадър на БСП и казва, че в техните редици има друг висш кадър, който срещу солидна сума е консултант на КТБ. Сочат публикации името на Георги Кадиев, но проверка няма. Среща се същият червен депутат тайно с Цветан Василев във Виена и не казва защо се е срещал. Пак никой не пита защо. Василев не е сам в цялото това дело.

31

Анонимен

преди 9 години

цесиите могат да бъдат атакувани, ама не и със задна дата. да бяха обявили ктб в несъстоятелност преди 6 месеца. и освен това, до цесии нямаше да се стигне, ако парите от фонда за гарантирани депозити не бяха окрадени от политиците, в европа тези депозити ги изплащат до 20 дни. и въобще каква е логиката държавата да се намесва в частни отношения? защо тогава не отмени всички заеми на мошенически финансови къщи с по 30 и 40% лихва? нали си говорим за принципи?

30

до 31

преди 9 години

ами така е в пазарната икономика - далавера или не, хората имат законното право да печелят пари. и ако един магазин фалира и разпродава стоката си с 80% намаление, няма да си купиш, защото е далавера ли? и въобще защо гледаш само едностранно на нещата - а замисли ли се за хората, чиито пари са блокирани в ктб? какво, ще им забраниш да спасят поне малка част от тях ли? аз нямам спестявания, но ги разбирам, особено при жалкото подобие на държава, в което живеем.

29

До 31

преди 9 години

Да, само дето купуваш депозитите на 50% от реалната стойност, а не на 70%. Т.е. далаверата е за 5млн лв, а не за 3млн лв.

28

запознат

преди 9 години

Взимаш от КТБ 10 милиона кредит. Парите стоят в друга банка. Знаеш, че КТБ отива към фалит и нямаш намерение да обслужваш кредита. Купуваш от 10-на вложители блокирани депозити по 1 милион, на тях даваш по 700хил кеш. Отиваш при синдиците и им покаваш среден пръст, а ти си с 3 милиона напред. Перфектна далавера за някои хора. Понеже в ГЕРБ са само милиционери, късно се усетиха.

27

Да

преди 9 години

До ГенчевНяма закони в тази държава, не и за големите риби, като тези двамата. Законите са за обикновените хора, докато онези другите се чудят от къде да захапят ново парче от баницата!

26

Кольо

преди 9 години

Някои хора се нагрухаха, на други им се искаше, а трети ще правят каквото си искат с банката, само и само да си прикрият следите, ако вече не са го направили!

25

Батман

преди 9 години

До Пак от МиткоКак ще отмениш нещо със задна дата и ще го обявиш за нищожно ти добре ли си... в момента цесията е позволена от закона и това е единственото, което има значение. Могат да променят закона, но не със задна дата. Т.е всички цесии са валидни.. Не се чуваш какво говориш

24

Росен

преди 9 години

Да, това да не си мислите, че ще спре Кадиев и Цветанов. Те искат големия кокал.